Οικονομική κρίση και ηλεκτρονικό εμπόριο
Οικονομική κρίση και ηλεκτρονικό εμπόριο

Θεσσαλονίκη 11 Δεκ. 2008

Αναρωτηθήκατε ποτέ πως θα ήταν τα οικονομικά της εταιρίας σας: 

  1. αν μπορούσατε να απευθυνθείτε σε περισσότερο κοινό; Το internet δεν περιορίζεται στη "γειτονιά" αλλά απευθύνεται σε πιθανούς πελάτες που μπορεί να βρίσκονται οπουδήποτε στο πλανήτη. Τι καλύτερο λοιπόν αν τα προϊόντα σας θα μπορούσαν να πουληθούν σε κάθε σημείο της Ελλάδας και του εξωτερικού;
  2. αν μπορούσατε να λειτουργήσετε το κατάστημά σας 24 ώρες x 365 ημέρες; Η ιστοσελίδα που παρουσιάζει την εταιρία και τα προϊόντα σας βρίσκεται πάντα on line, ακόμα και όταν κλείνουν τα φώτα του συμβατικού σας καταστήματος.
  3. αν οι εισπράξεις σας δεν επηρεάζονταν από τη βροχή, το χιόνι, τις πορείες στο κέντρο, τη λεωφορειολωρίδα που δεν επιτρέπει τη στάθμευση μπροστά στο μαγαζί σας, το ντέρμπι των ομάδων της πόλης σας και ότι άλλο επηρεάζει ένα συμβατικό εμπορικό κατάστημα. Στο internet όλα αυτά απλά δεν υπάρχουν.
  4. αν μπορούσατε να παρουσιάσετε χιλιάδες προϊόντα με φωτογραφίες, video, τεχνικά εγχειρίδια, χωρίς να διατηρείτε τεράστιες εκθέσεις - βιτρίνες για αυτά;
  5. αν μπορούσατε να περιορίσετε το ρίσκο του αδιάθετου stock; Σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να δεχτείτε παραγγελίες και μετά να προχωρήσετε σε άμεση αγορά από τους προμηθευτές σας, περιορίζοντας έτσι το ρίσκο στο ελάχιστο.
  6. αν το κατάστημα σας αποκτούσε μια κοινότητα από πιστά μέλη και πελάτες που πραγματοποιούσαν συχνές αγορές, εύκολα και γρήγορα;
  7. αν αποκτούσατε την οικονομική εξασφάλιση που μπορεί να σας προσφέρει ένα υγειές ηλεκτρονικό κατάστημα που «τζιράρει» όσο το κανονικό σας και σε κάποιες περιπτώσεις καλύτερα;
  8. αν είχατε την ασφάλεια του ότι σε αυτό το κατάστημα σας κανείς δεν θα μπορεί να σας ζημιώσει; Στα ηλεκτρονικά καταστήματα δεν κινδυνεύουν τα εμπορεύματα σας ούτε φυσικά και η εταιρία που με τόσο κόπο δημιουργήσατε. 

Όλα αυτά είναι μερικά από τα οφέλη που μπορεί να αποκομίσει η σύγχρονη μικρομεσαία επιχείρηση σήμερα αν αξιοποιήσει σωστά το διαδίκτυο. Γιατί η στροφή στο ηλεκτρονικό εμπόριο είναι πλέον γεγονός για χιλιάδες εταιρίες. Εκπαιδεύστε το προσωπικό σας στις νέες τεχνολογίες και αξιοποιήστε έξυπνα το δυναμικό της επιχείρησής σας. 

Η εταιρία μας μπορεί να αποτελέσει τον αξιόπιστο, υπεύθυνο και έμπειρο συνεργάτη σας σε αυτό το νέο βήμα του ηλεκτρονικού εμπορίου.  

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πρώτη παρουσίαση από εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες μας.

Creative Commons License
Οικονομική κρίση και ηλεκτρονικό εμπόριο by Nikolaos Patronis is licensed under a Creative Commons Attribution-Noncommercial-No Derivative Works 3.0 Greece License.

Visit Nikolaos Patronis Google+ profile


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης