• Κατασκευή E-shop
  • Διαφήμιση

Κατασκευή ιστοσελίδων | E-shop | προώθηση επιχειρήσεων.

Επιλέξτε την IPS γιατί:

  • Ακολουθούμε τις εξελίξεις του web development και τις προσαρμόζουμε στα Ελληνικά δεδομένα. Στην IPS φροντίζουμε να παρακολουθούμε ότι νέο στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην κατασκευή eshop, στην προώθηση και στις τεχνικές web marketing και μετά από αξιολόγηση το προσαρμόζουμε σε λύσεις για την Ελληνική αγορά. Η IPS ήταν από τις πρώτες εταιρίες του χώρου που ανέπτυξε δικό της λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (active3 CMS), δημιούργησε την πρώτη cloud farm σε Windows υποδομή και λειτούργησε με προδιαγραφές εναρμονισμένες στα δεδομένα της Ελληνικής αγοράς. 
  • Χρησιμοποιούμε άριστη υποδομή web hosting. Όλες οι εφαρμογές που αναπτύσουμε φιλοξενούνται σε Data Center με τις καλύτερες προδιαγραφές. Τα site μας φιλοξενούνται στις ΗΠΑ, Αγγλία, Γερμανία, Ρωσία και Ελλάδα με 24/365 παρακολούθηση και προσωπικό ασφάλειας.
  • Έχουμε όραμα και δημιουργικότητα. Με φρέσκιες ιδέες web design που αναδυκνύουν την διαφορερικότητα κάθε επιχείρισης, φροντίζουμε και σχεδιάζουμε σύγχρονες προτάσεις που μεταφέρουν σωστά τα μηνύματα προς το κοινό που απευθύνεστε.
  • Διαθέτουμε την απαιτούμενη εμπειρία. Από το 1999 η IPS έχει υλοποιήσει χιλιάδες έργα ανάπτυξης ιστοσελίδων και προώθησης επιχειρήσεων στο Internet με συνέπεια και επαγγελματισμό. Η πολύτιμη εμπειρία που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια μας βοηθά στο να αναλύσουμε σωστά τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες που έχει κάθε έργο που αναλαμβάνουμε, είτε πρόκειται για σχεδίαση, κατασκευή ιστοσελίδων, E-shop, προώθηση και διαφημιστικές καμπάνιες.
  • Κατασκευή ιστοσελίδων από το 1999
  • Φιλοξενία ιστοσελίδων σε Windows cloud
  • Κατασκευή ιστοσελίδων από ειδικούς
Κατασκευή ιστοσελίδων στην Θεσσαλονίκη
σε συμφέρουσες και λογικές τιμές

Η Θεσσαλονίκη είναι για πολλούς λόγους πρωτοπόρος στο διαδίκτυο. Αρχικά γιατί την δεκαετία του '90 όπου ξεκίνησε το διαδίκτυο στην Ελλάδα βρέθηκαν εδώ αρκετοί πρωτοπόροι προγραμματιστές, σχεδιαστές και διαφημιστές που αξιοποίησαν αυτό το νέο μέσο. Γι' αυτό και στο χώρο του web design, web development και digital marketing έχει να επιδείξει παραπάνω από 70 ενεργές εταιρίες.

Η IPS από την ίδρυση της το 1999 είναι πρωτοπόρος στην κατασκευή ιστοσελίδων και στην προώθηση τους στο διαδίκτυο παρέχοντας καινοτόμες υπηρεσίες. Δημιουργώντας τα κατάλληλα πακέτα λογισμικού για τα site και τις υπηρεσίες digital marketing τυποποιούμε τις διαδικασίες ώστε η τιμή απόκτησης κάθε πακέτου λογισμικού και υπηρεσιών να προσαρμόζεται στο μέγεθος και στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.
Δείτε τιςυπηρεσίες μας

Κατασκευή ιστοσελίδων active3 CMS

Κατασκευή E-shop

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Προώθηση ιστοσελίδων

Η IPS μπορεί να αναλάβει την κατασκευή εξειδικευμένων ιστοσελίδων αποκλειστικά για εσάς και τους συνεργάτες σας

Κατασκευή σύγχρονων E-shop για κάθε τύπο επιχείρησης, προϊόν ή υπηρεσία.

Όλες οι λύσεις φιλοξενίας σε Data Center, από μια απλή ιστοσελίδα έως τις πλέον απαιτητικές υλοποιήσεις στο Internet.

Αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

ΣαςΠροτείνουμε

ΤελευταίαΝέα

Μπορούν οι αξιολογήσεις, τα γνωστά Google Maps reviews να επηρεάσουν τις πωλήσεις σας; Μάθετε περισσότερα…
Υπάρχουν μυστικά και ποια είναι τα κριτήρια που τελικά παίζουν ρόλο στην κατάταξη του Google.
Γνωρίστε σε τι διαφέρει η πώληση σε Marketplaces και σε Eshop. Επιλέξτε τι ταιριάζει στην επιχείρηση σας
Τι πρέπει να προσέξουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα μικρά ξενοδοχεία και οι ελεύθεροι επαγγελματίες για την σωστή προβολή τους στο διαδίκτυο το 2020.
Γιατί πρέπει η σύγχρονη επιχείρηση να παρακολουθεί στενά τις αξιολογήσεις και να απαντά σε κάθε πελάτη.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης