Κατασκευή ιστοσελίδων ενοικίασης ακινήτων
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή ιστοσελίδων για ακίνητα που παρέχονται με βραχυπρόθεσμη εκμίσθωση. Αν γνωρίζετε ήδη τα οφέλη του διαδικτύου σε αυτό τον κλάδο τότε μπορούμε να αναλάβουμε να κατασκευάσουμε για εσάς μια σύγχρονη παρουσία συμπεριλαμβάνοντας όλα ή κάποια από τα εποπτικά μέσα παρουσίασης όπως είναι η επαγγελματική φωτογράφιση των χώρων, η εικονική πλοήγηση, η βιντεοσκόπηση και δημιουργία video παρουσίασης και η 360° φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση.

Επιπρόσθετα, μπορούμε να διασυνδέσουμε αυτή την ιστοσελίδα με σύστημα διαχείρισης Channels (Channel manager) ώστε οι κρατήσεις σας να ενημερώνονται αυτόματα σε κάθε κανάλι προώθησης που έχετε επιλέξει. Με αυτό τον τρόπο δεν θα υπάρχουν διπλοκρατήσεις στις ίδιες ημερομηνίες και γίνεται πιο εύκολη η παρακολούθηση των κρατήσεων, ειδικά αν διαχειρίζεστε πολλά ακίνητα σε ππαραπάνω από ένα Channel.

Από το απλό έργο μέχρι το πλέον σύνθετο η IPS αναλαμβάνει να σας καθοδηγήσει σωστά στο διαδίκτυο προτείνοντας και παρέχοντας αποτελεσματικές υπηρεσίες. Μάθετε περισσότερα για την κατασκευή ιστοσελίδων ακινήτων καλώντας στο 2310 300326 για μια πρώτη γνωριμία με το λογισμικό και την εταιρία μας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης