Σχεδίαση ιστοσελίδων
Η σωστή σχεδίαση των ιστοσελίδων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τη σύγχρονη επιχείρηση, επειδή ακριβώς έχει άμεσο αντίκτυπο στο πρόσωπο που έχει και θέλει να παρουσιάζει (στην τοπική αλλά και στην παγκόσμια αγορά) καθώς επίσης έχει άμεση επίπτωση και στις πωλήσεις της.

Kάποτε η σχεδίαση ενός website ήταν υπόθεση ενός μόνο ανθρώπου, ενός web designer. Σήμερα η σχεδίαση ενός μοντέρνου, λειτουργικού και ανταγωνιστικού website προϋποθέτει τη συνεργασία πολλών ειδικών όπως αναλυτών κειμένων, γραφιστών, προγραμματιστών που σε συνεργασία με τους ανθρώπους του marketing καταστρώνουν την "ηλεκτρονική στρατηγική" της επιχείρησης και σχεδιάζουν την ηλεκτρονική της "βιτρίνα". Βασική επιδίωξη μας είναι πάντα η σχεδίαση ιστοσελίδων που αποδίδουν.

Η ΙPS με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της σας εγγυάται τη σχεδίαση ενός μοναδικού, λειτουργικού και ποιοτικού web site χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, όπως Ajax, ASP, XML, C#, .NET.

Για να καταλάβετε τι εννοούμε μπορείτε να δείτε δείγματα σχεδίασης ιστοσελίδων πελατών μας στην ειδική σελίδα του web site μας.Ο ερασιτεχνικός και πρόχειρος σχεδιασμός ενός website δίνει μια αρνητική εικόνα για την εταιρία σας. Η IPS σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο και λειτουργικό website. Η ειδική ομάδα των προγραμματιστών, σχεδιαστών και γραφιστών της εταιρίας μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας αυτό το έργο αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα της εταιρίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Αν δεν σας ικανοποιούν τα προκαθορισμένα πρότυπα σχεδίασης (templates) αλλά επιθυμείτε ιδιαίτερη σχεδίαση (custom design) για το διαδικτυακό τόπο της εταιρίας σας, η IPS μπορεί να αναλάβει για εσάς τη δημιουργία μοναδικού εικαστικού (layout) σύμφωνα με το ύφος, το στυλ και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εταιρίας σας. Οι ειδικοί μας θα διαμορφώσουν για εσάς μια μοναδική πρόταση διαδικτυακής προβολής που θα ικανοποιεί απόλυτα τους στόχους σας.

Από το 1999 το δημιουργικό τμήμα της IPS δημιουργεί μοναδικές εικαστικές δημιουργίες που «ντύνουν» το πρωτοποριακό λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (active3 CMS) που έχει αναπτύξει. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει μια σύγχρονη δυναμική ιστοσελίδα από την IPS, απλά καλώντας στο 2310 300326 (Θεσσαλονίκη) για να ρυθμίσουμε ένα ραντεβού γνωριμίας.


Print-icon MoreInfo-icon SendToAFriend-icon