Κατασκευή E-shop
Κατασκευή E-shop με έτοιμα themes και ανοιχτό λογισμικό WooCommerce ή με εμπορικό (κλειστό) λογισμικό που έχει αναπτυχθεί ειδικά για την υποστήριξη ηλεκτρονικών καταστημάτων. Στην IPS μπορούμε να αναλάβουμε την κατασκευή του δικού σας πετυχημένου E-shop ανεξάρτητα από τον αριθμό των προϊόντων σας και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που έχει ο χώρος που δραστηριοποιήστε.

Τι σημαίνει κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος από την IPS


Ασφάλεια και αξιοπιστία

Υποδομή και Data Center με αυστηρές προδιαγραφές

Προσαρμογή σε ειδικές ανάγκες και απαιτήσεις

Υλοποιούμε ότι κι αν έχετε φανταστεί

Εμπειρία και βαθιά γνώση της αγοράς

Από το 1999 κατασκευάζουμε e-shop που αποδίδουν

Φιλοξενία με τις καλύτερες προδιαγραφές

Ταχύτητα, ασφάλεια και άμεση υποστήριξη

Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης

Κατασκευάζουμε e-shop που βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη

Υποστήριξη με ατομικό σύμβουλο και προσωπική επαφή

Είμαστε πάντα κοντά σας για ότι χρειαστεί

Κατασκευή E-shop

Διαθέσιμες επιλογές για κατασκευή e-shop


Στην IPS αναλαμβάνουμε εμείς την φροντίδα και την φιλοξενία του λογισμικού που θα επιλεγεί αναλόγως του έργου, χρησιμοποιώντας πάντα εφαρμογές ανοικτού ή κλειστού κώδικα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο, έχουν μεγάλο αριθμό εγκαταστάσεων ή έχουν κατασκευαστεί από εμάς. Τέτοια λογισμικά ανάπτυξης και διαχείρισης e-shop είναι το πολύ διαδεδομένο WooCommerce (ανοιχτού κώδικα) και το δικό μας active3 CMS (κλειστού κώδικα) για πιο custom λύσεις.

Κατασκευή active3 E-shop: Η επαγγελματική και αξιόπιστη λύση

Υπάρχουν 7 διαφορετικές εκδόσεις active3 E-shop από την IPS. Κάθε έκδοση περιλαμβάνει τις απαραίτητες λειτουργίες και δυνατότητες ανάλογα με το αντικείμενο εργασιών, τους επιθυμητούς στόχους κάθε εταιρίας και ανάλογα με το budget που θέλει αρχικά να δαπανήσει. Οι τιμές είναι ανάλογες των λειτουργιών που έχει η κάθε έκδοση. Η οργάνωση της παραγωγής γύρω από αυτές τις εκδόσεις επιτρέπει την ελαχιστοποίηση του χρόνου και κατά συνέπεια και του τελικού κόστους. Ειδικές υλοποιήσεις με εξειδικευμένες απαιτήσεις μπορούν να στηριχθούν σε κάποια από τις 7 έτοιμες εκδόσεις ώστε να κληρονομηθούν λειτουργίες και χαρακτηριστικά, μειώνοντας και πάλι το τελικό κόστος ανάπτυξης.

Κατασκευή WooCommerce E-shop: Ένα οικονομικό ξεκίνημα στο ηλεκτρονικό εμπόριο

Επιπλέον των active3 εκδόσεων e-shop κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα με την πλατφόρμα διαχείρισης WooCommerce. Επιλέγουμε WooCommerce ως την πιο δοκιμασμένη και σταθερή εφαρμογή διαχείρισης e-shop από τις λύσεις ανοικτού κώδικα. Οι εγκαταστάσεις WooCommerce έχουν συνήθως χαμηλότερο αρχικό κόστος απόκτησης (απ' ότι οι μεγαλύτερες εκδόσεις με τις πιο custom λύσεις του active3 CMS), για να λειτουργήσουν όμως με τις καλύτερες προδιαγραφές απαιτούν περισσότερη και διαρκή υποστήριξη. Τα WooCommerce e-shop που αναλαμβάνουμε έχουν στο αρχικό πακέτο εγκατάστασης τις αναγκαίες λειτουργίες που εμείς στην IPS θεωρούμε επιβεβλημένες για την ασφάλεια του e-shop και την σωστή προβολή των προϊόντων κάθε συνεργάτη.

Καλέστε μας για μια πρώτη γνωριμία και δωρεάν ενημέρωση!

Σε κάθε περίπτωση η IPS μπορεί να αναλάβει την κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων που ξεχωρίζουν, αποδίδουν εισπρακτικά και ενισχύουν το εταιρικό brand. Ζητήστε σήμερα κιόλας ένα πρώτο ραντεβού για να συζητήσουμε κάθε λεπτομέρεια για το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα. Η κατασκευή E-shop για ορισμένα ή όλα τα προϊόντα σας πραγματικά αποφέρει κέρδη, είναι το παρόν και το μέλλον του εμπορίου και εσείς δεν πρέπει να μείνετε απ' έξω.

 

Active3 Ambition E-shop
κατασκευή Eshop για παρουσίαση προϊόντων με καλάθι αγορών λιανικής
 
Active3 FS E-shop
προβολή υπηρεσιών και παραγγελιοληψία με δυναμικές φόρμες παραγγελίας
 
Active3 B2C E-shop
κατασκευή Eshop για παρουσίαση προϊόντων με καλάθι αγορών λιανικής
φίλτρα αναζήτησης με δυναμικά tags 
εκπτωτικά κουπόνια / δώρα
 
Active3 B2B E-shop
κατασκευή Eshop για παρουσίαση προϊόντων με καλάθι αγορών λιανικής και χονδρικής
παρουσίαση τιμών λιανικής και χονδρικής ανάλογα με τα μέλη. Υποστήριξη πολλαπλών τιμοκαταλόγων.
 
Active3 B2C Plus E-shop
 κατασκευή Eshop για παρουσίαση προϊόντων με καλάθι αγορών λιανικής
φίλτρα αναζήτησης με δυναμικά tags 
εκπτωτικά κουπόνια / δώρα
 σύστημα συγχρονισμού προϊόντων και κατηγοριών μέσω XLS και XML
 
Active3 2ERP E-shop
κατασκευή Eshop για παρουσίαση προϊόντων με καλάθι αγορών λιανικής
διασύνδεση σε πραγματικό χρόνο με ERP
παρουσίαση τιμών λιανικής και χονδρικής ανάλογα με τα μέλη. Υποστήριξη πολλαπλών τιμοκαταλόγων.
εφαρμογή τιμολογιακής πολιτικής του ERP
 


Όλες οι παραπάνω εκδόσεις active3 E-shop διαθέτουν:

► διασύνδεση με τράπεζα και με PayPal
► συστήματα βελτίωσης κατάταξης στις μηχανές αναζήτησης
► απεριόριστο αριθμό κατηγοριών, προϊόντων και αντικειμένων
► συστήματα προώθησης περιεχομένου

Δείτε όλες τις εκδόσεις active3 E-shop εδώ

Καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος είναι το λογισμικό διαχείρισης περιεχομένου που επιλέχθηκε κατά την κατασκευή του E-shop. Στην IPS γνωρίζουμε άριστα το ηλεκτρονικό εμπόριο, ακολουθούμε τις εξελίξεις αλλά και διαμορφώνουμε νέες προτάσεις για απομακρυσμένες πωλήσεις. Από το 1999 αναπτύξαμε μια ξεχωριστή εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου (active3 CMS) που διαθέτει πρωτοποριακές λειτουργίες και ικανοποιεί απόλυτα τις ανάγκες της τόσο απαιτητικής Ελληνικής αγοράς. 

Τι νέο έχει να προτείνει η IPS στην κατασκευή E-shop που δύσκολα θα βρει κανείς αλλού: 

Α/Α Διαφορά IPS Αλλού

1

Εύχρηστη και εργονομική διαχείριση στην ίδια σχεδίαση

Το διαχειριστικό περιβάλλον σε εμάς γίνεται με popup παράθυρα στην ίδια frond end σχεδίαση.

Το διαχειριστικό περιβάλλον είναι μια Back end περιοχή όπου οι διαχειριστές δεν έχουν άμεση εικόνα για τις αλλαγές που πραγματοποιούν.

2

Έξυπνο τρόπο υπολογισμού μεταφορικών ανά περιοχή και υπό συνθήκες

Κάθε μεταφορική εταιρία ενεργοποιείται μόνο αν μπορεί να εξυπηρετήσει στην περιοχή που θα γίνει η αποστολή και εφόσον πληρούνται οι προϋποθέσεις που όρισαν οι διαχειριστές.

Υπολογίζονται απλά τα κόστη μεταφοράς βάση συνολικού βάρους.

3

Εύπλαστη παραμετροποίηση στον τρόπο εμφάνισης κάθε προϊόντος και παραγγελιοληψίας

Ο τρόπος εμφάνισης του προϊόντος μπορεί να είναι εντελώς custom ενώ η παραγγελιοληψία περνάει πάντα μέσα από βήματα που προσαρμόζονται ανάλογα με τις ιδιαίτερες απαιτήσεις κάθε επιχείρησης.

Υπάρχει ο περιορισμός κάποιου template ή κάποιου theme και δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης.

4

Ενσωματωμένες λειτουργίες SEO

Η εφαρμογή active3 CMS που αναπτύξαμε διαθέτει 12 ενσωματωμένες λειτουργίες για βελτιστοποίηση στις μηχανές αναζήτησης. Ο εσωτερικός μηχανισμός SEO report αναλύει τα κείμενα κάθε υποσελίδας ή προϊόντος και προτείνει βελτιώσεις.

Ορισμένες μόνο λειτουργίες είναι διαθέσιμες με εξωτερικά modules που μπορεί να μην λειτουργούν μελλοντικά μετά από κάποια αναβάθμιση του πυρήνα της εφαρμογής.

5

Ενσωματωμένες λειτουργίες προώθησης

Τα E-shop που κατασκευάζουμε διαθέτουν ενσωματωμένες λειτουργίες διαμόρφωσης newsletter και αποστολής, αυτόματης αποστολής κοινοποιήσεων στο Facebook, μηχανισμό αναδυόμενων μηνυμάτων για προώθηση προϊόντων, μηχανισμό δημιουργίας και ελέγχου εκπτωτικών κουπονιών, μηχανισμό δημιουργίας πακέτων δώρων, κ.α.

Σε άλλες εφαρμογές ορισμένες μόνο λειτουργίες είναι διαθέσιμες με εξωτερικά modules τα οποία αυξάνουν το τελικό κόστος του έργου. Κάποιες μάλιστα λειτουργίες δεν υπάρχουν ή οι κατασκευαστές αδυνατούν να προσαρμόσουν. Ζητήστε δείγματα δουλειάς σε κάθε περίπτωση.

6

Δυνατότητα μαζικής εξαγωγής και ενημέρωσης προϊόντων με πολλαπλούς τιμοκαταλόγους

Η δική μας εφαρμογή CMS διαθέτει μηχανισμό εξαγωγής σε Excel και μηχανισμό εισαγωγής αντίστοιχα που ενημερώνει ακόμα και πολλαπλούς τιμοκαταλόγους χονδρικής.

Οι παρόμοιες εφαρμογές συνήθως ενημερώνουν μόνο τιμές λιανικής.

7

Δυνατότητα διασύνδεσης ή συγχρονισμού με άλλες βάσεις δεδομένων, ERPs και συστημάτων μηχανογράφησης

Μπορούμε να αντλήσουμε τεράστιο αριθμό προϊόντων (πλήρης παρουσίαση) από άλλες βάσεις δεδομένων με σωστή προετοιμασία και συνεργασία με τον τοπικό εγκαταστάτη σας. Υπάρχουν δεκάδες ενεργές εγκαταστάσεις στα δείγματα έργων.

Καμία τέτοια σοβαρή υλοποίηση δεν είναι εφικτή πέρα από μικρούς συγχρονισμούς σε περιορισμένους πίνακες τιμών.

8

Δυνατότητα υποστήριξης χαρακτηριστικών (σύνθετων ή απλών) καθώς και ομαδοποίησης προϊόντων σε υπερπροϊόντα ή πακέτα προσφορών

Το active3 CMS παρέχει όλες αυτές τις δυνατότητες, κάνει έλεγχο διαθεσιμότητας ανά χαρακτηριστικό και επιπλέον δίνεται η δυνατότητα custom εμφάνισης μέσα στο προϊόν.

Σε ορισμένες περιπτώσεις παρέχονται μόνο απλά χαρακτηριστικά (πχ. χρώμα, μέγεθος).

9

Δυνατότητα πολλαπλής κατηγοριοποίησης και σήμανσης προϊόντων

Η εφαρμογή μας διαθέτει προϊοντικές κατηγορίες και δυνατότητα tagging με δενδρική συσχέτιση ώστε να είναι εφικτή η παρουσίαση ενός προϊόντος σε πολλαπλές κατηγορίες.

Οι άλλες εφαρμογές δεν διαθέτουν δεντρικό tagging αλλά όλα βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο. Όταν υπάρχουν εκατοντάδες tags η διαχείριση είναι πραγματικά πολύ δύσκολη.

10

Δυνατότητα γρήγορης αναζήτησης και σύνθετης αναζήτησης προϊόντων με δυναμικά κριτήρια

Η σωστή κατηγοριοποίηση επιτρέπει την δημιουργία custom σύνθετων αναζητήσεων, wizards, drop down, multi select, image maps, κ.α.

Η αναζήτηση περιορίζεται σε μερικά μόνο φίλτρα tags σε πρώτο επίπεδο.


Σε τι διαφέρει η IPS. Γιατί να επιλέξετε εμάς:

  1. για την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητα που απαιτείται στη σχεδίαση κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος. Με υπερδεκαετή εμπειρία και εξειδίκευση στο web design, σχεδιάζουμε καλαίσθητα και εργονομικά ηλεκτρονικά καταστήματα που εμπεριέχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδώσουν τόσο στις αγορές που απευθύνονται αλλά και στις μηχανές αναζήτησης.

  2. για την εύκολη διαχείριση που προσφέρει το active3 CMS. Με απλές και γρήγορες διαδικασίες μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο του E-shop σας, να οργανώσετε όπως εσείς θέλετε τις κατηγορίες, τα προϊόντα, τις προσφορές και ότι άλλο θέλετε να συμπεριλάβετε στην ηλεκτρονική σας παρουσίαση.

  3. γιατί τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις απαραίτητες λειτουργίες για την επιτυχία. Δείτε σε ανάλυση τα χαρακτηριστικά κάθε έκδοσης ηλεκτρονικού καταστήματος active3 και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Εξειδικευμένα στελέχη μας μπορούν ασφαλώς να σας βοηθήσουν σε αυτή την επιλογή προτείνοντας πάντα την πιο οικονομική και συμφέρουσα έκδοση.

  4. για την επεκτασιμότητα και την προσαρμοστικότητα που έχει εν γένει η κατασκευή E-shop με το active3. Γνωρίζοντας απόλυτα κάθε γραμμή του κώδικα (αφού πρόκειται για αποκλειστικά δική μας εφαρμογή) μπορούμε να αναπτύσσουμε γρήγορα νέες εφαρμογές ή λειτουργίες σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Έτσι μπορούμε να φέρουμε την κατασκευή του E-shop στα μέτρα σας, ικανοποιώντας κάθε ειδική απαίτηση.

  5. για την διαρκή φροντίδα και υποστήριξη κάθε εγκατάστασης. Η IPS είναι μεταξύ των ελάχιστων εταιριών που διαθέτουν τμήμα εκπαίδευσης, τεχνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης.

  6. γιατί είμαστε από τις πρώτες εταιρίες που υιοθέτησαν την τεχνολογία Cloud hosting για την φιλοξενία των ηλεκτρονικών καταστημάτων που κατασκευάζουμε. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή στην πρώτη Cloud farm στην Ελλάδα, σε δύο Cloud υποδομές στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε επιλεγμένα Data Center του εξωτερικού.

  7. για την αποτελεσματικότητα και την υψηλή κατάταξη που πετυχαίνει κάθε δικό μας E-shop στις μηχανές αναζήτησης. Παρέχουμε ειδική εκπαίδευση σε τεχνικές βελτιστοποίησης (SEO) ενώ οι ενσωματωμένες λειτουργίες της εφαρμογής active3 πολλαπλασιάζουν την αποτελεσματικότητα και την δημοτικότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

  8. γιατί παρέχουμε λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες προώθησης ενισχύοντας την επένδυση μετά την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι ενέργειες προβολής και διαφήμισης στο Internet είναι απαραίτητες, ειδικά κατά τα πρώτα στάδια της λειτουργίας του E-shop και μέχρι αυτό να αποκτήσει το κοινό του.

  9. γιατί ακούμε με προσοχή τις ειδικές απαιτήσεις και τους στόχους σας, αναλύουμε και βοηθάμε συμβουλευτικά πριν από κάθε ενέργεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα στελέχη της IPS είναι πάντα κοντά για ότι χρειαστεί.

  10. γιατί εκατοντάδες επιχειρήσεις είναι ήδη πελάτες μας και παραμένουν πιστοί φίλοι από το 1999, έτος ίδρυσης της εταιρίας μας.


Σχετικά άρθρα:

 Κατασκευή e-shop που αποδίδουν

Σε τι διαφέρει η IPS. Γιατί να επιλέξετε εμάς.

Κατασκευή E-shop με το active3 CMS

Τι είναι το active3 και τι σχέση έχει με την κατασκευή E-shop

Κατασκευή E-shop με WooCommerce

Γιατί επιλέξαμε το WooCommerce, τι παρέχει, προϋποθέσεις, υποστήριξη και φιλοξενία.

Πρωτοποριακές λειτουργίες για κατασκευή E-shop

Ελάχιστες εφαρμογές για κατασκευή E-shop διαθέτουν όσα ενσωματώνει το active3 CMS
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης