Πακέτο προβολής για Εμπορικά Καταστήματα λιανικής
Όλοι γνωρίζουμε τις πιέσεις που δέχονται αυτή την εποχή τα εμπορικά καταστήματα και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν καθημερινά για να αντεπεξέλθουν, κάποιες φορές ακόμα και σε βασικές ανάγκες. Γι' αυτό και η όποια φιλολογική διαπίστωση είναι περιττή. Εμείς στην IPS επιλέγουμε τη δράση και τα έργα! Γιατί όλοι μας μπορούμε να διαχειριστούμε το όποιο πρόβλημα αρκεί να πάρουμε τις σωστές αποφάσεις και να ενεργήσουμε προς την επίλυση του.

Το Internet είναι ένα μέσο που μπορεί να βοηθήσει δίνοντας διέξοδο προς περισσότερο κοινό, διευρύνοντας τη γεωγραφική περιοχή που δραστηριοποιείται ένα εμπορικό κατάστημα, οργανώνοντας παράλληλα την επικοινωνία αλλά κατ' ανάγκη και τις εσωτερικές διεργασίες παραγωγής και πώλησης. Το Internet είναι μια καλή αφορμή να επανεξετάσουμε ή να αναθεωρήσουμε τον μέχρι σήμερα τρόπο λειτουργίας μας δημιουργώντας πιο αποδοτικές δομές και συνθήκες εργασίας.

Ας δούμε λοιπόν βήμα βήμα τι χρειάζεται ένα σύγχρονο εμπορικό κατάστημα για να μπει σωστά στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου:

  1. Σύγχρονη εταιρική ταυτότητα (λογότυπο, συγγραφή κειμένων, επεξεργασία και βελτιστοποίηση μεταφράσεων, δημιουργία εντύπων, κ.α.)
  2. Καλαίσθητο και εργονομικό ηλεκτρονικό κατάστημα που διαθέσει ειδικούς μηχανισμούς για καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης
  3. Δημιουργία εταιρικού βίντεο παρουσίασης (Corporate video)
  4. Στοχευμένες και εξελίξιμες διαφημιστικές καμπάνιες
  5. Έξυπνους μηχανισμούς και συνθήκες προσέλκυσης και επιβράβευσης πελατών


Καλέστε μας στο 2310 300326 για να ρυθμίσουμε ένα πρώτο ραντεβού χωρίς καμία δέσμευση. Γνωρίστε τις λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου που προτείνει η IPS και κάντε ένα πρώτο αλλά καθοριστικό βήμα για την ανάπτυξη της επιχείρισης σας. Όλα τα εμπορικά καταστήματα μπορούν τώρα να έχουν πολύτιμο σύμμαχο και βοηθό το δικό τους ηλεκτρονικό κατάστημα. 


Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Αποκτήστε σύγχρονη εταιρική ταυτότητα και αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας

Κατασκευή E-shop

Κατασκευή E-shop για κάθε τύπο επιχείρησης, προϊόν ή υπηρεσία. Σύγχρονα E-shop που αποδίδουν.

Δημιουργία Corporate Video

Το corporate video είναι απαραίτητο και συμπληρώνει αρμονικά τη διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης.

Διαφήμιση στο Internet

Διαφημιστείτε στο Internet και αποκτήστε γρηγορότερα αποτελέσματα αυξάνοντας τις επισκέψεις και την αναγνώριση της ιστοσελίδας σας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης