Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου CMS
 

Active3 CMS, το Ελληνικό Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου

Κάθε δυναμική ιστοσελίδα χρειάζεται ένα Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (Content Management System, CMS) μέσω του οποίου οι διαχειριστές μπορούν να μεταβάλουν το περιεχόμενο που παρουσιάζεται στον διαδικτυακό τόπο. Τα συστήματα αυτά διακρίνονται σε συστήματα Ανοικτού Κώδικα (open source) και Κλειστού Κώδικα (proprietary software).

Το active3 CMS είναι η πρώτη εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου κλειστού κώδικα που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από Έλληνες προγραμματιστές και ειδικούς του web marketing. Η αμεσότητα των αλλαγών σε μια ιστοσελίδα (καθώς αυτές γίνονται πάντα on-line) και η ευκολία χρήσης της αποτελούν και αυτά με τη σειρά τους μοναδικά στοιχεία της εφαρμογής.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το active3 ως ένα εργαλείο σύγχρονης εταιρικής παρουσίασης, αμφίδρομης επικοινωνίας, δειγματισμού και λήψης παραγγελιών, με δυνατότητες διαχείρισης ομάδων χρηστών και ορισμού δικαιωμάτων πρόσβασης.

Η αρθρωτή αρχιτεκτονική του επιτρέπει την προσαρμογή επιπλέον κώδικα, είτε custom μόνο για τις δικές σας ανάγκες είτε κάποιου έτοιμου module επέκτασης, με αξιοπιστία και σταθερότητα. Το active3 είναι η πρώτη . ΝΕΤ τυποποιημένη εφαρμογή υποστήριξης αυτόνομων δυναμικών ιστοσελίδων που λειτουργεί σε περιβάλλον windows και αυτό επιτρέπει την γρήγορη ανάπτυξη νέου κώδικα μειώνοντας δραστικά το κόστος κατασκευής ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop). Η δομή της εφαρμογής και η μοναδική ευελιξία που παρέχει στους σχεδιαστές την καθιστούν την πιο εύπλαστη και εργονομική εφαρμογή διαχείρισης περιεχομένου παγκόσμια! Με την εφαρμογή active3 μπορείτε να αναπτύξετε ένα απόλυτα λειτουργικό και επαγγελματικό web site καλύπτοντας τις πιο απαιτητικές λειτουργίες. Σε λίγες μόνο ημέρες μπορείτε να αποκτήσετε το μέσο προβολής και επικοινωνίας που αναζητούσατε για την επιχείρηση σας.

Με το active3 CMS η IPS μπορεί να αναλάβει για εσάς την κατασκευή ιστοσελίδων με οποιαδήποτε custom λειτουργία και προδιαγραφές. Για αναλυτική παρουσίαση της εφαρμογής παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα πωλήσεων μας στο 2310 300326 ή συμπληρώστε την φόρμα επικοινωνίας μας για να ρυθμίσουμε μια συνάντηση.
Οφέλη από το active3 CMS

Ποια τα οφέλη που αποκομίζει μια επιχείριση σήμερα όταν χρησιμοποιεί το active3 CMS για την ηλεκτρονική προβολή της.

Ανάπτυξη εξειδικευμένων websites

Αναπτύσουμε εφαρμογές με ειδικές απαιτήσεις, είτε αυτόνομες είτε σε διασύνδεση με άλλα συστήματα και βάσεις δεδομένων.

Στιγμιότυπα screenshots του active3 CMS

Δείτε στιγμιότυπα από διάφορες λειτουργίες της εφαρμογής
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης