Πακέτο υπηρεσιών για Ελεύθερους επαγγελματίες
Στην ανασφάλεια της σημερινής αγοράς οι ελεύθεροι επαγγελματίες διαπιστώνουν ολοένα και περισσότερο την ανάγκη να ξεχωρίσουν και να διακριθούν. Το Internet είναι ένα μέσο που προσφέρει ένα σημαντικό βήμα για γρήγορη αναγνώριση και προβολή αλλά παράλληλα είναι και ένα μέσο αμφίδρομης επικοινωνίας. Κάθε επαγγελματίας μπορεί να αξιοποιήσει αυτό το μέσο για να περιγράψει τις υπηρεσίες και τα προϊόντα του, να αναλύσει κάθε λεπτομέρεια στο βαθμό που επιθυμεί και να διαχειριστεί ή να υποστηρίξει το πελατολόγιο του.

Κάθε ελεύθερος επαγγελματίας μπορεί να κερδίσει από μια σύγχρονη προβολή στο διαδίκτυο. Η παρουσία και μόνο σε έναν παγκόσμιο κατάλογο, αυτόν του Internet αλλά και στις μηχανές αναζήτησης αποτελεί αναμφισβήτητα κέρδος.

Η IPS μπορεί να αναλάβει για εσάς:

  1. την δημιουργία / βελτίωση του επαγγελματικού σας προφίλ (λογότυπο, επαγγελματική κάρτα, συγγραφή βιογραφικού ή άλλων κειμένων, επεξεργασία και βελτιστοποίηση μεταφράσεων, δημιουργία εντύπων, δημιουργία προφίλ σε social media, κ.α.)
  2. την κατασκευή ενός σύγχρονου δικτυακού τόπου (website) προβολής ή ακόμα και πώλησης  προϊόντων
  3. την δημιουργία και παρακολούθηση στοχευμένων διαφημιστικών ενεργειών (διαφημιστικές καμπάνιες μέσω Internet)
  4. την ανάπτυξη ειδικών λειτουργιών για την προσέλκυση και επιβράβευση πελατών (loyalty)


Όλα αυτά μαζί ή και ξεχωριστά στον κατάλληλο χρόνο μπορούν να σας βοηθήσουν για να προβληθείτε σωστά, να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό και να αποκομίσετε τελικά σημαντικά οφέλη.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ένα πρώτο ραντεβού χωρίς καμία δέσμευση. Γνωρίστε τον κόσμο του Internet σωστά από τους ειδικούς και εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία με σύμμαχο τη σύγχρονη τεχνολογία. Καθημερινά όλο και περισσότεροι ελεύθεροι επαγγελματίες δίνουν το παρόν στο διαδίκτυο, εσείς θα μείνετε απ' έξω;


Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Αποκτήστε σύγχρονη εταιρική ταυτότητα και αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας

Κατασκευή ιστοσελίδων active3 CMS

Η IPS μπορεί να αναλάβει την κατασκευή εξειδικευμένων ιστοσελίδων αποκλειστικά για εσάς και τους συνεργάτες σας

Κατασκευή E-shop

Κατασκευή E-shop για κάθε τύπο επιχείρησης, προϊόν ή υπηρεσία. Σύγχρονα E-shop που αποδίδουν.

Διαφημιστική καμπάνια στο Facebook

Ολοκληρωμένη προβολή και αξιοποίηση κάθε νέας λειτουργίας του Facebook
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης