Προσφορές για μέλη
Αναγνωρίζοντας την υποστήριξη και την εκτίμηση στην εταιρία και στις υπηρεσίες μας, δημιουργούμε ειδικές προσφορές για πελάτες και συνεργάτες μας. Κάθε προσφορά αφορά αποκλειστικές υπηρεσίες και προϊόντα της IPS τα οποία διατίθενται σε προνομιακές δόσεις πληρωμών.

Αναζητήστε και αποκτήστε τα “κουπόνια ειδικών προσφορών” αποστέλλοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας. Κάθε ηλεκτρονικό κουπόνι ισχύει για συγκεκριμένη υπηρεσία ή προϊόν και για προκαθορισμένες ποσότητες. Μάθετε περισσότερα για τη πολιτική προσφορών μας από το τμήμα πωλήσεων μας καλώντας στο 2310 300326.

Όνομα
Επίθετο
Διεύθυνση
Πόλη
Χώρα
T.K.
Τηλέφωνα
Fax
E-mail
URL
Αίτημα

Πληκτρολογήστε ένα email αν επιθυμείτε να αποσταλεί εκεί αντίγραφο της φόρμας όπως την συμπληρώσατε :


Η IPS ΕΠΕ διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (ΕΕ 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται στα πλαίσια της εκτέλεσης σύμβασης σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες της, προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Για την ασφάλεια του δικτύου και των πληροφοριών των συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών που χρησιμοποιούμε, το IP της σύνδεσης Internet που έχετε αυτή τη στιγμή θα καταγραφεί κατά την αποστολή της φόρμας μαζί με τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε.


Πληροφορίες για την Προστασία Δεδομένων
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω για επιβεβαίωση αποστολής της φόρμας από φυσικό πρόσωπο:

salt-34B90752 
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης