Ανάπτυξη εξειδικευμένων websites
Εκτός από την καλλιτεχνική δημιουργία ενός καλοσχεδιασμένου και λειτουργικού web site πολλές επιχειρήσεις επιθυμούν ή έχουν ανάγκη από πιο "προχωρημένες" εφαρμογές στο web. Εφαρμογές που απαιτούν προγραμματισμό. Η IPS διαθέτει μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να  αναλύσουν κάθε σοβαρή πρόταση και να αναπτύξουν οποιαδήποτε web εφαρμογή.

Από το 1999 έχουμε ακούσει σχεδόν τα πάντα αναφορικά με επιχειρηματικές ιδέες, πρωτοποριακές λειτουργίες και πλάνα marketing από μικρές και μεγάλες εταιρίες στην Ελλάδα και μερικές από το εξωτερικό. Κάθε τέτοιο advanced project απαιτεί μια σειρά από μελέτες πριν την τελική απόφαση υλοποίησης και όταν το έργο αφορά web site η μελέτη του web development είναι από τις πιο βασικές.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για μια πρώτη γενική συζήτηση γύρω από το project που θέλετε να υλοποιήσετε. Μπορούμε να υπογράψουμε σχετικό Συμβόλαιο Εμπιστευτικότητας πριν την ανάλυση των ειδικών απαιτήσεων του έργου για να ακολουθήσει στη συνέχεια ή μελέτη και η σύνταξη αναλυτικής επίσημης προσφοράς για την κατασκευή web site από μέρους μας. Η τεχνική ανάλυση στις προσφορές μας και η ποιότητα των υπηρεσιών μας ξεχωρίζουν και κερδίζουν βαθμούς σε προτάσεις επιδοτήσεων.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης