Το active3 διασυνδέεται με το Google - 17 Ιαν 2009
Τρεις (3) νέες λειτουργίες του active3 είναι διαθέσιμες για όλες τις unlimed εκδόσεις, κάνοντας την αρχή σε μια σειρά από φιλικές προς το Google λειτουργίες που θα ενσωματωθούν στο active3 CMS. 

Έτσι είναι ήδη διαθέσιμα:

  1. Module σύνδεσης με το Google Analytics, όπου ο developer μπορεί να ενσωματώσει τον κώδικα που δίνεται από το Google για την ενεργοποίηση και λειτουργία των στατιστικών του.
  2. Λειτουργία αυτόματης δημιουργίας sitemap.xml, όπου ο κάθε διαχειριστής μπορεί να ορίζει τη συχνότητα επίσκεψης των Google bots καθώς και την προτεραιότητα που έχει κάθε υποσελίδα στο site. Η λειτουργία αυτή θα «απογειώσει» την κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης εφόσον τηρηθούν οι βασικοί κανόνες βελτιστοποίησης (SEO).
  3. Λειτουργία SSL SMTP για την αποστολή των φορμών επικοινωνίας του active3 σε Google mail accounts. Έτσι τώρα μπορείτε να διαχειρίζεστε τα email σας από το Google, να λαμβάνετε και να στέλνετε email τόσο μέσα από το web based περιβάλλον του Google όσο και μέσω email client (πχ. Outlook express) και να φιλτράρετε τα spam με τα πλέον αξιόπιστα φίλτρα του Google. Όλοι οι λογαριασμοί μπορούν να είναι της μορφής [email protected] και όχι [email protected], εφόσον η εταιρία μας έχει τη διαχείριση των DNS για το domain name σας.

Οι παραπάνω λειτουργίες παρέχονται μόνο μετά από αναβάθμιση στη νεότερη έκδοση active3. Κάθε νέα λειτουργία δοκιμάζεται εξονυχιστικά πριν την οριστική διάθεση της. Η εταιρία μας εφαρμόζει πιστοποιημένες διαδικασίες (ISO 9001:2008) για κάθε τμήμα της.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας.


Σχετικά άρθρα:

 
MoreInfo-icon 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης