Προφίλ
Κατασκευή ιστοσελίδων στην Θεσσαλονίκη σε συμφέρουσες και λογικές τιμές

Η IPS Ε.Π.Ε. (Internet Promotional Services E.Π.E.) είναι μια δυναμική εταιρεία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου και ψηφιακής τεχνολογίας, με έδρα τη Θεσσαλονίκη. Το έμψυχο δυναμικό της αποτελείται από άριστους γνώστες του διαδικτύου, πρωτοπόρους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι δημιουργούν πάντα καινοτόμες υπηρεσίες και προϊόντα, αξιοποιώντας στο έπακρο τη δυναμική του internet σαν μέσο επικοινωνίας και προβολής. Σκοπός της IPS Ε.Π.Ε. είναι να μεταφέρει αυτή τη τεχνογνωσία σε όλες τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις της χώρας μας.

H IPS ειδικεύεται και ασχολείται με την κατασκευή ιστοσελίδων, την κατασκευή e-shop και την φιλοξενία ιστοσελίδων στο Internet δίνοντας έμφαση στην αισθητική, το περιεχόμενο και πάνω απ' όλα στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. Η προώθηση και η βελτιστοποίηση αυτών των παρουσιάσεων αποτελεί συνεχή μέριμνα μας, οδηγώντας τις ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε στις πρώτες θέσεις εμφάνισης στις μηχανές αναζήτησης.

Η πορεία της εταιρείας μας από το 1999 (έτος ιδρύσεως) μέχρι σήμερα περιλαμβάνει δεκάδες επιτυχίες και καινοτόμες ιδέες και δράσεις, επιτυγχάνοντας την διαρκή αύξηση του πελατολογίου μας. Με την κατασκευή ιστοσελίδων που ξεχωρίζουν και αποδίδουν ακόμα και στις δύσκολες συνθήκες, η IPS κατάφερε να ξεχωρίζει γιατί πραγματοποιεί πάντα όσα υπόσχεται ενισχύοντας έτσι ακόμα περισσότερο την εμπιστοσύνη του αφοσιωμένου πελατολογίου της.

Το δίκτυο συνεργατών μας αναπτύσσεται διαρκώς με σταθερούς ρυθμούς, σε νέες γεωγραφικές περιοχές της Ελλάδας κάθε χρόνο. Η ανάπτυξη και η εξωστρέφεια είναι οι άμεσες προτεραιότητες και βασικά στοιχεία της φιλοσοφίας της εταιρείας, γι' αυτό και επιδιώκει πάντα τη συνεργασία με διάφορους φορείς, διαφημιστικές εταιρίες, αλλά και με άλλους αξιόλογους συναδέλφους και εταιρίες κατασκευής και προώθησης ιστοσελίδων.

Μέλημά μας είναι να εξασφαλίζουμε για όλους εσάς μια παρουσία στο Internet που θα είναι εντυπωσιακή, λειτουργική και αξιόπιστη. Αυτό το πετυχαίνουμε επειδή ακριβώς διαθέτουμε:

  • Τεχνογνωσία & Εμπειρία
  • Δημιουργική φαντασία
  • Άμεση εξυπηρέτηση
  • Διάθεση συνεργασίας
  • Όρεξη για δουλειά
  • Κορυφαία τεχνολογία
  • Ασφάλεια
  • Tαχύτητα
  • Υποστήριξη και εξέλιξη


Η IPS είναι καταχωρημένη στην παγκόσμια βάση δεδομένων επιχειρήσεων Dun & Bradstreet με DUNS number 503183106, στην αντίστοιχη υπηρεσία Γενικού Εμπορικού Μητρώου (Γ.Ε.ΜΗ) καθώς και στο τοπικό Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης