Υποστηρικτικές υπηρεσίες
Κάθε νέο έργο που αναλαμβάνουμε πρέπει να έχει τις καλύτερες προδιαγραφές για να πετύχει και να αποδώσει τα μέγιστα. Γι’ αυτό και αναλαμβάνουμε μια σειρά από υποστηρικτικές υπηρεσίες που σκοπό έχουν την σωστή προετοιμασία, την εκπαίδευση και την καλύτερη δυνατή παρουσίαση των επιχειρήσεων, των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Έμπειρα στελέχη μας με πολυετή πείρα στο Marketing θα αναλύσουν τις ανάγκες και το υλικό που διαθέτει ήδη κάθε επιχείρηση ώστε να προτείνουν βελτιώσεις ή ακόμα και οριστικές αλλαγές αν αυτό απαιτείται.

Η σωστή προετοιμασία και η ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών κατά την διάρκεια εκτέλεσης ενός έργου που αναλαμβάνουμε μας κατατάσσει στις πλέον αποτελεσματικές εταιρίες του κλάδου. Η διαρκής έρευνα νέων αξιόπιστων παρόχων και λοιπών προμηθευτών και οι εναλλακτικές που πάντα φροντίζουμε να υπάρχουν για ασφάλεια εγγυώνται την άριστη απόδοση των υπηρεσιών μας.

Στην IPS ξεκινάμε με την συμβουλευτική και τεχνική υποστήριξη των επιχειρήσεων, την προετοιμασία του περιεχομένου (website - eshop - έντυπα - corporate video), την κειμενογράφηση αν χρειαστεί, την εκπαίδευση των στελεχών, την φιλοξενία ιστοσελίδων και ειδικών web εφαρμογών, την εξασφάλιση αντιγράφων ασφαλείας (backup) έως και την προμήθεια δοκιμασμένων και αξιόπιστων software και hardware για την κάλυψη των παραπάνω αναγκών. Στόχος μας είναι να έχετε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία και διαρκή υποστήριξη.Συμβουλευτική και Τεχνική Υποστήριξη

Γνωρίστε το χώρο του διαδικτύου και αποκτήστε τις σχετικές γνώσεις πληροφορικής και web marketing

Κειμενογράφηση

Όταν τα λόγια είναι σημαντικά για να κερδίζετε τις εντυπώσεις και για να σας βρίσκουν στις μηχανές αναζήτησης.

Προετοιμασία περιεχομένου website - eshop

Κειμενογράφηση, ψηφιακή επεξεργασία υλικού, καταχώρηση και μεταφορά δεδομένων στο website ή το e-shop σας.

Εκπαίδευση στελεχών

Παρέχουμε εκπαίδευση σε κάθε λογισμικό που αναπτύσουμε καθώς και τεχνογνωσία σε θέματα web marketing.

Disaster Recovery Backup

Αποκτήστε ένα ασφαλές αντίγραφο των δεδομένων σας στο cloud
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης