Φιλοξενία σε Linux servers
Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για Φιλοξενία σε Linux servers που μπορεί να χρησιμοποιήσει κανείς. Στην IPS επιλέξαμε για εσάς το πακέτο Linux Basic που είναι κατάλληλο για φιλοξενία Wordpress sites και μικρών WooCommerce eshop. Όσο αυξάνεται η επισκεψιμότητα και το πλήθος των προϊόντων στο eshop θα πρέπει να αυξάνονται και τα resources. Η μετάβαση σε μεγαλύτερα πακέτα γίνεται μετά από προσεκτική ανάλυση του traffic, των ειδικών απαιτήσεων του site και πάντα κατόπιν συνεννόησης.

Χρησιμοποιούμε πάντα αξιόπιστα Data Center ανά τον κόσμο ανάλογα με το κοινό που στοχεύει κάθε site για λόγους ταχύτητας και SEO. Αυτή την χρονική περίοδο παρέχουμε πακέτα Linux hosting σε Ελλάδα, ΗΠΑ, Γερμανία, Αγγλία και Ρωσία. Επιλέγουμε κάθε πακέτο φιλοξενίας με αυστηρά κριτήρια και υψηλές τεχνικές προδιαγραφές. Επιπλέον, συνδυάζουμε υπηρεσίες άλλων παρόχων (πχ. backup) για διασπορά κινδύνου ακόμα και αν κάτι πάει εντελώς στραβά σε κάποιο Data Center. Από το 1999 (έτος ιδρύσεως) εφαρμόζουμε αυστηρό πρωτόκολλο για την Προστασία Δεδομένων κατατάσσοντας μας στις πλέον ασφαλείς εταιρίες φιλοξενίας. 

Το πακέτο Linux Basic διαθέτει τα παρακάτω χαρακτηριστικά: 

  [ Τελευταία ενημέρωση: 8/ 2018 ] Linux Basic
 Κατηγορία :   Shared web hosting
 OS :   Linux 
 Panel : Plesk
 Χώρος δίσκου :  10 GB (*)
 Bandwidth / μήνα :   300 GB (*)
 Ετήσια διαθεσιμότητα :   99,99% 
 Storage :  SAS
 Βάση δεδομένων :  mySQL (200MB) (*)
 Backup :  Καθημερινό
 Τεχνική υποστήριξη : 24 /365 με email
 24/365 sensor
 monitoring : 
 Διαθέσιμο
 SSL : Let's encrypt SSL
 Αξία:  70 € + ΦΠΑ / έτος
 
Extra υπηρεσίες φιλοξενίας
Παρακολούθηση update:
(Έλεγχος συμβατότητας, ενημέρωση update και επίλυση τυχόν προβλημάτων ασυμβατότητας ανά δεκαπενθήμερο)
300 € + ΦΠΑ / έτος
DV SSL:
(Παρέχεται από την Sectigo (πρώην Comodo CA) με εγγύηση)
50 € + ΦΠΑ / έτος
  
(*) Επεκτάσιμο εφόσον ζητηθεί. Μεγαλύτερα recources έχουν περισσότερο κόστος σύμφωνα πάντα με τις τρέχουσες τιμές των συνεργαζόμενων Data Center. 
 
Email
Από 25/5/2018 η εταιρία μας μεταφέρει όλους τους λογαριασμούς email σε υποδομές με προδιαγραφές GDPR σε εφαρμογή του Γενικού Ευρωπαϊκού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων.
   
Email support:
Η υπηρεσία είναι προαιρετική. Παρέχεται από στελέχη της IPS πρωτοβάθμια τεχνική υποστήριξη email support που περιλαμβάνει τις διαδικασίες ενεργοποίησης λογαριασμών, την μεταφορά email μεταξύ mail server, την επίλυση βασικών τεχνικών προβλημάτων ρυθμίσεων mail client και την επικοινωνία με το support κάθε συνεργαζόμενου παρόχου. Η υπηρεσία παρέχεται για το σύνολο των λογαριασμών email που διαθέτει κάθε domain.
30 € + ΦΠΑ / έτος / domain
Basic G Suite του Google Cloud 40 € + VAT / έτος / email account
(Το κόστος αποδίδεται απευθείας με χρεωστική/πιστωτική της εταιρίας σας στον πάροχο και όχι στην IPS)
Zoho Basic Email 36 € + VAT / έτος / email account 
(Το κόστος αποδίδεται απευθείας με χρεωστική/πιστωτική της εταιρίας σας στον πάροχο και όχι στην IPS)
 active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης