Κτηματομεσιτική εφαρμογή
Η εφαρμογή active3 Real Estate ικανοποιεί απόλυτα τις ειδικές ανάγκες της ελληνικής αγοράς ακινήτων, προσαρμόζεται σε όλες τις συνθήκες και τις απαιτήσεις προβολής και επιτρέπει τη σύνθετη αναζήτηση των ακινήτων με δυναμικά κριτήρια που καθορίζουν οι διαχειριστές του συστήματος.

Αναλυτικά οι επιμέρους δυνατότητες και λειτουργίες του active3 Real Estate είναι οι παρακάτω. Η έκδοση active3 Real Estate απευθύνεται περισσότερο στην ελληνική αγορά, μπορεί όμως να υποστηρίζει ταυτόχρονα οποιαδήποτε γλώσσα.

Η IPS μπορεί να αναλάβει για εσάς την κατασκευή ιστοσελίδων με οποιαδήποτε custom λειτουργία και προδιαγραφές. Για αναλυτική παρουσίαση της εφαρμογής παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας στο 2310 300326 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας για να ρυθμίσουμε μια συνάντηση.


 • μηχανισμός γρήγορης αναζήτησης κατοικιών, επαγγελματικών χώρων, οικοπέδων, αγροτεμαχίων. Ανάλογα με τον τύπο ακινήτου υπάρχει διαχωρισμός του τύπου αγγελίας σε ακίνητο για πώληση, ενοικίαση ή αντιπαροχή.

 • μηχανισμός αναλυτικής αναζήτησης (wizard) με σύνθετα δυναμικά κριτήρια που διαφέρουν ανά είδος ακινήτου. Έτσι ο επισκέπτης μπορεί να φιλτράρει με βάση τις προτιμήσεις του και να λάβει στοχευμένα μόνο τα αποτελέσματα που ικανοποιούν τη συνθήκη αναζήτησης του. Η παράθεση των αποτελεσμάτων γίνεται με βάση τη βαθμολογία σχετικότητας που δημιουργεί αυτόματα η εφαρμογή έτσι ώστε τα αποτελέσματα που ικανοποιούν περισσότερα κριτήρια να εμφανίζονται πρώτα.

 • εμφάνιση των χαρακτηριστικών του ακινήτου, της οικονομικής απαίτησης (αν έχει συμπληρωθεί), του κωδικού ακινήτου και των συνοδευτικών φωτογραφιών και κειμένων της παρουσίασης. Τα στοιχεία ιδιοκτήτη δεν εμφανίζονται για ευνόητους λόγους. Ο επισκέπτης του δικτυακού τόπου θα πρέπει να επικοινωνήσει με το κτηματομεσιτικό γραφείο για να ακολουθηθεί η γνωστή διαδικασία πριν την αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών.

 • μηχανισμός εγγραφής μελών από τους διαχειριστές του website.

 • μηχανισμός αυτόματης εγγραφής μελών (αν η διεύθυνση επιτρέπει αυτή τη διαδικασία).

 • μηχανισμός καταχώρησης όλων των τύπων ακινήτων με αναλυτικά στοιχεία. Τα ευαίσθητα δεδομένα (στοιχεία ιδιοκτήτη, διεύθυνση, κλπ) καταχωρούνται στο σύστημα αλλά δεν προβάλλονται στους επισκέπτες. Μόνο οι διαχειριστές μπορούν να δουν όλα τα δεδομένα και το μέλος που δημιούργησε την εγγραφή του συγκεκριμένου ακινήτου.

 • ειδική περιοχή προφίλ όπου κάθε μέλος μπορεί να δει τα ακίνητα που βρίσκονται «προς έγκριση» από τους διαχειριστές, τις «εγκεκριμένες αγγελίες» τους και τις «απορριφθείσες αγγελίες». Οι διαχειριστές του website έχουν πλήρη έλεγχο ως προς το ποια αγγελία θα δημοσιευτεί και ποια όχι.

 • ειδικός μηχανισμός αποθήκευσης agent. Ο μηχανισμός αυτός επιτρέπει την αποθήκευση των κριτηρίων μιας προηγούμενης αναζήτησης όταν αυτή δεν εμφανίσει κάποιο αποτέλεσμα. Με τον agent που αποθηκεύει ένα εγγεγραμμένο μέλος θα λαμβάνει αυτόματες ειδοποιήσεις από το σύστημα κάθε φορά που σε αυτό εισάγεται ένα νέο ακίνητο που ικανοποιεί τα κριτήρια της αποθηκευμένης αναζήτησης. Για να λειτουργήσει σωστά αυτός ο μηχανισμός θα πρέπει προηγούμενα να επιτρέπεται η αυτόματη εγγραφή των μελών, διαφορετικά αυτή τη δυνατότητα θα την έχουν μόνο τα μέλη που εισήγαγαν οι διαχειριστές.

 • δυναμική προσθήκη και διαχείριση τύπων αγγελιών (ενοικίαση, πώληση, κλπ)

 • δυναμική προσθήκη και διαχείριση χώρων κατοικιών (υπόγειο, ισόγειο, 1ος όροφος, κλπ)

 • δυναμική προσθήκη και διαχείριση χώρων επαγγελματικής στέγης (υπόγειο 2, υπόγειο 1, ισόγειο, κλπ)

 • δυναμική προσθήκη και διαχείριση διαθέσιμων γεωγραφικών περιοχών. Οι περιοχές δεν προϋπάρχουν αλλά δημιουργούνται όταν και εφόσον υπάρχει ακίνητο γι' αυτές. Έτσι δεν υπάρχουν ποτέ άδειες περιοχές που εκνευρίζουν τους επισκέπτες ενός website.

 • δυναμική προσθήκη και διαχείριση τύπων κατοικιών (αυτόνομη μεζονέτα, αυτοτελές ακίνητο, διαμέρισμα, κλπ). Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός ως προς τον αριθμό ή τη διατύπωση των εγγραφών.

 • δυναμική προσθήκη και διαχείριση επαγγελματικών χώρων. Με τον ίδιο τρόπο οι διαχειριστές μπορούν να δημιουργήσουν τους δικούς τους τύπους (αυτούς που συνήθως δουλεύουν. πχ. Γραφείο, κατάστημα, κτίριο, αποθήκη, κλπ).

 • μηχανισμό μεταβολής κατάστασης αγγελίας (status) από «εν αναμονή έγκρισης» σε «ενεργή» ή «ανενεργή» αγγελία.

 • μηχανισμό εγγραφής μελών με πλήρη στοιχεία membership.

 • μηχανισμό μαζικής αποστολής email προς τα μέλη και μόνο, με προηγούμενη συγκατάβαση τους όπως ο νόμος ορίζει.

 • μηχανισμό προσθήκης και διαχείρισης απεριόριστου αριθμού δυναμικών υποσελίδων στο website, όπου αυτό είναι απαραίτητο. Πέρα από την παρουσίαση των ακινήτων ένας δικτυακός τόπος αποτελεί και μια πλήρη ηλεκτρονική παρουσίαση της εταιρίας σας, γι' αυτό και η εφαρμογή μας επιτρέπει κάθε ενέργεια προς αυτή τη κατεύθυνση.

 • μηχανισμό παρουσίασης απεριόριστου αριθμού φωτογραφιών τόσο για τις υποσελίδες όσο και για τα ακίνητα.

 • μηχανισμό παρουσίασης στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας που προέρχονται από την υπηρεσία Google Analytics. Τα στοιχεία αυτά παρουσιάζονται στο περιβάλλον της εφαρμογής active3 μέσω API διασύνδεσης σε πραγματικό χρόνο.

 • πολλαπλούς μηχανισμούς βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO). Όλα τα active3 websites διαθέτουν μια σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα ενεργειών SEO έτσι ώστε τα άρθρα και τα ακίνητα που προβάλονται να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης.

active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης