Διαφήμιση
Οι υπηρεσίες διαφήμισης στην IPS ξεκινούν με αφορμή το διαδίκτυο και είναι συνυφασμένες με ότι είναι απαραίτητο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε αυτό. Ξεκινώντας από την δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, τον σχεδιασμό λογοτύπου, την επαγγελματική φωτογράφηση των προϊόντων και των εγκαταστάσεων σας μέχρι και την προετοιμασία του περιεχομένου τόσο για ηλεκτρονική προβολή όσο και για έντυπα, η IPS μπορεί να αναλάβει την διαφήμιση σας σε λογικά και οικονομικά πακέτα υπηρεσιών.

Στον τομέα της διαφήμισης στο διαδίκτυο σχεδιάζουμε, δημιουργούμε και παρακολουθούμε κάθε τύπο καμπάνιας (Google Ads, Facebook Ads, Amazon Advertising) ώστε αυτές να είναι αποδοτικές. Έμπειρα στελέχη μας και συνεργάτες λειτουργούν συμβουλευτικά προετοιμάζοντας κάθε επιχείρηση και εκπαιδεύοντας το προσωπικό της δημιουργούμε τις εσωτερικές διαδικασίες που απαιτούνται για την καλύτερη προετοιμασία κάθε καμπάνιας.

Η δραστηριοποίηση στο διαδίκτυο είναι πολλές φορές η αφορμή για οργανωθεί κανείς καλύτερα στην διαφήμιση γενικότερα, αναθεωρώντας και επικαιροποιώντας παλαιότερες απόπειρες προβολής. Με την IPS είστε σίγουροι ότι έχετε έναν αξιόπιστο συνεργάτη δίπλα σας που θα φροντίσει κάθε λεπτομέρεια.

Στις υποσελίδες που ακολουθούν μπορείτε να δείτε ορισμένες από τις υπηρεσίες διαφήμισης που παρέχουμε. Αναλυτικές πληροφορίες και τιμές παρέχονται μόνο εφόσον μας παρουσιάσετε την επιχείρηση σας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας καθώς και τους στόχους με το χρονοδιάγραμμα που αποφασίσατε. Καλέστε μας στο 2310 300326 για μια πρώτη συνάντηση γνωριμίας.Προώθηση ιστοσελίδων

Αναλαμβάνουμε την προώθηση ιστοσελίδων με εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας

Αποκτήστε σύγχρονη εταιρική ταυτότητα και αναβαθμίστε την εικόνα της επιχείρησής σας

Φωτογράφιση προϊόντων και εγκαταστάσεων

Κερδίστε χρόνο αναθέτοντας στην IPS την φωτογραφική επιμέλεια του website ή του Eshop σας

Πανοραμική Φωτογράφηση

Η πανοραμική φωτογράφηση είναι ιδανική για παρουσιάσεις καταστημάτων, αιθουσών, ακινήτων, ξενοδοχείων, κλπ

Δημιουργία Corporate Video

Το corporate video είναι απαραίτητο και συμπληρώνει αρμονικά τη διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης.

Σχεδίαση εντύπων

Δημιουργήστε ένα ενιαίο εταιρικό προφίλ αναθέτοντας μας τα έντυπα σας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης