Δημιουργία προφίλ στο Facebook
Σύμφωνα με μια παλιά ρήση των εμπόρων της Θεσσαλονίκης «ακόμα και η σκόνη από τα παπούτσια είναι κέρδος για το μαγαζί», εννοώντας βέβαια πως ακόμα και μια απλή επίσκεψη μπορεί αργότερα να μετατραπεί σε αγορά. Σε αυτό το δόγμα κινείται και η λογική της αξιοποίησης των Social Media όπως το Facebook, αξιοποιώντας κάθε μορφή δημοτικότητας προς όφελος του δικτυακού τόπου μιας εταιρίας.

Σε αυτό το σημείο πρέπει να διαχωρίσουμε επίσης τις έννοιες «έχω σελίδα στο Facebook» και «έχω website» ή «έχω eshop». Στην πρώτη περίπτωση όταν μια εταιρία δημιουργεί μια σελίδα στο Facebook αυτή είναι στην ουσία μια δυναμική καρτέλα προβολής, μέσα στην οποία εμφανίζονται πληροφορίες, εικόνες, παραπομπές (link) και video του Youtube. Στον «τοίχο» (ουσιαστικά τον πίνακα ανακοινώσεων) αυτής της σελίδας αναρτώνται συνήθως τα τελευταία νέα της εταιρίας, κάποια προσφορά ή αναδημοσιεύσεις άρθρων φίλων. Όλα αυτά δεν αποτελούν όμως μια ολοκληρωμένη και πλήρη επαγγελματική παρουσίαση, κάτι που είναι το website ή το eshop.

Πως μπορεί λοιπόν να μας φανεί χρήσιμη η δημιουργία προφίλ ή μια σελίδα στο Facebook; Μια τέτοια καταχώρηση στο Facebook είναι:

  • μια καλή καταχώρηση που την βλέπουν πολλοί όπως μια πινακίδα τοποθετημένη σε καλό πέρασμα.

  • μια μπροσούρα που ταξιδεύει αναλλοίωτη από χέρι σε χέρι, για την οποία μάλιστα έχουμε και μια εικόνα πόσοι την διάβασαν.

  • ένα σημείο συνάντησης και αναφοράς της κοινότητας που αποτελούν οι «φίλοι» σας. Ένα τέτοιο group μάλιστα ενημερώνεται πιο εύκολα για δραστηριότητες, events και εκδηλώσεις της εταιρίας σας.

  • ένας εύκολος τρόπος για να καταμετρήσετε την απήχηση των περιεχομένων που αναρτάτε.

  • η δεύτερη μεγαλύτερη πηγή επισκεπτών στα Ελληνικά websites μετά το Google.

Το Facebook φαίνεται πως θα μείνει για αρκετό καιρό στο προσκήνιο και ειδικά στη χώρα μας καθώς ταιριάζει στο Μεσογειακό ταμπεραμέντο του Έλληνα. Προτείνουμε την ορθολογική και με επιφυλάξεις χρήση του σε εκείνες τις επαγγελματικές κατηγορίες που ταιριάζει περισσότερο. Η εταιρία μας μπορεί να αναλάβει για εσάς τη δημιουργία προφίλ στο Facebook στα πλαίσια μιας μεγαλύτερης πρόσθετης καμπάνιας προβολής και προώθησης του δικτυακού τόπου που κατασκευάσαμε για εσάς.

Καλέστε μας στο 2310 300326 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας μας για να συζητήσουμε από κοντά τη δημιουργία προφίλ στο Facebook και τα οφέλη που μπορούν να προκύψουν.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης