Γενικός εκπτωτικός κωδικός στα εκπτωτικά κουπόνια
Γενικός εκπτωτικός κωδικός στα εκπτωτικά κουπόνια

Έχετε συναντήσει ποτέ ιστοσελίδες προσφορών ή καταλόγους που παρουσιάζουν προϊόντα και υπηρεσίες προτρέποντας να χρησιμοποιήσετε κάποιον κωδικό αναφοράς (Reference promo code) όπου με την εισαγωγή του θα κερδίσετε κάποια προσυμφωνημένη έκπτωση;

Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε και εσείς ανάλογους κωδικούς και να τους διαθέσετε σε συνεργαζόμενα websites ή ακόμα και συμβατικά μέσα προβολής και διαφήμισης. Για παράδειγμα, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν γενικό εκπτωτικό κωδικό και να τον γνωστοποιήσετε σε κάποιον παραγωγό μιας ραδιοφωνικής εκπομπής, παρέχοντας έτσι έκπτωση στους ακροατές του. Οι τελευταίοι δεν έχουν παρά να μπουν στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα και να εισάγουν τον εκπτωτικό κωδικό στο τέλος του καλαθιού αγορών, λαμβάνοντας έτσι την έκπτωση που ανακοινώθηκε από το μέσο. Με αυτόν τον τρόπο και χρησιμοποιώντας διαφορετικούς γενικούς κωδικούς για κάθε μέσο μπορείτε να εντοπίσετε και την αποτελεσματικότητα που αυτό είχε για την προβολή της εταιρίας σας και την αύξηση των πωλήσεων σας.

Ο γενικός κωδικός έρχεται να ενισχύσει το module των εκπτωτικών κουπονιών που μέχρι σήμερα λειτουργούσε μόνο με λίστα μοναδικών κωδικών. Τώρα η λίστα και ο γενικός κωδικός είναι δύο πολύτιμα εργαλεία προώθησης πωλήσεων που στις μέρες μας βοηθούν σημαντικά τις πωλήσεις σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια πλήρη παρουσίαση των δυνατοτήτων του νέου module εκπτωτικών κουπονιών. Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της δική σας προώθησης.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης