Διαφήμιση στα κινητά μέσω Wi-Fi


Νέος τρόπος προβολής στην κατηγορία mobile marketing. Τώρα μπορείτε να προβάλετε την επιχείρηση, τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας στα κινητά όσων έχουν συνδεθεί και χρησιμοποιούν το Wi-Fi συνεργαζόμενων Café, Bar, εστιατορίων, ξενοδοχείων, εμπορικών κέντρων, γηπέδων, και άλλων χώρων με συγκεντρωμένο κοινό. Ο νέος αυτός τρόπος mobile marketing είναι ιδανικός για branding και πωλήσεις λιανικής. Τα διαφημιστικά μπορεί να είναι εικόνες, video, mobile app που θα προβάλουν προϊόντα, υπηρεσίες, εκπτωτικά κουπόνια, σελίδες στο web ή στα social media και κάποιον online διαγωνισμό.

Η λειτουργία είναι απλή. Επιλέγετε τα σημεία (τοπικά ή Πανελλαδικά) που θέλετε να προβληθείτε βάσει των ειδικών χαρακτηριστικών και τις προτιμήσεις που έχει το target group που απευθύνεστε και στη συνέχεια δημιουργούμε το υλικό προβολής σε μια καμπάνια προώθησης. Οι επισκέπτες όλων αυτών των σημείων που θα κάνουν χρήση του Wi-Fi θα βλέπουν διαφημίσεις στην οθόνη του κινητού κάθε 30 λεπτά. Το κατά πόσο θα βλέπουν πάντα την δική σας εξαρτάται ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε για την συχνότητα εμφάνισης.

Η προβολή της διαφήμισης είναι απαραίτητη για να ανοίξει η σύνδεση στο Internet. Συνεπώς, αυτός ο νέος τρόπος διαφήμισης έχει καλύτερη αναλογία κλικ προς αριθμό εμφανίσεων (CTR, Click Through Rate) απ' ότι άλλες online μορφές διαφήμισης όπως τα Web Banner ή τα Ads σε γνωστές κονσόλες κοινωνικής δικτύωσης ή μηχανών αναζήτησης.

Η IPS, έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στην online προώθηση επιχειρήσεων, αναλαμβάνει την μελέτη και την προετοιμασία του διαφημιστικού υλικού (εικόνες ή video) και παρακολουθεί την απόδοση μέσα από τα αναλυτικά στατιστικά που παρέχονται. Ο μηχανισμός προβολής και το δίκτυο συνεργαζόμενων σημείων ανήκει στην εταιρία SmartSurf ΑΕ με την οποία συνεργαζόμαστε.

Γνωρίστε περισσότερα για το mobile marketing και τις καμπάνιες που μπορούμε να εφαρμόσουμε για την επιχείρηση σας. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 2310 300326 για να σχεδιάσουμε μαζί την δική σας αποδοτική διαφήμιση στο Internet.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης