Δημιουργία Corporate Video
Μία πλήρης διαδικτυακή προβολή δε στηρίζεται πλέον μόνο στο κείμενο και στις φωτογραφίες, αλλά εμπλουτίζεται και με video, το οποίο μέσα από τον ίδιο το δικτυακό τόπο αλλά και από τα διάφορα κυρίαρχα δικτυακά μέσα φιλοξενίας οπτικοακουστικού υλικού όπως το YouTube προσδίδει ένα σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Το εταιρικό βίντεο (ή corporate video, όπως αλλιώς συνηθίζεται να ονομάζεται) είναι πλέον απαραίτητο κομμάτι στην εταιρική ταυτότητα και συμπληρώνει αρμονικά τη διαδικτυακή παρουσία κάθε επιχείρησης. Αποτελεί ένα σύγχρονο εργαλείο, έναν ισχυρό και ιδιαίτερα αποτελεσματικό τρόπο επικοινωνίας και προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών που η κάθε επιχείρηση προσφέρει. Ο συνδυασμός εντυπωσιακών εικόνων και σύγχρονων οπτικοακουστικών τεχνολογιών το καθιστά το ιδανικό μέσο στοχευμένης προβολής και προώθησης.

Οι χρήσεις ενός εταιρικού βίντεο είναι πολλές:

  • Προβολή στο διαδίκτυο.
  • Προβολή στην έναρξη ή κατά την διάρκεια μιας εταιρικής παρουσίασης.
  • Αποστολή του σε υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες, με την μορφή CD ή DVD.
  • Προβολή σε τηλεοπτικό κανάλι.
  • Προβολή στους χώρους υποδοχής της εταιρείας.
  • Προβολή σε έκθεση προϊόντων και υπηρεσιών.
  • Εκπαίδευση των στελεχών μιας επιχείρησης.


Από την αρχή της συνεργασίας μας προσφέρουμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας ως συμβουλευτικές υπηρεσίες που συμβάλλουν καθοριστικά στη σωστή προβολή και ανάδειξη της επιχείρησής σας. Το έξυπνο σενάριο, η μοντέρνα σκηνοθετική ματιά, η όμορφη και διακριτική  μουσική επένδυση και η αμιγώς ψηφιακή λήψη και επεξεργασία, εγγυώνται το άριστο αποτέλεσμα.Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, παρέχοντας σας περισσότερες πληροφορίες. 

Όνομα *
Επίθετο *
Διεύθυνση
Πόλη
Χώρα
T.K.
Τηλέφωνα *
Βέλτιστη ώρα επικοινωνίας *
E-mail
Προϊόν ή υπηρεσία που σας ενδιαφέρει
Κείμενο

Πληκτρολογήστε ένα email αν επιθυμείτε να αποσταλεί εκεί αντίγραφο της φόρμας όπως την συμπληρώσατε :


Η IPS ΕΠΕ διατηρεί και επεξεργάζεται δεδομένα σύμφωνα με τον κανονισμό GDPR (ΕΕ 2016/679) και για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται στα πλαίσια της εκτέλεσης σύμβασης σχετικά με παρεχόμενες υπηρεσίες της, προς εξυπηρέτηση κάθε έννομου συμφέροντος ή υποχρέωσης της και για τη θεμελίωση, άσκηση ή υποστήριξη νομικών αξιώσεων. Για την ασφάλεια του δικτύου και των πληροφοριών των συστημάτων τεχνολογίας πληροφοριών που χρησιμοποιούμε, το IP της σύνδεσης Internet που έχετε αυτή τη στιγμή θα καταγραφεί κατά την αποστολή της φόρμας μαζί με τα στοιχεία που θα συμπληρώσετε.


Πληροφορίες για την Προστασία Δεδομένων
Παρακαλούμε πληκτρολογήστε τον κωδικό που εμφανίζεται παρακάτω για επιβεβαίωση αποστολής της φόρμας από φυσικό πρόσωπο:

salt-43A38B44 
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης