Κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία
Για την κατασκευή ιστοσελίδων για ξενοδοχεία υπάρχουν τρεις (3) επιλογές. Κάθε ιστοσελίδα υποστηρίζεται από το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου active3 CMS που αναπτύσσουμε από το 2000.

Οι διαθέσιμες επιλογές είναι:

  1. Σύγχρονη κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με responsive design και αναλυτική παρουσίαση των παροχών και των υπηρεσιών του καταλύματος. Η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μπορεί να δεχτεί φόρμα κρατήσεων κάποιας ανεξάρτητης εξωτερικής online πλατφόρμας κρατήσεων.

  2. Σύγχρονη κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με responsive design και δικό της εσωτερικό σύστημα κρατήσεων (active3 booking) με δυνατότητα πληρωμών με χρωστική / πιστωτική κάρτα. Με το εσωτερικό σύστημα κρατήσεων μπορείτε να δέχεστε κρατήσεις χωρίς ετήσιες συνδρομές σε εξωτερικά κανάλια και προμήθεια ανά κράτηση.

  3. Σύγχρονη κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου με responsive design, δικό της σύστημα κρατήσεων active3 booking και διασύνδεση με εξωτερική υπηρεσία channel manager ώστε η ημερολογιακή διαθεσιμότητα των δωματίων σας να ενημερώνεται αυτόματα από τα κανάλια διανομής που διαχειρίζεται ο channel manager.

 

Μάθετε περισσότερα για την κατασκευή ιστοσελίδας ξενοδοχείου καλώντας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ένα ραντεβού γνωριμίας με το λογισμικό και τις υπηρεσίες μας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης