Διαφήμιση στο Internet
Με τον όρο «διαφήμιση στο Internet» ή «διαφήμιση στο διαδίκτυο» περιγράφονται όλες οι ενέργειες διαφημιστικής προώθησης ενός δικτυακού τόπου προβολής ή ενός ηλεκτρονικού καταστήματος.

Είναι γνωστό πως μια νέα ιστοσελίδα θέλει χρόνο για να καθιερωθεί και να αποκτήσει το δικό της κοινό ανάμεσα σε δισεκατομμύρια άλλες ιστοσελίδες. Όταν μάλιστα το αντικείμενο ή τα προϊόντα που προβάλει έχουν μεγάλο ανταγωνισμό, τότε η βελτιστοποίηση των κειμένων (SEO) πρέπει να ενισχυθεί με πληρωμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις. Τέτοιες καταχωρήσεις είναι τα διαφημιστικά Text Ads ή Image Ads σε PPC (pay per click) καμπάνιες στις μηχανές αναζήτησης και σε Social Media (Google Ads, Facebook Ads), τα διαφημιστικά banner που τοποθετούνται σε κλαδικά portal ή ηλεκτρονικούς καταλόγους και τα πακέτα διαφημιστικής προβολής σε κοινότητες και ομάδες των Social Media.

Η εταιρία μας μπορεί να σχεδιάσει και να αναλάβει εξ ολοκλήρου την διαφήμιση στο Internet κάθε δικτυακού τόπου της εταιρίας σας φτάνοντας πιο γρήγορα στην μέγιστη δυνατή τους απόδοση. Ο βαθμός ανόδου μπορεί ακόμα και να δεκαπλασιαστεί ανάλογα πάντα με το αντικείμενο της εταιρίας σας και την ζήτηση των προϊόντων σας. Φτάσετε γρήγορα στο μέγιστο παίρνοντας το μεγαλύτερο μερίδιο του κοινού που αναζητά στο Internet τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας.

Η διαφήμιση στο διαδίκτυο είναι ο σύγχρονος και οικονομικότερος τρόπος προβολής με μετρήσιμα στοιχεία και άμεσα αποτελέσματα. Μετρήστε την αποδοτικότητα κάθε καμπάνιας με τα στατιστικά επισκεψιμότητας που υποστηρίζει το active3 CMS σε κάθε δυναμική ιστοσελίδα που κατασκευάζουμε.

Η IPS θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας σχεδιάζοντας και υλοποιώντας την ανάπτυξη της εταιρίας σας. Ενημερωθείτε σχετικά με τη διαφήμιση στο Internet από τα εξειδικευμένα στελέχη μας. Καλέστε σήμερα κιόλας στο 2310 300326 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας.


Διαφημιστική καμπάνια στο Facebook

Ολοκληρωμένη προβολή και αξιοποίηση κάθε νέας λειτουργίας του Facebook

Δημιουργία προφίλ στο Facebook

Το Facebook προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες, μέρος των οποίων είναι και πελάτες σας

Διαφήμιση Google Ads

Προβληθείτε στη γνωστή μηχανή αναζήτησης με στοχευμένες καμπάνιες προβολής

Καμπάνια Remarketing στο Google Ads

Προβληθείτε κατ' επανάληψη στο δίκτυο του Google Ads (πρώην Adwords) και αυξήστε την απόδοση των διαφημίσεων σας.

Εορταστικά video

Εντυπωσιάσετε και να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες στην επιχείρηση σας
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης