Κατασκευή ιστοσελίδων WordPress
Η IPS έχοντας μακροχρόνια εμπειρία στο web development (από το 1999) επιλέγει να υλοποιήσει έργα κατασκευής ιστοσελίδων χαμηλού κόστους με την εφαρμογή διαχείρισης ανοικτού κώδικα WordPress ως την πλέον διαδεδομένη και δημοφιλής πλατφόρμα παγκοσμίως. Για υλοποιήσεις έργων με μοναδική σχεδίαση (custom web design) ή σύνθετα χαρακτηριστικά και λειτουργίες (custom web development) χρησιμοποιούμε το δικό μας active3 CMS (εφαρμογή κλειστού κώδικα) που αναπτύσσουμε διαρκώς από το 2000 έως σήμερα.

Γιατί WordPress:

  1. Γιατί το WordPress είναι το No1 CMS παγκοσμίως σε αριθμό εγκαταστάσεων με τεράστια βιβλιογραφία, ποικιλία εργαλείων και κοινότητα προγραμματιστών που διαρκώς το ενημερώνει και το εξελίσσει.

  2. Υπάρχουν χιλιάδες έτοιμες σχεδιάσεις (themes) με ενσωματωμένες λειτουργίες για να επιλέξει κανείς, κερδίζοντας έτσι πολύτιμο χρόνο στο εικαστικό κομμάτι της παρουσίασης. Για αυτό το λόγο προτιμούμε το WordPress για πελάτες εξωτερικού όπου η απόσταση και πολλές το φράγμα της γλώσσας καθυστερούν την όποια συνεννόηση πάνω στην σχεδίαση. Τα themes σε αυτή την περίπτωση είναι η γρήγορη λύση σε αντίθεση με το custom web design.

  3. Υποστηρίζει ικανοποιητικά πολυγλωσσικότητα ενώ άλλες λύσεις ανοικτού κώδικα έχουν προβλήματα σε αυτό.

  4. Υπάρχουν ικανοποιητικά πρόσθετα (WordPress plugins) για βελτιστοποίηση SEO.

  5. Διαθέτει πλέον πιο εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης που βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με κάποιον drag & drop editor.

Πως ξεκινά η κατασκευή ιστοσελίδας σε WordPress

Αρχικά θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε μαζί τους στόχους του όλο εγχειρήματος. Πρέπει να αποσαφηνιστεί το “τι προσπαθεί να πετύχει η εταιρίας σας” μέσω μιας ιστοσελίδας στο διαδίκτυο και κατόπιν να δούμε μαζί το υλικό που έχετε ήδη ετοιμάσει και το κατά πόσο αυτό είναι κατάλληλο για μια τέτοιου είδους ηλεκτρονική παρουσίαση. Γνωρίζοντας λοιπόν τους στόχους, τα χαρακτηριστικά του κοινού που θα στοχεύσετε και τις σχεδιαστικές προτιμήσεις σας θα προτείνουμε κάποιο από τα έτοιμα, δημοφιλή και αξιόπιστα themes που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο διαδίκτυο ειδικά για WordPress. Αμέσως μόλις έχουμε έγκριση σχεδίασης προχωράμε στην εγκατάσταση και αρχική παραμετροποίηση του WordPress theme και ανάλογα με την αρχική συμφωνία ενημερώνουμε το site με το περιεχόμενο που θα μας παραδοθεί. Ο χρόνος παράδοσης εξαρτάται από την πολυπλοκότητα του theme που θα επιλέξετε και το πλήθος του περιεχομένου που θα πρέπει να εισαχθεί στο site.

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ WORDPRESS

Σύγχρονα WordPress websites για Πανεπιστήμια, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες.

Υποστήριξη και αναβαθμίσεις WordPress

Κάθε εγκατάσταση WordPress θα πρέπει να συνοδεύεται από ετήσιο συμβόλαιο υποστήριξης από την εταιρία μας ώστε να είναι δυνατή η διαρκής φροντίδα των απαραίτητων ενημερώσεων για τον πυρήνα αλλά και για όσα πρόσθετα έχουν εγκατασταθεί. Το WordPress ως ανοικτό λογισμικό έχει περισσότερες και συχνότερες απαιτήσεις για την απρόσκοπτη λειτουργία του.

Όλα τα website που έχουν κατασκευαστεί με WordPress μπορούν να μεταφερθούν σε κάποια έκδοση του active3 CMS που έχει αναπτύξει η εταιρία μας διατηρώντας την ίδια σχεδίαση ή δημιουργώντας μια νέα μοναδική custom σχεδίαση αποκλειστικά για την εταιρία σας. Το κόστος αλλαγής CMS εξαρτάται από την πολυπλοκότητα της σχεδίασης και των επιμέρους λειτουργιών που θα χρησιμοποιηθούν τελικά.

Οι εγκαταστάσεις Wordpress ως self-hosted website λειτουργούν καλύτερα σε Linux hosting με κατάλληλες προδιαγραφές, για το σκοπό αυτό διαθέτουμε VPS και dedicated server σε διάφορες χώρες (Γερμανία, Αγγλία, Ρωσία, ΗΠΑ και φυσικά Ελλάδα). Παρέχεται επίσης επιπρόσθετα η υπηρεσία CDN για site που απαιτούν καλύτερους χρόνους απόκρισης παγκόσμια.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για να συζητήσουμε τις ανάγκες προβολής σας στο διαδίκτυο και να επιλέξουμε μαζί τους τρόπους προβολής και το κατάλληλο λογισμικό.


Σχετικά άρθρα:

 active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης