Έλεγχοι SEO
Έλεγχοι SEO

Από το 1999 η εταιρία μας αναζητά πάντα νέες αποδοτικές λύσεις για την επιτυχημένη προβολή και λειτουργία στο διαδίκτυο. Ξεκινώντας πρώτοι με την πρωτοποριακή διαχείριση πολυγλωσσικότητας, τα ενσωματωμένα στατιστικά, την ενσωματωμένη διαχείριση banner, τον ftp uploader, τον flv player, τα rss, την αυτόματη δημιουργία meta tags, μέχρι σήμερα η IPS προηγείται όλων των άλλων εταιριών σε εφευρετικότητα και πρωτοτυπία.

Έτσι και σήμερα ήμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την δημιουργία ενός νέου module της εφαρμογής active3 CMS που επιτρέπει με απλό και κατανοητό τρόπο τη διενέργεια ελέγχων SEO. Το «SEO reports» module παρέχει στους διαχειριστές ενός δικτυακού τόπου τη δυνατότητα να ελέγξουν την καταλληλότητα και το πλήθος των κειμένων που δημοσιεύονται. Οι έλεγχοι αυτοί εφαρμόζονται ειδικά σε επιλεγμένες υποσελίδες και λέξεις κλειδιά ή είναι γενικοί που εφαρμόζονται στο σύνολο των υποσελίδων του website.

Το SEO reports module θα ελέγξει τα κείμενα σας και θα προτείνει βελτιώσεις ανάλογα με τα αποτελέσματα. Έτσι ακόμα και οι ελάχιστα εξοικειωμένοι διαχειριστές θα μπορούν να τροποποιούν την παρουσίαση τους σύμφωνα πάντα με τις απαιτήσεις και τους κανόνες που γνωστοποιούν οι σύγχρονες μηχανές αναζήτησης.

Το SEO reports module είναι ένας πολύτιμος οδηγός για την επιτυχία της προβολής σας και γνωρίζουμε όλοι τη σπουδαιότητα μιας επιτυχημένης διαδικτυακής παρουσίας σήμερα. Με σύμμαχο την πολυετή μας εμπειρία και τη βαθιά γνώση στο αντικείμενο, σας προσκαλούμε να ανακαλύψετε τις λειτουργίες της νέας έκδοσης του active3 CMS, της εφαρμογής διαχείρισης περιεχομένου που έχουμε αναπτύξει και διαρκώς εξελίσσουμε αφουγκραζόμενοι της ανάγκες της αγοράς.

Καλέστε στο 2310 300326 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να συζητήσουμε τις ανάγκες τις δικής σας επιχείρισης.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης