Προώθηση εταιριών στο εξωτερικό και ανεύρεση συνεργατών
Η IPS είναι από τις πρώτες εταιρίες του χώρου, αν όχι η πρώτη που διαθέτει ξενόγλωσσους συνεργάτες που αναλαμβάνουν να προωθήσουν την εταιρία σας στο εξωτερικό.

Στο πρόγραμμα προώθησης που προτείνουμε περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι παρακάτω υπηρεσίες:

  1. Κατασκευή σύγχρονου δικτυακού τόπου που θα περιλαμβάνει Ελληνικά και Αγγλικά ή όποια άλλη γλώσσα της επιλογής σας. Οι μεταφράσεις των ξένων κειμένων θα γίνουν από εξειδικευμένα συνεργαζόμενα μεταφραστικά γραφεία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση και φροντίδα σε τεχνικές βελτιστοποίησης SEO για την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

  2. Έρευνα αγοράς για τις χώρες που επιθυμείτε με στόχο την συγκέντρωση πληροφοριών για την τοπική αγορά, τη συλλογή στατιστικών στοιχείων, τις τάσεις που επικρατούν και τις ιδιαίτερες συνθήκες του τόπου.

  3. Εντοπισμό των κατάλληλων μέσων προβολής σε κάθε χώρα. Πρόκειται πάντα για δικτυακούς τρόπους προβολής και προώθησης (portals, web services, email campaigns, social media, κλπ).

  4. Σχεδίαση και κατασκευή κάθε μακέτας ή video παρουσίασης (promo banner, newsletter layout, social ads, google adwords, yandex ads, corporate video, video spot, κλπ).

  5. Μαζική ενημέρωση αποδεκτών, τηλεφωνική προσέγγιση επιλεκτικά, συλλογή και επεξεργασία απαντήσεων.

 Στο πρόγραμμα ανεύρεσης συνεργατών περιλαμβάνονται επίσης οι παρακάτω υπηρεσίες:

  1. Έρευνα μέσω τοπικών επιμελητηρίων για τις επιχειρήσεις που προσεγγίζουν καλύτερα μια πιθανή συνεργασία, σύμφωνα πάντα με τις υποδείξεις που θα μας δώσετε.

  2. Έρευνα μέσω τοπικών ηλεκτρονικών καταλόγων και άλλων δικτυακών τόπων. Η οργάνωση και ο τρόπος προβολής κάθε εταιρίας είναι συνήθως ενδεικτικός του μεγέθους και της δημοτικότητας της.

  3. Επικοινωνία με κάθε εταιρία του εξωτερικού στην γλώσσα τους, κάτι που είναι ιδιαίτερα θετικό και βοηθά στην επίτευξη μιας συνεργασίας. Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει αυτό το ρόλο μέχρι την οριστικοποίηση της συνεργασίας, αλλά και μετά αν χρειαστεί.

  4. Τηλεφωνική προσέγγιση σε όλες τις αξιόλογες επαφές.

  5. Ενημέρωση των συνεργατών εξωτερικού σε τακτά χρονικά διαστήματα για κάθε νέο προϊόν, υπηρεσία ή έργο. Η ενημέρωση αυτή γίνεται με ξεχωριστές λίστες email που δημιουργούμε για κάθε επιχείριση.

 

Η προώθηση των Ελληνικών επιχειρήσεων στο εξωτερικό θεωρούμε πως είναι πάρα πολύ σοβαρή εθνική υπόθεση. Η IPS μπορεί να αναλάβει το ρόλο της διασύνδεσης χρησιμοποιώντας σαν όχημα της το διαδίκτυο και το λογισμικό active3 CMS που η ίδια έχει αναπτύξει κερδίζοντας τα μέγιστα στις μηχανές αναζήτησης.

Κάθε επαφή και κάθε ενέργεια γίνεται πάντα με αυστηρή εχεμύθεια τηρώντας απόλυτα το επαγγελματικό απόρρητο.

Ρωτήστε σήμερα κιόλας για το πρόγραμμα προώθησης στο εξωτερικό καλώντας στο 2310 300326 ή συμπληρώνοντας την φόρμα επικοινωνίας μας. Θα χαρούμε να εξετάσουμε μαζί μια ανάλογη προοπτική για την εταιρία σας.Print-icon 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης