Κατασκευή ιστοσελίδων active3 CMS
Με τον όρο κατασκευή ιστοσελίδων περιγράφεται το σύνολο των ενεργειών για την ανάπτυξη δικτυακών τόπων. Σε αυτόν περιλαμβάνονται η μελέτη, η σχεδίαση, ο προγραμματισμός, η εκπαίδευση των διαχειριστών και οι απαραίτητες ρυθμίσεις και ενέργειες συντήρησης για κάθε ιστοσελίδα. Το «παζλ» της κατασκευής είναι ένα σύνθετο έργο στο οποίο συμμετέχουν ειδικοί του web marketing, εξειδικευμένοι γραφίστες, έμπειροι προγραμματιστές και τεχνικοί δικτύων.

Κατασκευή ιστοσελίδων με ανοιχτό λογισμικό ή εμπορικό (κλειστό) λογισμικό όπως το active3 CMS με custom σχεδίαση. Στην IPS αναλαμβάνουμε έργα κατασκευής σύγχρονων responsive websites για την προβολή σας στο διαδίκτυο δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στο περιεχόμενο και στην αποτελεσματικότητα.

Κατασκευή ιστοσελίδων από το 1999!

Ξεκινήσαμε το 1999 την κατασκευή ιστοσελίδων στη Θεσσαλονίκη και καταφέραμε να υλοποιήσουμε έργα από την Αθήνα μέχρι την πιο απομακρυσμένη περιοχή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Γιατί απλά στο Internet η απόσταση δεν είναι πρόβλημα. Η IPS έχοντας τις γνώσεις αλλά και την απαραίτητη εμπειρία, αναλαμβάνει υπεύθυνα την κατασκευή ιστοσελίδων υψηλών προδιαγραφών καθώς και την ανάπτυξη οποιασδήποτε σύγχρονης web εφαρμογής, μεταφέροντας τεχνογνωσία και προτείνοντας λύσεις για το βέλτιστο δυνατό αποτέλεσμα. Έχοντας το υπόβαθρο σε τεχνικό επίπεδο αλλά και σε ανθρώπινο δυναμικό υλοποιούμε τις πλέον σύντομες και αξιόπιστες λύσεις προγραμματισμού, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που παρέχονται σήμερα στο χώρο της πληροφορικής.

Τεχνολογία κατασκευής ιστοσελίδων

Γιατί επιλέγουμε να έχουμε έδρα στην Θεσσαλονίκη.

Η Θεσσαλονίκη είναι για πολλούς λόγους πρωτοπόρος στο διαδίκτυο. Αρχικά γιατί την δεκαετία του '90 όπου ξεκίνησε το διαδίκτυο στην Ελλάδα βρέθηκαν εδώ αρκετοί πρωτοπόροι προγραμματιστές, σχεδιαστές και διαφημιστές που αξιοποίησαν αυτό το νέο μέσο. Εδώ πρωτοεφαρμόστηκαν νέες υπηρεσίες του διαδικτύου και συνεχίζει να υπάρχει διαρκής έρευνα πάνω σε νέες εφαρμογές λογισμικού και τεχνική υποδομή. Τα δύο μεγάλα Πανεπιστήμια της πόλης και δύο ΤΕΙ της Κεντρικής Μακεδονίας (Σίνδου και Σερρών) αποτελούν θερμοκοιτίδα νέων τεχνολογιών δημιουργώντας το απαραίτητο έμψυχο υλικό. Σήμερα υπάρχουν παραπάνω από 70 ενεργές εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων στην Θεσσαλονίκη και εκατοντάδες ελεύθεροι επαγγελματίες του χώρου που αναλαμβάνουν έργα σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.
Η IPS είναι από τις πλέον παλιότερες και έμπειρες εταιρίες κατασκευής ιστοσελίδων στην Θεσσαλονίκη και μία από τις πέντε μεγαλύτερες (σε αριθμό εγκαταστάσεων) εταιρίες στην Ελλάδα.
Υψηλή τεχνολογία λοιπόν και υπηρεσίες σε τιμές Θεσσαλονίκης!

Active3 CMS
Κατασκευή περισσότερων από 2000 sites

Υλοποιούμε κάθε ειδική web εφαρμογή που έχετε φανταστεί!

Στην IPS μπορούμε να εξελίξουμε την ιστοσελίδα σας δίδοντάς της δυνατότητες και λειτουργίες που εξυπηρετούν τις ειδικές ανάγκες και τον τρόπο λειτουργίας της δικής σας επιχείρισης. Όσο σύνθετες και αν είναι οι απαιτήσεις σας μπορούμε να αναλάβουμε υπεύθυνα και αξιόπιστα να υλοποιήσουμε τα πλέον σύνθετα έργα διαδικτύου, από ιστοσελίδες εταιρικής παρουσίασης, κατασκευή ιστοσελίδων ξενοδοχείων με αυτόνομα συστήματα κρατήσεων μέχρι την κατασκευή eshop σε διασύνδεση με ERP. Σε αυτό συμβάλει σημαντικά η βαθιά γνώση, η εμπειρία και η υπάρχουσα υποδομή που διαθέτουμε. Η IPS από το 1999 αναπτύσσει την δική της εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου που αποτελεί την βασική πλατφόρμα ανάπτυξης των έργων μας. Το active3 CMS, όπως ονομάζεται η εφαρμογή μας, επιτρέπει την ανάπτυξη έργων που ξεπερνούν κατά πολύ τον ανταγωνισμό και διαθέτουν μοναδικές και πρωτότυπες λειτουργίες που αποδίδουν.

Τύποι ιστοσελίδων που κατασκευάσαμε

 • Ιστοσελίδες παρουσίασης επαγγελματιών
  (ιατροί, παραϊατρικά επαγγέλματα, τεχνίτες, καλλιτέχνες, μεσίτες, μηχανικοί, διακοσμητές, σύμβουλοι, ασφαλιστές, κ.α.)
 • Ιστοσελίδες καταστημάτων λιανικής
  (ένδυση, υπόδηση, κοσμήματα, είδη τέχνης, καλλυντικά, παραφαρμακευτικά, σκευάσματα, τρόφιμα, ποτά, είδη ταξιδιού, κ.α.)
 • Ιστοσελίδες επιχειρήσεων χονδρικής
 • Ιστοσελίδες εξαγωγικών επιχειρήσεων
 • Ιστοσελίδες ξενοδοχείων, ενοικιαζόμενων δωματίων, camping
  (σύγχρονη παρουσίαση, αυτόνομο σύστημα κρατήσεων, δυνατότητα διασύνδεσης με channel manager)
 • Ιστοσελίδες εταιρειών ενοικιάσεως αυτοκινήτων
 • Ιστοσελίδες με διασύνδεση πληρωμών
 • Ιστοσελίδες με ειδικές λειτουργίες
 • Ιστοσελίδες με προδιαγραφές ΑΜΕΑ (WCAG 2 AA)
 • Ιστοσελίδες σύμφωνες με προδιαγραφές επιδοτήσεων

Ενδεικτικά έργα

Σε κάθε έργο εστιάζουμε:

✔ Στο να δημιουργήσουμε ένα όμορφο, καλοσχεδιασμένο, σύγχρονο, μοντέρνο και λειτουργικό δικτυακό τόπο για λογαριασμό του πελάτη μας.
✔ Στο να του παρέχουμε την πιο σύγχρονη, ευέλικτη, εύκολη στη χρήση, χωρίς περιορισμούς και με τις περισσότερες δυνατότητες που θα μπορούσε να βρει στην αγορά εφαρμογή διαχείρισης του δικτυακού του τόπου. Έτσι, φροντίζουμε κάθε συνεργάτης να είναι πραγματικά ανεξάρτητος ώστε να εστιάσει στην ανάπτυξη της επιχείρησής του μέσω του διαδικτύου.
✔ Στο να παρέχουμε ταχύτατη, αδιάλειπτη και χωρίς προβλήματα λειτουργία του δικτυακού τόπου φιλοξενώντας τον σε σύγχρονες και ασφαλείς υποδομές.
✔ Στο να βοηθήσουμε να προβληθεί σωστά η επιχείριση τόσο στις πρώτες θέσεις των μηχανές αναζήτησης, εκπαιδεύοντας τα στελέχη της επιχείρησης στους κανόνες και τις προϋποθέσεις που απαιτούνται, όσο και χρησιμοποιώντας τη διαφήμιση στο Internet στοχευμένα και με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Μπορείτε να δείτε ενδεικτικά έργα κατασκευής ιστοσελίδων στην ενότητα Πελάτες.

Η IPS ξεχωρίζει γιατί:

 • Διαθέτει πολύ έμπειρους συνεργάτες με άριστες γνώσεις στο αντικείμενο.

 • Διαθέτει δικό της λογισμικό CMS και έτσι μπορεί να σχεδιάσει και να υλοποιήσει κάθε απλή ή σύνθετη λειτουργία της ζητηθεί σε πολύ ικανοποιητικούς χρόνους και με την καλύτερη σχέση τιμής και αποτελεσματικότητας.

 • Χρησιμοποιούμε την πιο σύγχρονη υποδομή σε Ελλάδα και εξωτερικό για την φιλοξενία και διατήρηση των έργων μας.

ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Τα στάδια υλοποίησης ενός έργου κατασκευής ιστοσελίδας περιλαμβάνουν τις παρακάτω υπηρεσίες

Καταγραφή αναγκών
& οριοθέτηση στόχων

Σχεδίαση & κατασκευή ιστοσελίδας

Προετοιμασία περιεχομένου
& εκπαίδευση στελεχών

Κειμενογράφηση, φωτογράφιση
& παραγωγή video

Φιλοξενία ιστοσελίδας & υποστήριξη

Προώθηση ιστοσελίδας
& διαφήμιση στο Internet

Γνωρίστε τι πραγματικά σημαίνει κατασκευή ιστοσελίδων από ειδικούς!

Αφιερώστε τον απαραίτητο χρόνο για να κάνετε έρευνα αγοράς και για να συγκρίνετε όσα προσφέρει κάθε εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων. Γιατί οι σοβαρές και επαγγελματικές λύσεις δεν είναι δωρεάν και για την κατασκευή ιστοσελίδων οι τιμές διαφέρουν από εταιρία σε εταιρία. Κάποιες φορές μάλιστα χωρίς σοβαρούς λόγους. Εντοπίστε τα σημεία που ικανοποιούν τις ανάγκες της επιχείρισης σας και αξιολογήστε κάθε νέα πρόταση. Στην IPS φροντίζουμε πάντα να πάμε ένα βήμα πιο μπροστά προτείνοντας λύσεις που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο και χρήματα και θα ικανοποιήσουν παράλληλα εσωτερικές ανάγκες οργάνωσης. Για εμάς η κατασκευή ιστοσελίδας είναι μια καλή αφορμή εκσυγχρονισμού και οργάνωσης και όχι μόνο ένας τρόπος προβολής.

Επιλέξτε την IPS για:

 • Να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο website προβολής αντάξιο των προσδοκιών για την εταιρία σας.

 • Να δημιουργήσετε ένα σύγχρονο διαδικτυακό τόπο ηλεκτρονικού εμπορίου. Είτε απευθύνεστε στην λιανική είτε στη χονδρική, κάθε έργο μας μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες προσφέροντας τις καλύτερες προϋποθέσεις για πωλήσεις.

 • Να αποκτήσετε έναν ηλεκτρονικό τόπο αμφίδρομης επικοινωνίας με το κοινό ή τους συνεργάτες σας. Το Internet έτσι μπορεί να αποτελέσει και ένα πολύτιμο εργαλείο οργάνωσης και επικοινωνίας συμβάλλοντας στην βελτίωση των χρόνων παραγωγής και πωλήσεων.

 • Να έχετε άμεσα υποστήριξη από έμπειρα στελέχη και συνεργάτες σε ότι αφορά υπηρεσίες φιλοξενίας, διατήρησης, ασφάλειας δεδομένων και προώθησης των προϊόντων - υπηρεσιών και της εταιρίας σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να εξετάσουμε τις δικές σας εξειδικευμένες ανάγκες, να συζητήσουμε το επιχειρηματικό πλάνο σας, να προσδιοριστούν με ακρίβεια το κόστος των επιμέρους υπηρεσιών και να συντάξουμε μαζί το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου σας. Κάθε μελέτη κατασκευής ιστοσελίδων γίνεται τηρώντας πάντα το επαγγελματικό απόρρητο.

Σχετικά άρθρα:

 
MoreInfo-icon 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης