Μηχανές αναζήτησης και active3 CMS
Το Δεκέμβριο του 2000 μια ομάδα ανθρώπων από τη Θεσσαλονίκη αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα των μηχανών αναζήτησης, επικεντρώθηκε στη δημιουργία ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου για τη κατασκευή δυναμικών ιστοσελίδων θέτοντας πέντε ουσιαστικούς κανόνες: 
  1. αποτελεσματικότητα στις μηχανές αναζήτησης
  2. φιλικότητα προς το διαχειριστή
  3. τυποποίηση των χαρακτηριστικών και του τρόπου αλληλεπίδρασης
  4. υψηλή προσαρμοστικότητα και επεκτασιμότητα
  5. ελαχιστοποίηση του χρόνου αναπαραγωγής κώδικα

Το σύστημα που γεννήθηκε ονομάστηκε active3 γιατί αποτελείται από τρία (3) τμήματα σε αρμονική σύνδεση μεταξύ τους, την εμφάνιση (layout), τον κώδικα διαχείρισης (dll) και τη βάση δεδομένων της ιστοσελίδας. Αυτή η σύνθεση αποδείχτηκε ιδιαίτερα ευέλικτη ως προς τις διαδικασίες βελτιστοποίησης (SEO) και ειδικότερα το γεγονός ότι η σχεδίαση παρέμενε εκτός λειτουργικού κώδικα και επομένως ο τελευταίος δεν επηρεαζόταν από τα όποια λάθη των σχεδιαστών.

Ο κώδικας της εφαρμογής active3 CMS εμπεριέχει όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που τον καθιστά φιλικό στις μηχανές αναζήτησης. Κατά την ανάπτυξη του κώδικα έχουν ενσωματωθεί και προσεχθεί ιδιαίτερα δεκάδες τεχνικές βελτιστοποίησης οι οποίες ενισχύουν τη θέση του site στις μηχανές αναζήτησης. Κάθε ενημέρωση της ιστοσελίδας προκαλεί την αυτόματη παραγωγή παραγόντων βελτιστοποίησης με αποτέλεσμα την υψηλότερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Ο διαχειριστής της κάθε ιστοσελίδας δεν έχει παρά να επικεντρώσει την προσοχή του στα κείμενα τα οποία πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο στοχευμένα. Ο συνδυασμός στοχευμένων κειμένων και active3 κυριολεκτικά απογειώνει κάθε προηγούμενη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Ενημερωθείτε για την αποτελεσματικότητα του active3 CMS σήμερα κιόλας συμπληρώνοντας απλά την φόρμα επικοινωνίας μας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας θα επικοινωνήσουν μαζί σας για να σας παρουσιάσουν από κοντά τα οφέλη που μπορείτε να κερδίσετε με το active3 CMS.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης