Οφέλη από το active3 CMS
Πάντα ενημερωμένη και σύγχρονη εταιρική παρουσίαση
Με την εφαρμογή active3 μπορείτε να παρουσιάσετε σωστά την επιχείρησή σας, άμεσα και χωρίς να πληρώνετε κάθε φορά για τις ανανεώσεις των περιεχομένων. Οι αλλαγές σε μια ιστοσελίδα που υποστηρίζεται από την εφαρμογή γίνονται από το προσωπικό σας με πολύ απλές διαδικασίες που είναι γνώριμες σε άτομα που έχουν στοιχειώδεις γνώσεις χειρισμού Η/Υ.

Το active3 είναι η πρώτη εφαρμογή CMS στην Ελλάδα που ενσωματώνει τεχνολογία RSS Feed για την άμεση ενημέρωση των πελατών σας για κάθε προσθήκη ή αλλαγή που πραγματοποιείτε στην ιστοσελίδα σας.

Έτσι μπορείτε πάντα να παρουσιάζετε άμεσα και αξιόπιστα τα νέα της εταιρίας σας, τα καινούργια σας προϊόντα, τα σημεία πώλησης του δικτύου πωλήσεων, τους συνεργάτες σας και ότι βοηθάει και ενισχύει την εικόνα και την εμπιστοσύνη στην εταιρία σας. Ξεχάστε τις καθυστερήσεις και τα έξοδα. Τώρα με μόνο μια ψηφιακή μηχανή μπορείτε να δειγματίσετε, να πάρετε παραγγελίες και να υποστηρίξετε τους πελάτες σας.


Στις πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης με τον πιο συμβατό κώδικα

Είναι γνωστό ότι στο διαδίκτυο μπορεί να αναζητήσει κανείς πληροφορίες μέσω κάποιων καταλόγων και ειδικών ιστοσελίδων που υποστηρίζονται από «μηχανές αναζήτησης». Οι μηχανές αυτές καταχωρούν την ιστοσελίδα σας και όσες πληροφορίες προβάλετε στα περιεχόμενά τους και τα παραθέτουν σε ανάλογη αναζήτηση από κάθε ενδιαφερόμενο.

Η εφαρμογή active3 ενσωματώνει τεχνολογία φιλική με αυτές τις «μηχανές αναζήτησης» (search engine friendly) και επομένως η παρουσίασή σας γίνεται με τον καλύτερο τρόπο γνωστή και αυξάνονται οι πιθανότητες εύρεσης της εταιρίας σας από τους ενδιαφερόμενους. Γιατί δεν αρκεί απλά να έχετε μια ιστοσελίδα αν δεν μπορεί αυτή να γίνει γνωστή.


Οικονομική προσέγγιση και γλώσσες

Η εφαρμογή active3 είναι η πιο οικονομική λύση για να παρουσιάσετε ή να δειγματίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας στο κοινό σας και στους συνεργάτες σας. Δημιουργείστε όσες υποσελίδες χρειάζεστε εύκολα και γρήγορα χωρίς κόστος για κάθε προσθήκη!

Ακόμα, με κόστος μόνο τις μεταφράσεις μπορείτε να παρουσιάσετε την εταιρία σας σε οποιαδήποτε γλώσσα θέλετε ! Η εφαρμογή μπορεί να υποστηρίξει όλες τις γλώσσες!

 


Οικονομία χρόνου και εργονομία
Οργανώστε καλύτερα το γραφείο σας σε τομείς όπως το δίκτυο πωλήσεων, οι παραγγελίες, η εξυπηρέτηση και η εκπαίδευση των πελατών. Η ιστοσελίδα είναι μια καλή αφορμή για ταξινόμηση και κατάταξη των προϊόντων και των υπηρεσιών σας. Η εφαρμογή μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες σας και να αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιχείρησή σας.

Η εργονομική λειτουργία της εφαρμογής active3 τόσο από τον διαχειριστή όσο και από τους επισκέπτες, είναι το αποτέλεσμα της τρίχρονης μελέτης και του μακρού χρόνου δοκιμών που ακολούθησε. Πρόκειται λοιπόν για μια δοκιμασμένη εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου που υποστηρίζει από το 2000 εκατοντάδες επιχειρήσεις.

 


Δώστε το κύρος που αξίζει η εταιρία σας
Το active3, η πιο επαγγελματική λύση για την σωστή παρουσίαση της εταιρίας σας, προσδίδει το κύρος που αναλογεί στην επιχείρησή σας και επιβραβεύει τις προσπάθειες σας. Η πολύπλευρα ενημερωμένη παρουσίαση της εταιρίας σας που ενισχύει την εμπιστοσύνη του κοινού σας, σχηματίζει μια πολύ θετική εικόνα που κατά συνέπεια οδηγεί και σε αύξηση των πωλήσεων.

Χρησιμοποιήστε την ιστοσελίδα σας σαν εργαλείο επικοινωνίας με το κοινό σας και προσθέστε στοιχεία αλληλεπίδρασης όπως response messages, mailing lists και RSS Feed Newsletters.

Κάντε ένα βήμα μπροστά από τον ανταγωνισμό προσφέροντας αμεσότητα στις συναλλαγές και δημιουργήστε κανάλια υποστήριξης και βοήθειας των πελατών σας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης