Διασύνδεση E-shop με ERP
Το active3 CMS που αναπτύσσει η εταιρία μας μπορεί να διασυνδεθεί σε οποιοδήποτε λογισμικό (CRM, ERP, Logistics, μηχανογράφηση) ή βάση δεδομένων που διαθέτει τις απαραίτητες γέφυρες, κάποιο API ή τα απαραίτητα web services. Για την επίτευξη της διασύνδεσης απαιτείται πάντα η συνεργασία της κατασκευάστριας εταιρίας του άλλου λογισμικού και η παροχή κάθε βοήθειας έτσι ώστε η διασύνδεση αυτή να σχεδιαστεί από την αρχή σωστά, να υλοποιηθεί με τον πλέον κατάλληλο τρόπο, να είναι σταθερή κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες και να είναι ανεπηρέαστη από μελλοντικές αναβαθμίσεις και βελτιώσεις.


Κάθε διασύνδεση με λογισμικό άλλης εταιρίας φέρει πάντα την πιστοποίηση καταλληλότητας και των δύο εταιριών μετά από εξονυχιστικούς ελέγχους και δοκιμές σταθερότητας. Έτσι παρέχουμε πάντα αξιόπιστες λύσεις εκμεταλλευόμενοι στο έπακρο τις νέες δυνατότητες που προσφέρουν τέτοιου είδους διασυνδέσεις ή ενοποιήσεις συστημάτων.

Διασύνδεση με Softone ERP

Εκδόσεις Ι. Μ. Γενεθλίου της Θεοτόκου (Πελαγίας)

www.pelagia.org

Κατασκευάσαμε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα για την λιανική πώληση βιβλίων σε διασύνδεση με το Softone ERP.

BAtech

www.batech.gr

Κατασκευάσαμε ένα σύγχρονο Eshop λιανικής & χονδρικής σε διασύνδεση με το πρόγραμμα μηχανογράφησης της εταιρείας.

Διασύνδεση με μηχανογράφηση

Από τον Ιούλιο του 2009 έχουμε δημιουργήσει μια ειδική έκδοση ηλεκτρονικού εμπορίου (E-shop) που διασυνδέεται σε πραγματικό χρόνο με το Soft1 ERP. Η έκδοση αυτή επιτρέπει την αμφίδρομη επικοινωνία εκτελώντας Sql ερωτήματα με Ajax και on the fly XML διασύνδεση στο Soft1 ERP, εφαρμόζοντας τιμολογιακή πολιτική για κάθε χρήστη ξεχωριστά συνδέοντας τις on line πωλήσεις με την παραγωγή, την αποθήκη και τη λογιστική διαχείριση.


Ανάλογες ή μικρότερης κλίμακας διασυνδέσεις έχουν επίσης υλοποιηθεί με άλλα προγράμματα μηχανογράφησης και ERP (ΚΕΦΑΛΑΙΟ, SAP).


MoreInfo-icon 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης