Σχεδίαση ιστοσελίδων custom
Η σωστή σχεδίαση των ιστοσελίδων είναι πολύ σοβαρή υπόθεση για τη σύγχρονη επιχείρηση, επειδή ακριβώς έχει άμεσο αντίκτυπο στο πρόσωπο που έχει και θέλει να παρουσιάζει (στην τοπική αλλά και στην παγκόσμια αγορά) καθώς επίσης έχει άμεση επίπτωση και στις πωλήσεις της.

Kάποτε η σχεδίαση ενός website ήταν υπόθεση ενός μόνο ανθρώπου, ενός web designer. Σήμερα η σχεδίαση ενός μοντέρνου, λειτουργικού και ανταγωνιστικού website προϋποθέτει τη συνεργασία πολλών ειδικών όπως αναλυτών κειμένων, γραφιστών, προγραμματιστών που σε συνεργασία με τους ανθρώπους του marketing καταστρώνουν την "ηλεκτρονική στρατηγική" της επιχείρησης και σχεδιάζουν την ηλεκτρονική της "βιτρίνα". Βασική επιδίωξη μας είναι πάντα η σχεδίαση ιστοσελίδων που αποδίδουν.

Φρέσκες ιδέες στην σχεδίαση ιστοσελίδων
Έλληνες σχεδιαστές ιστοσελίδων
Responsive design

Σχεδιασμός ιστοσελίδων με Μέτρο και νέες ιδέες.

Ο σωστός και λειτουργικός σχεδιασμός είναι ένα από τα πρωταρχικά στάδια κατά την κατασκευή ιστοσελίδας που είναι καθοριστικός για την επιτυχία της. Η έννοια του Μέτρου και η αληθινή και χωρίς υπερβολές αποτύπωση των πλεονεκτημάτων κάθε επιχείρισης είναι ο χρυσός κανόνας για την επιτυχία. Στην IPS η προσοχή στις λεπτομέρειες είναι δεδομένη και είναι η βάση για νέες ιδέες. Αναζητούμε πάντα αυτό το «κάτι ξεχωριστό» που θα μείνει στην μνήμη των επισκεπτών του website και θα ξεχωρίσει της ιστοσελίδα του πελάτη μας από τον ανταγωνισμό.

Responsive design και λειτουργικότητα.

Η ΙPS με το εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό της σας εγγυάται τη σχεδίαση ενός μοναδικού, λειτουργικού και ποιοτικού web site χρησιμοποιώντας την πιο σύγχρονη τεχνολογία, όπως Ajax, ASP, XML, C#, .NET. Δημιουργούμε σχεδιαστικές προτάσεις ακολουθώντας τις τεχνικές του Responsive design και αξιοποιώντας όλα τα εφόδια που μπορεί να δώσει το Bootstrap frameword και βιβλιοθήκες όπως η jQuery και Prototype. Για περιπτώσεις που η σχεδίαση το απαιτεί γράφουμε επιπλέον custom κώδικα (javascript, C#, CSS) ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι ένα αρμονικό και χωρίς λάθη (W3C validation) πάντρεμα της σχεδίασης με την λειτουργικότητα.

Σχεδίαση ιστοσελίδων στα Ελληνικά πρότυπα.

Από το 1999 η IPS είναι από τις πρώτες εταιρίες σχεδίασης και κατασκευής ιστοσελίδων στον Ελληνικό χώρο. Με έδρα στην Θεσσαλονίκη και με την πολύτιμη εμπειρία όλων αυτών των χρόνων είναι αυτονόητο ότι γνωρίζουμε καλύτερα τις ανάγκες μιας Ελληνικής επιχείρισης, ανεξάρτητα μεγέθους, είτε αυτή βρίσκεται και δραστηριοποιείται σε μία μεγάλη πόλη είτε στην επαρχία. Οι σχεδιάσεις μας είναι πάντα προσαρμοσμένες στο κοινό για το οποίο απευθύνονται, στις γνώσεις και στις ειδικές προτιμήσεις που έχει κάθε στοχευμένο κοινό. Θεωρούμε ότι τα Ελληνικά website και E-shop έχουν όλες τις προδιαγραφές για διεθνή επιτυχία και στην IPS φροντίζουμε να κατασκευάζουμε ιστοσελίδες που παρέχουν την καλύτερη σχέση τιμής και αποτελεσματικότητας.

Μπορείτε να δείτε δείγματα σχεδίασης ιστοσελίδων πελατών μας στην ειδική σελίδα του web site μας.Ο ερασιτεχνικός και πρόχειρος σχεδιασμός ενός website δίνει μια αρνητική εικόνα για την εταιρία σας. Η IPS σας δίνει τώρα τη δυνατότητα να αποκτήσετε ένα επαγγελματικά σχεδιασμένο και λειτουργικό website. Η ειδική ομάδα των προγραμματιστών, σχεδιαστών και γραφιστών της εταιρίας μας αναλαμβάνει για λογαριασμό σας αυτό το έργο αναβαθμίζοντας έτσι την εικόνα της εταιρίας σας.

Και δεν μένουμε εκεί! Το πιο σημαντικό είναι ότι συνδυάζουμε την σχεδίαση της ιστοσελίδας με κατάλληλο προσεγμένο περιεχόμενο (κείμενα, φωτογραφίες, video). Έμπειρα στελέχη μας εκπαιδεύουν τους διαχειριστές κάθε ιστοσελίδας που κατασκευάζουμε ώστε να προετοιμάζουν σωστά και να δημοσιεύουν περιεχόμενο που προσελκύει νέες πωλήσεις. Με αυτό τον τρόπο η σχεδίαση της ιστοσελίδας αποδίδει τα μέγιστα και το γενικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει και ενισχύει την σύνδεση των επισκεπτών με κάθε ιστοσελίδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

Αν δεν σας ικανοποιούν τα προκαθορισμένα πρότυπα σχεδίασης (templates, themes) αλλά επιθυμείτε ιδιαίτερη σχεδίαση (custom design) για το διαδικτυακό τόπο της εταιρίας σας, η IPS μπορεί να αναλάβει για εσάς τη δημιουργία μοναδικού εικαστικού (layout) σύμφωνα με το ύφος, το στυλ και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της εταιρίας σας. Οι ειδικοί μας θα διαμορφώσουν για εσάς μια μοναδική πρόταση διαδικτυακής προβολής που θα ικανοποιεί απόλυτα τους στόχους σας.

Από το 1999 το δημιουργικό τμήμα της IPS δημιουργεί μοναδικές εικαστικές δημιουργίες που «ντύνουν» το πρωτοποριακό λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου (active3 CMS) που έχει αναπτύξει. Ανακαλύψτε τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει μια σύγχρονη δυναμική ιστοσελίδα από την IPS, απλά καλώντας στο 2310 300326 (Θεσσαλονίκη) για να ρυθμίσουμε ένα ραντεβού γνωριμίας.


MoreInfo-icon 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης