Κατασκευή ιστοσελίδων
Με τον όρο κατασκευή ιστοσελίδων περιγράφεται το σύνολο των ενεργειών για την ανάπτυξη δικτυακών τόπων, όπως η μελέτη, η σχεδίαση, ο προγραμματισμός, η εκπαίδευση των διαχειριστών και οι απαραίτητες ρυθμίσεις και ενέργειες συντήρησης για κάθε ιστοσελίδα. Το «παζλ» της κατασκευής είναι ένα σύνθετο έργο στο οποίο συμμετέχουν ειδικοί του web marketing, εξειδικευμένοι γραφίστες, έμπειροι προγραμματιστές και τεχνικοί δικτύων.

Κατασκευή ιστοσελίδων από το 1999!

Η IPS έχοντας τις γνώσεις αλλά και την απαραίτητη εμπειρία, αναλαμβάνει υπεύθυνα την κατασκευή ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών καθώς και την ανάπτυξη οποιασδήποτε σύγχρονης web εφαρμογής, μεταφέροντας τεχνογνωσία και προτείνοντας λύσεις για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Έχοντας το υπόβαθρο σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υλοποιούμε τις πλέον σύντομες και αξιόπιστες λύσεις προγραμματισμού, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχονται σήμερα στο χώρο της πληροφορικής.

Τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε

Υλοποιούμε κάθε ειδική εφαρμογή που έχετε φανταστεί!

Στην IPS μπορούμε να εξελίξουμε την ιστοσελίδα σας δίδοντάς της δυνατότητες και λειτουργίες που εξυπηρετούν τις ειδικές ανάγκες και τον τρόπο λειτουργίας της δικής σας επιχείρισης. Όσο σύνθετες και αν είναι οι απαιτήσεις σας μπορούμε να αναλάβουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα να υλοποιήσουμε τα πλέον σύνθετα έργα διαδικτύου. Σε αυτό συμβάλει σημαντικά η βαθιά γνώση, η εμπειρία και η υπάρχουσα υποδομή που διαθέτουμε. Η IPS από το 1999 αναπτύσσει την δική της εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου που αποτελεί την βασική πλατφόρμα ανάπτυξης των έργων μας. Το active3 CMS, όπως ονομάζεται η εφαρμογή μας, επιτρέπει την ανάπτυξη έργων που ξεπερνούν κατά πολύ τον ανταγωνισμό και διαθέτουν μοναδικές και πρωτότυπες λειτουργίες που αποδίδουν.

Η IPS ξεχωρίζει γιατί:

  • Διαθέτει πολύ έμπειρους συνεργάτες με άριστες γνώσεις στο αντικείμενο.
  • Διαθέτει δικό της λογισμικό CMS και έτσι μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει κάθε απλή ή σύνθετη λειτουργία της ζητηθεί σε πολύ ικανοποιητικούς χρόνους και με την καλύτερη σχέση τιμής και αποτελεσματικότητας.
  • Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη υποδομή σε Ελλάδα και εξωτερικό για την φιλοξενία και διατήρηση των έργων μας.

 

Κατασκευή ιστοσελίδων με το active3 CMS

Γνωρίστε τι πραγματικά σημαίνει κατασκευή ιστοσελίδων από ειδικούς!

Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να κάνετε έρευνα αγοράς και για να συγκρίνετε όσα προσφέρει κάθε εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων. Εντοπίστε τα σημεία που ικανοποιούν τις ανάγκες της επιχείρισης σας και αξιολογήστε κάθε νέα πρόταση. Στην IPS φροντίζουμε πάντα να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά προτείνοντας λύσεις που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και θα ικανοποιήσουν παράλληλα εσωτερικές ανάγκες οργάνωσης. Για εμάς η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια καλή αφορμή εκσυγχρονισμού και οργάνωσης και όχι μόνο ένας τρόπος προβολής.

Επιλέξτε την IPS για:

  • Να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο website προβολής αντάξιο των προσδοκιών για την εταιρία σας.
  • Να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο διαδικτυακό τόπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Είτε απευθύνεστε στην λιανική είτε στη χονδρική, κάθε έργο μας μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες προσφέροντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για πωλήσεις.
  • Να αποκτήσετε έναν ηλεκτρονικό τόπο αμφίδρομης επικοινωνίας με το κοινό ή τους συνεργάτες σας. Το Internet έτσι μπορεί να αποτελέσει και ένα πολύτιμο εργαλείο οργάνωσης και επικοινωνίας συμβάλλοντας στην βελτίωση των χρόνων παραγωγής και πωλήσεων.
  • Να έχετε άμεσα υποστήριξη από έμπειρα στελέχη και συνεργάτες σε ότι αφορά υπηρεσίες φιλοξενίας, διατήρησης, ασφάλειας δεδομένων και προώθησης των προϊόντων - υπηρεσιών και της εταιρίας σας.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες, να συζητήσουμε το επιχειρηματικό πλάνο σας και να συντάξουμε μαζί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου σας. Κάθε μελέτη κατασκευής ιστοσελίδων γίνεται τηρώντας πάντα το επαγγελματικό απόρρητο.

 

Διαβάστε επίσης τα παρακάτω σχετικά άρθρα:


Print-icon MoreInfo-icon SendToAFriend-icon