Επιδοτήσεις - Προγράμματα επιδοτήσεων
Επιδοτήσεις - Προγράμματα επιδοτήσεων

Οι νέες καινοτόμες υπηρεσίες της IPS εντάσσονται στα περισσότερα προγράμματα επιδοτήσεων. Για όποια επιδότηση και αν ενδιαφέρεστε, εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα εξετάσουν τις ανάγκες σας και θα προτείνουν οικονομικές και αξιόπιστες λύσεις λογισμικού και υπηρεσιών.

Αναλαμβάνουμε υπεύθυνα την μελέτη και σύνταξη των κατάλληλων προσφορών για τις επιλέξιμες δαπάνες που αφορούν υπηρεσίες internet, ανάπτυξη και εγκατάσταση λογισμικού καθώς επίσης και την προμήθεια hardware.

Εξειδικευμένοι συνεργάτες και στελέχη μας αναλύουν τις ανάγκες σας και συντάσσουν μαζί σας την πρόταση για την επιδότηση σας. Αποκτήστε ένα πλήρες πλάνο για την εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρίας σας. Η πληροφορική είναι ο τομέας εξειδίκευσης μας. Η IPS μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας με αξιόπιστες και συμφέρουσες λύσεις. Η εταιρία μας αποτελεί επίσημο προμηθευτή για δεκάδες επιχειρήσεις που επιδοτήθηκαν μέσα από διάφορες δράσεις την τελευταία πενταετία (Δικτυωθείτε, Μετέχω, ΠΕΠ, ΕΣΠΑ, κλπ). Προτείνουμε πάντα ότι καλύτερο υπάρχει στην αγορά της πληροφορικής, με τις καλύτερες προϋποθέσεις και εγγυήσεις λειτουργίας.

Ζητήστε σήμερα να μάθετε περισσότερα για τις επιδοτήσεις που βρίσκονται σε ισχύ και τις υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε. Αν υπάρχει η ευκαιρία να ενταχθείτε σε κάποιο πρόγραμμα επιδότησης, γιατί να μην την εκμεταλλευτείτε;


Νέο Πρόγραμμα Επιδότησης «Ερευνώ – Δημιουργώ – Καινοτομώ»

Ξεκινά η υποβολή για το πρόγραμμα «Ερευνώ - Δημιουργώ - Καινοτομώ» του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Φόρμα αναζήτησης επιδοτήσεων

Συμπληρώστε τα στοιχεία της φόρμας αναζήτησης επιδοτήσεων για να επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο

Καινοτομία διαδικασίας υποστήριξης με Support Ticket System

Μια καινοτομία που σίγουρα θα εκτιμηθεί ανάλογα από τους πελάτες σας και θα ενισχύσει τις πωλήσεις σας

Η Καινοτομία το Άγιο Δισκοπότηρο των επιδοτήσεων

Τι ορίζεται σαν καινοτομία και παραδείγματα καινοτόμων web εφαρμογών.Print-icon MoreInfo-icon SendToAFriend-icon 

active³ 5.2 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης