Συμβουλευτική και Τεχνική Υποστήριξη
Η Συμβουλευτική και Τεχνική Υποστήριξη είναι μια συνδρομητική υπηρεσία που παρέχεται από την εταιρία μας σε εξάμηνη βάση και μόνο σε πελάτες μας που χρησιμοποιούν ήδη υπηρεσίες φιλοξενίας μας ή έχουν κάποια ενεργή καμπάνια προώθησης μαζί μας.

Η IPS είναι μια εταιρία παροχής υπηρεσιών διαδικτύου που από το 1999 συνεργάζεται με εκατοντάδες μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις, αναλύοντας ανάγκες και παρέχοντας λύσεις προώθησης επιχειρήσεων, προβολής και marketing. Και όλα αυτά με εργαλείο το Internet που αποτελεί τον συνδετικό κρίκο όλων των υπηρεσιών μας.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε αποκτήσει πολύτιμη εμπειρία και γνώσεις, καθώς η τεχνολογία του Internet διαρκώς αναπτύσσεται. Αυτή τη γνώση μπορούμε να μεταλαμπαδεύσουμε για να αξιοποιηθεί από startups αλλά και από επιχειρήσεις που δεν έχουν μέχρι σήμερα την απαραίτητη εμπειρία γύρω από το Internet ή την πληροφορική γενικότερα.

Η IPS μπορεί να γίνει ο πολύτιμος βοηθός σας και να αναλάβει:

 1. Αρχικά, την οργάνωση της εσωτερικής δομής της εταιρίας ώστε να γίνει πιο Internet friendly. Η διαμόρφωση ενός οργανογράμματος με ξεκάθαρες αρμοδιότητες για κάθε στέλεχος της επιχείρησης βοηθούν στην καλύτερη αξιοποίηση των ευκαιριών που μπορεί να προσφέρει το διαδίκτυο. Με βάση τις γνώσεις και τις ικανότητες κάθε εργαζόμενου μπορούμε να προτείνουμε συγκεκριμένους ρόλους και τρόπο εργασίας ώστε να επιτυγχάνονται στο βέλτιστο βαθμό οι στόχοι της εταιρίας στο διαδίκτυο. Η IPS έχει πολύτιμη γνώση από επιτυχημένες εφαρμογές τέτοιων οργανογραμμάτων σε πελάτες της.
 2. Την εκπαίδευση των στελεχών σε θέματα επικοινωνίας και marketing. Είναι πολύ βασικό να υπάρχει σωστή προετοιμασία στη δημιουργία του κατάλληλου υλικού παρουσίασης (κείμενα, φωτογραφίες, video). Η παραγωγή του υλικού μπορεί να γίνει είτε εξωτερικά, είτε ενδοεταιρικά είτε και συνδυαστικά που είναι το προτιμότερο καθώς η επαγγελματική προσέγγιση είναι πάντα πιο αποδοτική. Τα στελέχη θα εκπαιδευτούν βάσει προσχεδιασμένου πλάνου δράσης και βάσει των marketing campaigns που θα τρέξει η κάθε επιχείριση. Η IPS μπορεί να αναλάβει κάθε σχετική εξωτερική εργασία και την παροχή όλων των συνοδευτικών υπηρεσιών.
 3. Την συμβουλευτική υποστήριξη σε τεχνικά θέματα που αφορούν τον χώρο της πληροφορικής και ειδικότερα το χώρο του Internet. Η αναζήτηση ικανών προμηθευτών, η αξιολόγηση παρόχων, η σωστή επιλογή του κατάλληλου λογισμικού, η επικοινωνία με τεχνικά τμήματα άλλων εταιριών (στην Ελλάδα ή το εξωτερικό) προς επίλυση προβλημάτων και δυσλειτουργιών, είναι μερικές από τις ενέργειες που περιλαμβάνονται.


Γνωρίστε μαζί μας:

 • πως μπορείτε να “επικοινωνήσετε” καλύτερα την εταιρία σας μέσω του διαδικτύου,
 • τα κανάλια προβολής που μπορείτε να αξιοποιήσετε,
 • τα είδη διαφήμισης που μπορούν να αποδώσουν για το αντικείμενο ενασχόλησης σας,
 • τις προδιαγραφές που πρέπει να έχει ένα πετυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα (λιανικής ή χονδρικής),
 • τις ενέργειες που πρέπει να εκτελείτε καθημερινά,
 • τις εσωτερικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθείτε,
 • τι πρέπει να εκτελείτε βάσει ισχύουσας νομοθεσίας (προστασία δεδομένων) και
 • πως τελικά πρέπει να χρησιμοποιείτε τα Social media προς όφελος της επιχείρισης σας.

 

Στην IPS υπάρχουν οι ειδικοί που μπορούν να σας δώσουν απαντήσεις. Για όλα τα παραπάνω υπάρχει “ο τρόπος”, η πλέον ενδεδειγμένη και συγκεκριμένη μέθοδος που πραγματικά αποδίδει. Εκατοντάδες επιχειρήσεις που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα μας αξιοποιούν ήδη την έτοιμη γνώση που τους παρέχεται. Κερδίστε χρόνο και χρήμα μέσα από το πρόγραμμα Συμβουλευτικής και Τεχνική Υποστήριξης της IPS.

Καλέστε μας στο 2310 300326 για περισσότερες πληροφορίες και κόστος επιμέρους υπηρεσιών.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης