Προσθήκη Content Builder
Τοποθετηστε το περιεχομενο οπως θελετε.

Η νέα προσθήκη Content Builder συνεργάζεται με την έκδοση v.5.4. 

Σε όλες τις εκδόσεις που θα ακολουθήσουν από την v.5.4. και μετά υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης του module Content Builder που δίνει τεράστια ευελιξία και τεράστια ευκολία στην διαμόρφωση του περιεχομένου ενός site.

Ο Content Builder είναι ανεξάρτητη εφαρμογή που διασυνδέεται με το active3 CMS και μεταφέρει στον κλασικό editor τον απαραίτητο κώδικα για την εμφάνιση του περιεχομένου “όπως ακριβώς σχεδιάστηκε” με διαδικασίες drag and drop. Τόσο απλά! Υπάρχουν 524 έτοιμα blocks για να επιλέξει κανείς, χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με τον τύπου περιεχομένου που θέλει να εισάγει. 

Υπάρχουν blocks με έτοιμη στοιχειοθεσία επικεφαλίδων, κειμένου, φωτογραφιών, κουμπιών, κ.α. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αντικαταστήσετε το λεκτικό και τις εικόνες.

Αποκτήστε ένα σύγχρονο και ενημερωμένο site κερδίζοντας χρόνο. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις προγραμματισμού. Με ελάχιστη εκπαίδευση μερικών λεπτών από το τεχνικό τμήμα μας θα μπορείτε να “ζωγραφίσετε” το site σας όπως ακριβώς εσείς θέλετε.

Screenshot πριν την εισαγωγή Article block

Screenshot πριν την εισαγωγή Photo block

Screenshot πριν την εισαγωγή block τιμών

Screenshot πριν την εισαγωγή block προϊόντων

Καλέστε μας σήμερα κιόλας για να αναβαθμίσετε το site σας και για να αποκτήσετε τον νέο Content Builder. Θα ενθουσιαστείτε με το αποτέλεσμα!
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης