Προετοιμασία περιεχομένου website - eshop
Αναλαμβάνουμε την κειμενογράφηση, την ψηφιακή επεξεργασία υλικού, την καταχώρηση και την μεταφορά δεδομένων στο website ή το e-shop που έχουμε κατασκευάσει για εσάς.

Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει την ψηφιακή επεξεργασία του πρωτογενούς υλικού (κείμενα, φωτογραφίες, video) καθώς και την ενημέρωση της ιστοσελίδας ή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος. Κατά την επεξεργασία αυτή και την ενημέρωση λαμβάνονται σοβαρά υπόψη όλοι οι βασικοί κανόνες για την όσο το δυνατόν ταχύτερη εμφάνιση των ιστοσελίδων στο διαδίκτυο καθώς και για την όσο το δυνατόν καλύτερη κατάταξη αυτών στους πιο γνωστούς καταλόγους και στις δημοφιλέστερες μηχανές αναζήτησης παγκοσμίως (SEO).

Το περιεχόμενο ενός website / e-shop είναι σήμερα το πιο σημαντικό που πρέπει να προσέξει κανείς για την παρουσίαση μιας επιχείρισης. Για να είναι αποδοτική αυτή η παρουσίαση θα πρέπει να ικανοποιούνται οι παρακάτω συνθήκες:

  1. Το περιεχόμενο να είναι πρωτότυπο και να μην υπάρχει διπλότυπο περιεχόμενο κάπου αλλού σε άλλον διαδικτυακό τόπο.
  2. Να είναι προσεγμένο και εικαστικά αποδεκτό σύμφωνα με την εποχή του.
  3. Να είναι αναλυτικό και να παρουσιάζεται τμηματικά για να μην κουράζει τον αναγνώστη.
  4. Να είναι γραμμένο σε κατανοητή γλώσσα χωρίς φραστικά ή άλλα λάθη.
  5. Να εκφράζει πραγματικό ενδιαφέρον προς τον τελικό πελάτη, κατανοώντας τις ανάγκες του και τιμώντας τον με πληροφορία και όχι να είναι μια απλή αντιγραφή του περιεχομένου του προμηθευτή.


Γνωρίστε τις δυνατότητες που μπορούμε να σας παρέχουμε για την σωστή προετοιμασία του υλικού στο δικό σας website ή e-shop. Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη γνωριμία με την επιχείρηση σας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης