Σύστημα κρατήσεων active3 Booking
Το νέο σύστημα κρατήσεων active3 Booking αποτελεί ένα module της εφαρμογής active3 CMS και επιτρέπει την δημιουργία και επεξεργασία απεριόριστων αντικειμένων που υπόκεινται σε κράτηση (πχ. δωμάτια ξενοδοχείων, apartments, villas, υπηρεσίες, κ.α.) με δυναμικά πεδία ξεχωριστά για κάθε αντικείμενο.

Το σύστημα κρατήσεων active3 Booking μπορεί να προστεθεί σε όλες τις εκδόσεις active3 και ενδεικτικά μπορεί να υποστηρίξει τις ανάγκες των παρακάτω εγκαταστάσεων:

  • Ημερολογιακή κράτηση δωματίων και ακινήτων σε μικρές ή μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες. Απεριόριστος αριθμός δωματίων και υπηρεσιών για κάθε εγκατάσταση.
  • Ημερολογιακή ή ωριαία ρύθμιση ραντεβού για ινστιτούτα αισθητικής, Spa, κ.α.
  • Ημερολογιακή ή ωριαία ρύθμιση ραντεβού για ιατρούς, διαγνωστικά κέντρα ή παραϊατρικά επαγγέλματα.
  • Ωριαία κράτηση αθλητικών εγκαταστάσεων και γηπέδων.
  • Ημερολογιακή ή ωριαία κράτηση συνεδριακών χώρων και αιθουσών εκδηλώσεων.


Αν για παράδειγμα τα αντικείμενα που υπόκειται σε κράτηση είναι τα δωμάτια ενός ξενοδοχείου, οι διαχειριστές ενός τέτοιου δυναμικού website μπορούν να διαμορφώσουν εύκολα και γρήγορα τους τύπους δωματίων και τις παροχές για κάθε ένα από αυτά. Αυτό απαιτείται μόνο κάθε φορά που χτίζεται μια νέα πτέρυγα ή γίνονται αλλαγές στις παροχές. Οι επισκέπτες – πελάτες θα μπορούν να αναζητήσουν τον τύπο δωματίου στο ημερολογιακό εύρος που επιθυμούν και με τα κριτήρια που τους εμφανίζονται στην ειδική φόρμα αναζήτησης διαθεσιμότητας. Με ανάλογο τρόπο το σύστημα κρατήσεων μπορεί να χειριστεί και τις πρόσθετες υπηρεσίες του ξενοδοχείου (πχ. αίθουσα συνεδρίων, Spa, massage, gym, tennis, golf, κλπ).

Και όλα αυτά σε ένα εντελώς αυτόνομο σύστημα κρατήσεων,
χωρίς δεσμεύσεις και προμήθειες σε άλλους διαδικτυακούς τόπους!


Άλλες χρήσιμες δυνατότητες του συστήματος κρατήσεων είναι:

  • Σαφή εποχιακή τιμολόγηση, εμφάνιση διαθεσιμότητας και δυνατότητα on line κρατήσεων χρησιμοποιώντας το αναλυτικό σύστημα της εφαρμογής.
  • Εποχιακή τιμολόγηση (με τιμολογιακή πολιτική) για κάθε πρόσθετο χαρακτηριστικό ή παροχή, επιπλέον της αξίας του αρχικού πακέτου που υπόκειται σε κράτηση. Για παράδειγμα, το σύστημα μπορεί να διαχειριστεί και να υπολογίσει το κόστος για πρόσθετα κρεβάτια σε κάποιο τύπο δωματίου, ανάλογα με το αριθμό τους και τη ζώνη χρέωσης (εποχικότητα). 
  • Δυνατότητα παρουσίασης εναλλακτικής περιόδου (Σύστημα Εναλλακτικών Ημερών) σε περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα στο χρονικό εύρος που ζητήθηκε αρχικά από τον χρήστη. Το σύστημα υπολογίζει τις πλησιέστερες ημερομηνίες που μπορούν να ικανοποιούν τα κριτήρια αναζήτησης.
  • Δυνατότητα εναλλακτικών τρόπων πληρωμής και ηλεκτρονική πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω του ασφαλούς περιβάλλοντος σε διασύδεση με συνεργαζόμενες τράπεζες (Alpha, Eurobank, Winbank, Paypal).
  • Φίλτρο αναζήτησης και εμφάνισης των ηλεκτρονικών κρατήσεων που ολοκληρώθηκαν (κρατήσεις ανά ημέρα, μήνα, φύλο, ηλικία, γεωγραφική περιοχή, κλπ.).


Εκμεταλλευτείτε τις δυνατότητες που παρέχει το σύστημα κρατήσεων active3 Booking και τη μοναδική λειτουργικότητα και την ευελιξία που αυτό προσφέρει. Καλέστε σήμερα κιόλας στο 2310 300326 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας για περισσότερες πληροφορίες.


Σχετικά άρθρα:

 active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης