Προτάσεις για επιχειρήσεις χονδρεμπορίου




Ενδυναμώστε την επιχείριση σας και μειώστε το λειτουργικό κόστος με μια σύγχρονη παρουσία και τόπο ηλεκτρονικών συναλλαγών στο διαδίκτυο. Ο δικτυακός τόπος που αναπτύσσει η IPS για επιχειρήσεις πωλήσεων χονδρικής αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο και ένα μοναδικό εργαλείο ανάπτυξης μέσω του διαδικτύου.

Αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για προβολή και ανάδειξη της εταιρίας σας και υιοθετήστε τις δυνατότητες που προσφέρει το διαδίκτυο για αμφίδρομη επικοινωνία. Αυξήστε την ρευστότητα και τις οικονομικές απολαβές μέσα από άμεσες διαδικασίες παραγγελιοληψίας και on line πληρωμών.

Αναλυτικά στην πρόταση της IPS περιλαμβάνονται:

  1. Δημιουργία σύγχρονης εταιρικής ταυτότητας (λογότυπο, συγγραφή κειμένων, επεξεργασία και βελτιστοποίηση μεταφράσεων, δημιουργία εντύπων, κ.α.)
  2. Σχεδίαση και κατασκευή σύγχρονου ηλεκτρονικού καταστήματος χονδρικής (και λιανικής αν απαιτείται) με δυνατότητα διασύνδεσης στο υπάρχον σύστημα μηχανογράφησης
  3. Δημιουργία εταιρικού βίντεο παρουσίασης (Corporate video)
  4. Στοχευμένες και εξελίξιμες διαφημιστικές καμπάνιες
  5. Έξυπνους μηχανισμούς παρουσίασης του δικτύου συνεργατών και με γεωγραφική κατανομή
  6. Λειτουργίες και διαδικασίες προσέλκυσης και επιβράβευσης πελατών


Καλέστε μας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ένα πρώτο ραντεβού χωρίς καμία δέσμευση. Γνωρίστε από κοντά τις δυνατότητες του διαδικτύου και τα οφέλη που αυτό μπορεί να προσφέρει στις επιχειρήσεις χονδρεμπορίου και ειδικότερα στην δική σας επιχείρηση.


Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Αποκτήστε σύγχρονη εταιρική ταυτότητα και αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας

Κατασκευή E-shop

Κατασκευή E-shop για κάθε τύπο επιχείρησης, προϊόν ή υπηρεσία. Σύγχρονα E-shop που αποδίδουν.

Κατασκευές ιστοσελίδων ειδικών προδιαγραφών

Κατασκευές ιστοσελίδων ειδικών προδιαγραφών που ξεχωρίζουν για την λειτουργικότητα, την αξιοπιστία και την δυνατότητα επέκτασης που διαθέτουν.

Δημιουργία Corporate Video

Το corporate video είναι απαραίτητο και συμπληρώνει αρμονικά τη διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης.

Διαφήμιση στο Internet

Διαφημιστείτε στο Internet και αποκτήστε γρηγορότερα αποτελέσματα αυξάνοντας τις επισκέψεις και την αναγνώριση της ιστοσελίδας σας.




active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης