Φιλοξενία site ειδικών απαιτήσεων
Όλα τα site με custom λειτουργίες, διασυνδέσεις με άλλα συστήματα (ERP, βάσεις δεδομένων), αυτόματες ενημερώσεις (scheduled tasks, cron jobs), σύνθετες αναζητήσεις σε μεγάλο αριθμό προϊόντων και όσα έχουν μεγάλο αριθμό ταυτόχρονων χρηστών, έχουν επαυξημένες απαιτήσεις φιλοξενίας. Στην IPS έχουμε τα έμπειρα στελέχη που θα αναλύσουν τις ανάγκες σας και θα προτείνουν αξιόπιστες λύσεις που θα ικανοποιούν απόλυτα τις απαιτήσεις κάθε σύνθετης εγκατάστασης.

Φροντίζουμε πάντα να αυξάνουμε σταδιακά τους διαθέσιμους πόρους. Επιλέγουμε τον καλύτερο δυνατό τρόπο διαχείρισης των ειδικών απαιτήσεων εντοπίζοντας bottle necks που περιορίζουν την απόδοση του κάθε site ειδικών απαιτήσεων. Παρέχουμε λύσεις caching σε συνεργασία με αξιόπιστους παρόχους CDN και αυξάνουμε τους πόρους των dedicated server hosting πακέτων μας εφόσον αυτό είναι απολύτως απαραίτητο.

Σε κάθε περίπτωση η IPS θα προτείνει την σοβαρή, επαγγελματική και συνάμα οικονομική πρόταση φιλοξενίας του site σας. Δείτε ενδεικτικά προτάσεις για CDN και Dedicated Server σε επιλεγμένους παρόχους που συνεργαζόμαστε.


Site Rocket caching

Η νέα υπηρεσία Site Rocket βελτιώνει την ταχύτητα ενός site και κερδίζει πόντους SEO

Λύσεις CDN

Web Performance & Security για επαγγελματικά site στην ασφάλεια και την ταχύτητα που προσφέρει το CDN.

Dedicated Linux server

Φιλοξενία σε Dedicated Linux server με τις καλύτερες προδιαγραφές της αγοράς.

Dedicated Windows server

Φιλοξενία σε Dedicated Windows server που ξεχωρίζουν για την σχέση απόδοσης - τιμής.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης