Eshop σε 24 ώρες και με μηνιαία μίσθωση
Αποκτήστε έτοιμα πακέτα E-shop με μόλις 50 € + ΦΠΑ / μήνα

Υπάρχει μια Αγγλική έκφραση που λέει ‘Drastic times require drastic measures’, που σημαίνει ότι “Οι δραστικοί καιροί απαιτούν δραστικά μέτρα”. Στην παρούσα κατάσταση λόγω της πανδημίας και των μέτρων ασφάλειας που όλοι πρέπει να εφαρμόζουν, τα καταστήματα λιανικής έχουν αναπροσαρμόσει τον τρόπο πώλησης περιορίζοντας τον αριθμό των πελατών μέσα στο κατάστημα. Από την άλλη πολλοί πελάτες προτιμούν τις τηλεφωνικές παραγγελίες και τα ηλεκτρονικά καταστήματα αποφεύγοντας τις προσωπικές επαφές.

Σήμερα οι πωλήσεις μέσω Internet είναι η μόνη λύση για 24ωρες πωλήσεις και για να μην χαθεί ούτε ένας πελάτης! Για το σκοπό αυτό διαθέτουμε από σήμερα 24/3/2020 δύο εκδόσεις E-shop με μηνιαία μίσθωση ως υπηρεσία (μοντέλο Software as a Service, SaaS). Οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα έχουν template design με δυνατότητα προσαρμογής των χρωμάτων ανάλογα με τα χρώματα του λογοτύπου κάθε εταιρείας. Τα χαρακτηριστικά τους παραμένουν ίδια όπως και στις stand alone εκδόσεις Active3 E-shop Start και Active3 E-shop Ambition αντίστοιχα με μόνο περιορισμό τον αριθμό των προϊόντων. Οι νέες εκδόσεις θα φέρουν την ένδειξη SaaS, δηλαδή θα διατίθενται ως υπηρεσία με μηνιαία μίσθωση.

Eshop με τον μήνα χωρίς προμήθειες και κρυφά έξοδα!

Πληρώνετε μόνο το μηνιαίο μίσθωμα και έχετε στη διάθεση σας Έτοιμο Πακέτο Eshop σε μόλις 24 ώρες! Στο πακέτο που θα επιλέξετε περιλαμβάνονται η εκπαίδευση, η τεχνική υποστήριξη και η φιλοξενία για όσο διάστημα εσείς επιθυμείτε (ελαχ. 1 μήνας). Συνεπώς στις παρακάτω τιμές περιλαμβάνονται όλες αυτές οι υπηρεσίες γιατί πολύ απλά από την εμπειρία μας θεωρούνται απολύτως απαραίτητες.

Γιατί υπερτερεί το active3 CMS σε αυτές τις συνθήκες;

  • Γιατί είναι Ελληνικό λογισμικό και μπορεί να προσαρμοστεί γρήγορα στις όποιες απαιτήσεις της Ελληνικής νομοθεσίας. Οι λύσεις ανοιχτού λογισμικού έχουν πιο δύσχρηστες διαδικασίες ενημέρωσης, ακριβό κόστος αλλαγών και αργά αντανακλαστικά όταν οι συνθήκες απαιτούν άμεσες λύσεις. 
  • Γιατί είναι λογισμικό κλειστού κώδικα το οποίο διαρκώς εξελίσσεται από το 1999. Γιατί η ασφάλεια είναι πολύτιμη, ειδικά κάτω από τις σημερινές συνθήκες.
  • Γιατί κάθε εγκατάσταση μπορεί να αναβαθμιστεί σε μεγαλύτερες εκδόσεις και τα δεδομένα μπορούν να εξαχθούν από την βάση δεδομένων οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί.  
  • Γιατί διατηρούμε υψηλά standards ασφάλειας, υποστήριξης και διαθεσιμότητας (99,9%) με τεράστια εμπειρία στο web hosting από το 1999 έως σήμερα.
  • Γιατί φροντίζουμε τους συνεργάτες μας με υψηλό αίσθημα ευθύνης παρέχοντας γνώσεις και δοκιμασμένες πρακτικές για καλύτερα αποτελέσματα στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Active3 E-shop Start SaaS

Κωδικός
Max αριθμός προϊόντων
Τιμή
E-shop Start 50 SaaS
50 50 € + ΦΠΑ
E-shop Start 100 SaaS
10067 € + ΦΠΑ
E-shop Start 200 SaaS
200100 € + ΦΠΑ
E-shop Start 500 SaaS
500200 € + ΦΠΑ
Για την ίδια έκδοση χωρίς περιορισμούς στον αριθμό προϊόντων:
Δείτε περισσότερα

Active3 E-shop Ambition SaaS

Κωδικός
Max αριθμός προϊόντων
Τιμή
E-shop Ambition 50 SaaS
50 70 € + ΦΠΑ
E-shop Ambition 100 SaaS
10087 € + ΦΠΑ
E-shop Ambition 200 SaaS
200120 € + ΦΠΑ
E-shop Ambition 500 SaaS
500220 € + ΦΠΑ
Για την ίδια έκδοση χωρίς περιορισμούς στον αριθμό προϊόντων:
Δείτε περισσότερα

Ξεκινήστε σωστά με τους ειδικούς!

Αποκτήστε ένα σύγχρονο και ασφαλές E-shop για να πραγματοποιείτε πωλήσεις λιανικής μέσω διαδικτύου. Δεχτείτε παραγγελίες 24/365, πληρωθείτε μέσω τράπεζας (Winbank, Eurobank, Alpha bank, Εθνική τράπεζα) ή μέσω συνεργαζόμενης υπηρεσίες πληρωμών (Viva, Paypal) και πραγματοποιήστε τις αποστολές μέσω Courier.

Το πακέτο των υπηρεσιών περιλαμβάνει επίσης τηλεκπαίδευση στην διαχείριση της εφαρμογής active3 CMS, SEO και Digital Marketing τεχνικές και διαδικασίες σε σχέση με το active3 CMS, τηλεφωνική υποστήριξη και φιλοξενία του E-shop για όσους μήνες επιθυμείτε.

Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 2310 300326 και αποκτήστε το δικό σας E-shop σε μόλις 24 ώρες! Είμαστε μέσα στις ελάχιστες εταιρείες που μπορούν να υποσχεθούν κάτι τέτοιο, αξιοποιώντας τα 21 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του web development.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης