Νέα έκδοση active3 CMS v.5.2
Σε παραγωγή από 12/6 βρίσκεται πλέον η νέα έκδοση της εφαρμογής διαχείρισης περιεχομένου active3 CMS v.5.2 που έχει αναπτύξει η εταιρία μας.

Η έκδοση v.5.2 διαθέτει σημαντικές βελτιώσεις και προσθήκες που βοηθούν στην καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης. Η νέα έκδοση βελτιώνει κατά πολύ την κατανόηση των σελίδων από το Google και το Bing που είναι αυτή τη στιγμή οι δύο επικρατέστερες μηχανές αναζήτησης. Ενδεικτικό της προσεκτικής και λεπτομερέστατης προετοιμασίας για το σκοπό αυτό είναι ότι η μελέτη των νέων λειτουργιών ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου 2017 και τελείωσε στο τέλος Απριλίου. Η εφαρμογή όλων των νέων αλλαγών στον κώδικα και οι δοκιμές σε ενεργές ιστοσελίδες και e-shop διήρκεσαν 1,5 μήνα επιπλέον.

Η v.5.2 διαθέτει όλες τις προδιαγραφές για να δημιουργήσετε έναν δικτυακό τόπο που θα είναι φιλικός στις μηχανές αναζήτησης και θα αποδίδει. Για να εκμεταλλευτείτε πλήρως τις νέες δυνατότητες είναι απαραίτητη η εκπαίδευση SEO που επίσης παρέχεται μαζί με την νέα έκδοση. Κατά την εκπαίδευση θα γνωρίσετε τις νέες κατευθύνσεις και τα προαπαιτούμενα που ισχύουν για βελτιστοποίηση (SEO) και καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης.

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τις δυνατότητες προβολής και πώλησης που μπορεί να σας παρέχει το διαδίκτυο. Αποκτήστε σήμερα κιόλας σειρά προτεραιότητας για την αναβάθμιση στην έκδοση active3 CMS v.5.2 καλώντας στο 2310 300326 ή επικοινωνήστε το συντομότερο με τον συνεργάτη μας που σας έχει αναλάβει.

 
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης