Επιδοτήσεις - Προγράμματα επιδοτήσεων
Η IPS έχει υλοποιήσει εκατοντάδες έργα στα περισσότερα Προγράμματα Επιδοτήσεων που υπήρξαν σε ισχύ από το 1999 έως σήμερα. Οι υπηρεσίες μας κερδίζουν τις εντυπώσεις για την καινοτομία και την προσαρμοστικότητα στις απαιτήσεις κάθε νέου προγράμματος επιδότησης. Δημιουργούμε πάντα ειδικές εκδόσεις λογισμικού που ικανοποιούν τις τεχνικές απαιτήσεις κάθε δράσης καθώς και νέες εξελιγμένες υπηρεσίες υποστήριξης και προβολής στο διαδίκτυο. Κάθε νέο λογισμικό μας στηρίζεται στην πολύ πετυχημένη, αξιόπιστη και ασφαλή πλατφόρμα active3 CMS που έχουμε αναπτύξει. Οι ειδικές εκδόσεις του active3 CMS παραμετροποιούνται και εξελίσσονται ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις και τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Για όποια επιδότηση και αν ενδιαφέρεστε, εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα εξετάσουν τις ανάγκες σας και θα προτείνουν αξιόπιστες και οικονομικές λύσεις. Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μελέτη και σύνταξη των κατάλληλων προσφορών για τις επιλέξιμες δαπάνες που αφορούν υπηρεσίες Internet, προώθηση και διαφήμιση μέσω Internet, ανάπτυξη και εγκατάσταση λογισμικού καθώς επίσης και την προμήθεια hardware.

Πιο συγκεκριμένα η IPS μπορεί να αναλάβει:

  • Κατασκευή ή αναβάθμιση website
  • Κατασκευή ή αναβάθμιση Eshop
  • Προμήθεια εξειδικευμένου λογισμικού (CRM, Διαχείρισης Έργου)
  • Προμήθεια Η/Υ, φορητών υπολογιστών, mobile συσκευών και δικτύωσης
  • Υπηρεσίες ψηφιακής προβολής
  • Υπηρεσίες διαφήμισης
  • Υπηρεσίες σχεδιασμού συσκευασίας - Ετικέτας - Branding


Αποκτήστε ένα πλήρες πλάνο για την εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρίας σας. Η πληροφορική και πιο συγκεκριμένα το διαδίκτυο είναι ο τομέας εξειδίκευσης μας. Η IPS μπορεί να αποτελέσει τον πολύτιμο σύμβουλο που αναζητάτε στο ηλεκτρονικό εμπόριο και να καλύψει τις ανάγκες σας με αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις. Προτείνουμε πάντα ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά της πληροφορικής, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και εγγυήσεις λειτουργίας.

Ζητήστε σήμερα να μάθετε περισσότερα για τις επιδοτήσεις που βρίσκονται σε ισχύ και τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Αν υπάρχει η ευκαιρία να ενταχθείτε σε κάποιο από τα Προγράμματα Επιδοτήσεων του ΕΣΠΑ, γιατί να μην την εκμεταλλευτείτε πριν από τον ανταγωνισμό;


Πρόγραμμα επιδότητης: Κουπόνια Τεχνολογίας ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας

Ανοίγει στις 4 Ιουνίου το νέο πρόγραμμα επιδότησης «Κουπόνια Τεχνολογίας ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας» με 100% ποσοστό επιχορήγησης!

Φόρμα αναζήτησης επιδοτήσεων

Συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας αναζήτησης επιδοτήσεων για να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Η Καινοτομία το Άγιο Δισκοπότηρο των επιδοτήσεων

Τι ορίζεται σαν καινοτομία και παραδείγματα καινοτόμων web εφαρμογών.

Ψηφιακό Βήμα - Ψηφιακό Άλμα

Νέα προγράμματα επιδοτήσεων ΕΣΠΑ για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.MoreInfo-icon 

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης