Πωλήσεις στο Amazon FBA
Κατασκευή ιστοσελίδων
Κατασκευή E-shop

Η IPS μπορεί να αναλάβει την δημιουργία account για πωλήσεις στο Amazon (https://www.amazon.com/) και σε άλλα επιλεγμένα e-Marketplaces στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να φροντίσει για την δημιουργία και την ενημέρωση του περιεχομένου, την παρακολούθηση και ερμηνεία των στατιστικών για καλύτερη αποτελεσματικότητα, την επικοινωνία με τελικούς πελάτες του εξωτερικού και την συμβουλευτική καθοδήγηση για όλη την διαδικασία πωλήσεων.

Συγκεκριμένα για το Amazon μπορούμε να αναλάβουμε:

  1. Την προετοιμασία των προαπαιτούμενων πριν την δημιουργία account πωλητή.
  2. Την συμβουλευτική καθοδήγηση
  3. Την δημιουργία και παρακολούθηση του account πωλήσεων. Επιλέγουμε τον τύπο που είναι κατάλληλος για το μέγεθος κάθε επιχείρησης καθώς και τα λειτουργικά έξοδα που απαιτεί η όλη δραστηριοποίηση της στο Amazon.
  4. Την ενημέρωση του account με περιεχόμενο για προϊόντα.
  5. Την διαδικασία της μεταφοράς των προϊόντων στις αποθήκες του Amazon.
  6. Την διαμόρφωση ανταγωνιστικών τιμών μελετώντας το λειτουργικό κόστος και τον ανταγωνισμό.
  7. Την επικοινωνία με τους τελικούς πελάτες (στα Αγγλικά) εφόσον απαιτηθεί.
  8. Την διαφήμιση στο Amazon όταν και εφόσον θελήσετε να ενισχύσετε το brand και τις πωλήσεις σας.

Αν είστε κατασκευαστές ποιοτικών πρωτότυπων προϊόντων (πχ. handmade) που διαφοροποιούνται από αντίστοιχα της αγοράς ή εμπορεύεστε παρόμοια προϊόντα σε επίπεδο χονδρικής, τολμήστε να επιχειρήσετε μέσα από κάποια πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών e-Marketplaces του εξωτερικού όπως το Amazon. Απευθυνθείτε στην παγκόσμια αγορά ακόμα και αν δεν γνωρίζετε κάποια ξένη γλώσσα ή τις σύνθετες διαδικασίες που απαιτούνται στον τομέα της πληροφορικής. Η IPS μπορεί να αποτελέσει τον πολύτιμο βοηθό και συνεργάτη σας σε αυτό το εγχείρημα ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις της επιχείρισης σας.

Για το σκοπό αυτό θα θέλαμε πριν από την πρώτη επικοινωνία μας να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για πωλήσεις στο Amazon. Κάθε επικοινωνία μαζί μας θεωρείται εξ αρχής εμπιστευτική ενώ τα στοιχεία σας παραμένουν στην βάση δεδομένων μας μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την συνεργασία μας (GDPR). Έμπειρα στελέχη μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να συζητήσουν τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων σας και να εξετάσουν αν τελικά αυτά θα μπορούσαν να διατεθούν στην παγκόσμια αγορά μέσα από πλατφόρμες όπως το Amazon.

Λόγω του αυξημένου αριθμού email που λαμβάνουμε από ενδιαφερόμενους θα απαντήσουμε μόνο σε αυτά που περιλαμβάνουν τουλάχιστον μια πρώτη παρουσίαση των προϊόντων και έχουν στοιχεία επικοινωνίας υπευθύνου (όνομα, τηλέφωνο).

Μην χάσετε την ευκαιρία για πωλήσεις στο Amazon. Εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα αγοράζουν από το μεγαλύτερο e-Marketplace του πλανήτη. Τα δικά σας προϊόντα γιατί να είναι εκτός;


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης