Προώθηση ιστοσελίδων
Η προώθηση ιστοσελίδων είναι ένα σύνολο από υπηρεσίες ανάδειξης που αποτελούν βασικές υπηρεσίες και κεντρικό αντικείμενο εργασιών της IPS. Η δημιουργία ενός όμορφου, καλοσχεδιασμένου και λειτουργικού web site είναι μόνο η αρχή και σίγουρα δεν είναι αρκετή για να εξασφαλίσει επισκέψεις νέων πελατών. Από το σημείο αυτό και μετά απαιτείται μια μεγάλη "καμπάνια", η οποία θα έχει ως στόχο τη γνωστοποίηση του web site στο ευρύ καταναλωτικό κοινό και το "κέντρισμα" του ενδιαφέροντός του.

Με τον όρο προώθηση ιστοσελίδων περιγράφονται όλες οι τεχνικές που θα υιοθετηθούν, οι τροποποιήσεις και οι ενέργειες για κάθε καμπάνια ανάδειξης. Η τεχνογνωσία και η εμπειρία της IPS μπορούν να αποτελέσουν το δυναμικό σύμμαχο - συνεργάτη σας στην προσπάθεια εξασφάλισης υποψήφιων πελατών και σύναψης νέων συνεργασιών.

Ξεκινώντας από την καταχώρηση της ηλεκτρονικής σας παρουσίας στις πιο γνωστές και μεγάλες ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης, μέχρι και τη μελέτη και εκπόνηση εξειδικευμένης και στα μέτρα της δικής σας επιχείρησης στρατηγικής marketing (customized strategies), η IPS είναι εδώ. Αναλαμβάνει να σας κάνει γνωστούς με σύγχρονες τεχνικές προώθησης ιστοσελίδων εκεί που μέχρι σήμερα δεν είχατε καμία πρόσβαση.

Καταχώρηση και Βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO)

Η Βελτιστοποίηση (SEO) ενός site είναι μια υπηρεσία που απαιτεί πολύ σύνθετες και ειδικές ενέργειες από εξειδικευμένο προσωπικό με την αδιάλειπτη συνεργασία των διαχειριστών κάθε site. Αρχικά πραγματοποιείται Έλεγχος SEO ώστε να προσδιοριστούν τα σημεία που επιδέχονται βελτίωση και κατά την εφαρμογή των αλλαγών πραγματοποιούνται συχνοί έλεγχοι κατάταξης με την υπηρεσία Παρακολούθηση κατάταξης.

Email marketing, ένας σύγχρονος επιθετικός τρόπος προσέγγισης πελατών

Η IPS αναλαμβάνει τη διαφημιστική σας καμπάνια με το γνωστό σε πολλούς email marketing. Αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία από τη συγγραφή ενός έξυπνου και ενδιαφέροντος μηνύματος μέχρι τη "συλλογή" των απαντήσεων και τα παρουσιάζει στην εταιρία σας με πλήρη στατιστικά στοιχεία. 

Banner Campaigns, μια επιλεκτική και μετρήσιμη διαφημιστική καμπάνια που αποδίδει

Αναλαμβάνουμε επίσης την κατασκευή των διαφημιστικών σας web banners κάνοντάς τα ελκυστικά, επειδή ακριβώς γνωρίζουμε τι προσελκύει και τι ωθεί αυτούς που περιηγούνται στο Internet να "πατήσουν" πάνω σε ένα banner, γι' αυτό και τοποθετούμε banner - κατόπιν μελέτης - σε επιλεγμένα web sites, που έχουν μεγάλη επισκεψιμότητα. Η προώθηση ιστοσελίδων μέσω στοχευμένων banner campaigns είναι εξαιρετικά αποδοτική για ορισμένους κλάδους της αγοράς. 

Προώθηση ιστοσελίδων με εταιρικά video (Corporate video)

Η ακριβή αναπαραγωγή ενός επαγγελματικού video γίνεται πλέον οικονομικότερη καθώς το Internet προσφέρεται για την εύκολη διανομή της πληροφορίας παγκόσμια. Παράλληλα το ίδιο το video αποτελεί ένα πολύ καλό μέσο προώθησης ιστοσελίδων συμβάλλοντας καθοριστικά στην αύξηση της επισκεψιμότητας ενός δικτυακού τόπου (website / Eshop). Η IPS αναλαμβάνει την παραγωγή σύγχρονων εταιρικών παρουσιάσεων καθώς και την παραγωγή video παρουσίασης επιλεγμένων προϊόντων ή υπηρεσιών.

Τα Social Media σημαντικός παράγοντας προώθησης ιστοσελίδων

Η IPS αναλαμβάνει την προώθηση του δικτυακού σας τόπου μέσω των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης (Social Media), αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες άμεσης επικοινωνίας που αυτά προσφέρουν. Στις υπηρεσίες μας περιλαμβάνονται η δημιουργία και επεξεργασία προφίλ, η δημιουργία ειδικών εφαρμογών (Applications), η διασύνδεση εφαρμογών με το δυναμικό περιεχόμενο του website σας και τέλος η έναρξη διαφημιστικής καμπάνιας PPC.

Ζητήστε σήμερα κιόλας περισσότερες πληροφορίες για ότι αφορά τη προώθηση ιστοσελίδων, απλά συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μας.Print-icon MoreInfo-icon SendToAFriend-icon 

active³ 5.2 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης