Πωλήσεις στο Amazon FBA
Η IPS μπορεί να αναλάβει την δημιουργία account για πωλήσεις στο Amazon (https://www.amazon.com/) και σε άλλα επιλεγμένα e-Marketplaces στην Ελλάδα και το εξωτερικό, να φροντίσει για την δημιουργία και την ενημέρωση του περιεχομένου, την παρακολούθηση και ερμηνία των στατιστικών για καλύτερη αποτελεσματικότητα, την επικοινωνία με τελικούς πελάτες του εξωτερικού και την συμβουλευτική καθοδήγηση για όλη την διαδικασία πωλήσεων.

Συγκεκριμένα για το Amazon μπορούμε να αναλάβουμε:

  1. Την προετοιμασία των προαπαιτούμενων πριν την δημιουργία account πωλητή.
  2. Την συμβουλευτική καθοδήγηση
  3. Την δημιουργία και παρακολούθηση του account πωλήσεων.
  4. Την ενημέρωση του account με περιεχόμενο για προϊόντα.
  5. Την διαδικασία της μεταφοράς των προϊόντων στις αποθήκες του Amazon.
  6. Την διαμόρφωση ανταγωνιστικών τιμών μελετώντας το λειτουργικό κόστος και τον ανταγωνισμό.
  7. Την επικοινωνία με τους τελικούς πελάτες (στα Αγγλικά) εφόσον απαιτηθεί.
  8. Την διαφήμιση στο Amazon όταν και εφόσον θελήσετε να ενισχύσετε το brand και τις πωλήσεις σας.


Αν είστε κατασκευαστές ποιοτικών ή πρωτότυπων προϊόντων (πχ. handmade) τολμήστε να επιχειρήσετε μέσα από κάποια πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών e-Marketplaces του εξωτερικού. Απευθυνθείτε στην παγκόσμια αγορά ακόμα και αν δεν γνωρίζετε κάποια ξένη γλώσσα ή τις σύνθετες διαδικασίες που απαιτούνται στον τομέα της πληροφορικής. Η IPS μπορεί να αποτελέσει τον πολύτιμο βοηθό και συνεργάτη σας σε αυτό το εγχείρημα ενισχύοντας σημαντικά τις πωλήσεις της επιχείρισης σας.

Για το σκοπό αυτό θα θέλαμε πριν από την πρώτη επικοινωνία μας να μας παρουσιάσετε με ένα email στο [email protected] την εταιρία και τα προϊόντα σας καθώς και μια σύντομη αναφορά στους στόχους που έχετε (πχ. χώρα, κοινό, επιχειρηματική ευκαιρία). Κάθε επικοινωνία μαζί μας θεωρείται εξ αρχής εμπιστευτική ενώ τα στοιχεία σας παραμένουν στην βάση δεδομένων μας μόνο για το χρονικό διάστημα που απαιτείται για την συνεργασία μας (GDPR). Έμπειρα στελέχη μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να συζητήσουν τις ιδιαιτερότητες των προϊόντων σας και να εξετάσουν αν τελικά αυτά θα μπορούσαν να διατεθούν στην παγκόμια αγορά μέσα από πλατφόρμες όπως το Amazon.

Συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας για να έρθουμε σε επαφή. Μην χάσετε την ευκαιρία για πωλήσεις στο Amazon. Εκατομμύρια άνθρωποι κάθε μέρα αγοράζουν από το μεγαλύτερο e-Marketplace του πλανήτη. Τα δικά σας προϊόντα γιατί να είναι εκτός;Print-icon 

active³ 5.3 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης