Επιλογές για Επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων & Τροφίμων
Έχετε κάποια επιχείρηση που δραστηριοποιείται στο χώρο των αγροτικών προϊόντων; Είσαστε ένας αγροτικός συνεταιρισμός που αναζητά νέους τρόπους διάθεσης των προϊόντων του; Θέλετε να βρείτε νέους συνεργάτες για τα προϊόντα σας;

Το Internet είναι η λύση που αναζητάτε! Οργανώστε την προβολή σας γύρω από έναν σύγχρονο διαδικτυακό τόπο (website) και απευθυνθείτε στην παγκόσμια αγορά, άμεσα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Οι λύσεις της IPS ξεχωρίζουν για την ευκολία, την οικονομία και την αποτελεσματικότητα κάθε επένδυσης. Με εμπειρία και ενεργό πελατολόγιο στον κλάδο της γεωργικής παραγωγής και μεταποίησης αγροτικών προϊόντων, φροντίζουμε για την επιτυχημένη προβολή, την εξεύρεση νέων συνεργατών αλλά και την αύξηση των πωλήσεων των επιχειρήσεων αγροτικών προϊόντων που μας εμπιστεύτηκαν.

Η IPS μπορεί να αναλάβει για εσάς:

  1. την δημιουργία / βελτίωση της εταιρικής σας ταυτότητας (λογότυπο, συγγραφή κειμένων, επεξεργασία και βελτιστοποίηση μεταφράσεων, δημιουργία εντύπων, κ.α.)
  2. την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτυακού τόπου (website) προβολής και πώλησης
  3. την δημιουργία σύγχρονου εταιρικού βίντεο παρουσίασης (corporate video)
  4. την δημιουργία και παρακολούθηση στοχευμένων διαφημιστικών ενεργειών (διαφημιστικές καμπάνιες μέσω Internet) στην Ελλάδα και σε επιλεγμένες χώρες στο εξωτερικό
  5. την ανάπτυξη ειδικών λειτουργιών για την προσέλκυση και επιβράβευση πελατών


Όλα αυτά μαζί ή και ξεχωριστά στον κατάλληλο χρόνο μπορούν να σας βοηθήσουν για να προβληθείτε σωστά, να αναπτυχθείτε σε πείσμα των καιρών και να αποκομίσετε τελικά σημαντικά οφέλη για εσάς και τους συνεργάτες σας.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ένα πρώτο ραντεβού χωρίς καμία δέσμευση. Γνωρίστε τις λύσεις που προτείνει η IPS και κάντε ένα πρώτο αλλά καθοριστικό βήμα προς τα μπροστά. Γιατί και οι επιχειρήσεις αγροτικών προϊόντων & τροφίμων χρειάζονται σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία!


Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Αποκτήστε σύγχρονη εταιρική ταυτότητα και αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας

Κατασκευή ιστοσελίδων active3 CMS

Η IPS μπορεί να αναλάβει την κατασκευή εξειδικευμένων ιστοσελίδων αποκλειστικά για εσάς και τους συνεργάτες σας

Δημιουργία Corporate Video

Το corporate video είναι απαραίτητο και συμπληρώνει αρμονικά τη διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης.

Διαφήμιση στο Internet

Διαφημιστείτε στο Internet και αποκτήστε γρηγορότερα αποτελέσματα αυξάνοντας τις επισκέψεις και την αναγνώριση της ιστοσελίδας σας.

Email marketing

Με την υπηρεσία email marketing κάνετε γρήγορα γνωστή την επιχείρηση σας τόσο στην τοπική αγορά όσο και παγκόσμια.

Worldfood Moscow 2016

Δείτε το περίπτερο μας στην κλαδική έκθεση τροφίμων Worldfood Moscow.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης