Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων
Αναλαμβάνουμε την βελτιστοποίηση SEO της ιστοσελίδας σας ή του ηλεκτρονικού καταστήματος σας μετά από καταγραφή, αξιολόγηση και οριοθέτηση των στόχων που έχει η επιχείριση σας. Εξειδικευμένοι σύμβουλοι SEO θα συζητήσουν μαζί σας κάθε λεπτομέρεια και θα επιλέξουμε μαζί τις επιμέρους υπηρεσίες που απαιτούνται (πχ. αναβάθμιση site, εκπαίδευση προσωπικού, αλλαγή περιεχομένου, συγγραφή κειμένων, κ.α.) ώστε να είναι αποδοτικές οι διεργασίες του SEO για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Το SEO γίνεται αρχικά από εμάς και συντηρείται εν μέρη από το εκπαιδευμένο προσωπικό κάθε επιχείρησης με την βοήθεια και την συμβουλευτική καθοδήγηση της IPS σε συνδρομητική βάση.

Η κατάταξη στις γνωστές μηχανές αναζήτησης (Google, Bing) καταγράφεται σε τακτά χρονικά διαστήματα από ειδικό λογισμικό στο οποίο παρέχεται πρόσβαση ώστε να μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να παρακολουθείτε τα αποτελέσματα με όλες τις μεταβολές για κάθε λέξη ή φράση κλειδί. Για να ξεκινήσει να αποδίδει η υπηρεσία βελτιστοποίησης SEO απαιτείται ένα εύλογο χρονικό διάστημα (ανάλογα με το πλήθος του ανταγωνισμού). Οι στόχοι συνήθως επιτυγχάνονται σε δέκα (10) ημέρες έως και έξι (6) μήνες αργότερα. Τα αποτελέσματα εξαρτώνται απόλυτα από τη συμμόρφωση στους κανόνες και τις υποδείξεις της εταιρίας μας για την ορθότερη χρήση των κειμένων, του τρόπου παρουσίασης στην ιστοσελίδα και τις προωθητικές ενέργειες που έχει υλοποιήσει στο μεσοδιάστημα η κάθε επιχείρηση στο διαδίκτυο ή με συμβατική διαφήμιση. Οι κανόνες SEO ενδέχεται να αλλάξουν κατά τη διάρκεια, σύμφωνα πάντα με νεότερες επικρατέστερες μεθόδους που θα εμφανιστούν στην σχετική θεματολογία παγκόσμια και με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις των μηχανών αναζήτησης. Εξειδικευμένα στελέχη μας παρακολουθούν τις εξελίξεις και σας ενημερώνουν πάντα για ότι καινούργιο προκύψει στους κανόνες των μηχανών αναζήτησης.

Η υπηρεσία SEO δεν υποδηλώνει κάποιου είδους εκπροσώπηση ή αντιπροσώπευση των μηχανών αναζήτησης παρά αποτελεί ξεχωριστή υπηρεσία τεχνικού ελέγχου και συμμόρφωσης που εφαρμόζεται από έμπειρους τεχνικούς μας και ειδικούς του Digital Marketing. Για εγγυημένη και άμεση εμφάνιση σε διαφημιστική θέση υπάρχουν ξεχωριστές υπηρεσίες pay per click προώθησης όπως το Google Ads.

Γιατί ξεχωρίζουμε:

  • Η βελτιστοποίηση γίνεται σε δυναμικές ιστοσελίδες που έχουν κατασκευαστεί με την εφαρμογή WordPress CMS ή με το active3 CMS. Το active3 CMS ενσωματώνει τις απαραίτητες δομές και το βέλτιστο κώδικα για την αποτελεσματική αξιοποίηση των τεχνικών SEO.
  • Έχουμε ξεκινήσει για πρώτη φορά τις τεχνικές SEO το 1999, κάτι που ασφαλώς φανερώνει και την τεράστια εμπειρία της IPS στο τομέα αυτό.

 

SEO Consultant


Το website του ξενοδοχείου Sunny Hill Studios (https://www.sunnyhillstudios.com.gr/) στην Sani beach στην Χαλκιδική είναι ένα ακόμα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα κατασκευής ιστοσελίδων και βελτιστοποίησης SEO από την IPS. Χρησιμοποιείται η τελευταία έκδοση active3 v.5.3 με δυνατότητα καταγραφής συναίνεσης GDPR σε όσες φόρμες παρέχονται προσωπικά δεδομένα εντός του site. Επίσης, το site διαθέτει ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στο χώρο του web development καθώς και εσωτερικές λειτουργίες με ιδιαίτερη έμφαση στα προαπαιτούμενα του SEO για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Παράδειγμα SEO στο website του Sunny Hill Studios

Το e-shop λιανικής της εταιρίας Zida Diamantopoulos (www.zidashop.gr) είναι ένα αντιπροσωπευτικό παράδειγμα κατασκευής e-shop της IPS. Σε αυτό περιλαμβάνονται όλες οι σύγχρονες λειτουργίες του active3 CMS για παραγγελιοληψία λιανικής με ιδιαίτερη έμφαση στις λειτουργίες SEO για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Παράδειγμα SEO σε E-shop

MoreInfo-icon 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης