Σύστημα μαζικής αποστολής SMS
Φόρμα επιλογής λίστας και κειμένου SMS
Φόρμα εγγραφής κινητού τηλεφώνου

Το σύστημα μαζικής αποστολής SMS επιτρέπει την αποστολή κειμένων σε προϋπάρχουσες λίστες αποδεκτών, οργανωμένες ακόμα και σε διαφορετικές ομάδες αποδεκτών ανά λίστα, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα κάθε ομάδας (πχ. Θέλω να ενημερώνομαι μόνο για εκπτωτικά κουπόνια, μόνο για νέα προϊόντα, κλπ). Η διαχείριση κάθε λίστας γίνεται μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον του active3 CMS και η αποστολή γίνεται από τον πάροχο SMS που έχει επιλεγεί γι' αυτό το σκοπό.

Το σύστημα μαζικής αποστολής SMS διασυνδέεται ήδη με την εταιρία ez4usms με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης. Οι αριθμοί των κινητών τηλεφώνων των αποδεκτών βρίσκονται είτε στη βάση δεδομένων του website / eshop σας, είτε στον πάροχο με σχετική ρύθμιση – επιλογή κατά την αρχική εγκατάσταση του συστήματος. Σε κάθε περίπτωση διασφαλίζεται το απόρρητο κάθε αριθμού τηλεφώνου που θα εισαχθεί μέσα από μια διαδικασία που εφαρμόζει την ισχύουσα νομοθεσία.

Ένα τέτοιο σύστημα μαζικής αποστολής SMS μπορεί ενδεικτικά να χρησιμοποιηθεί:

  • για την παροχή ηλεκτρονικών εκπτωτικών κουπονιών
  • για την προσέλκυση νέων πελατών
  • για την ενημέρωση της πελατειακής βάσης
  • για την επιβράβευση πελατών

Όποια και αν είναι η χρήση που απαιτεί η δική σας εγκατάσταση το σύστημα αποστολής SMS μπορεί να τροποποιηθεί για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησης. Και αυτό γιατί το σύστημα αυτό αποτελεί πλέον action της εφαρμογής active3 CMS που αναπτύσσουμε από το 2000 και συνεπώς μπορούμε να πραγματοποιήσουμε τις απαραίτητες αλλαγές στον πηγαίο κώδικα ώστε να συμπεριλάβουμε νέες ειδικές λειτουργίες.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για μια πρώτη δωρεάν ενημέρωση πάνω στις νέες λειτουργίες που προσφέρει το σύστημα μαζικής αποστολής SMS που αναπτύξαμε.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης