Τώρα το Active3 και σε διάθεση SaaS - 24 Ιουλ 2010
Αποκτήστε σύγχρονη εταιρική παρουσία στο διαδίκτυο ή ακόμα και ηλεκτρονικό κατάστημα, ουσιαστικά νοικιάζοντας το λογισμικό που θα υποστηρίζει το website σας. Ναι, η εφαρμογή active3 CMS που έχει αναπτύξει η εταιρία μας από το 2000 διατίθεται πλέον και σε μοντέλο SaaS (Software as a Service). Μετά από σχεδόν ένα χρόνο τροποποιήσεων και εξαντλητικών δοκιμών η εφαρμογή active3 ενσωματώθηκε στην κονσόλα διαχείρισης Webserve του Microsoft Incubation Center που υποστηρίζεται από την εταιρία Interworks στη Θεσσαλονίκη.

Στο μοντέλο SaaS θα βρείτε 3 εκδόσεις της εφαρμογής active3 και συγκεκριμένα την Basic, την Community και την B2C.

Η έκδοση Basic απευθύνεται σε εταιρίες που επιθυμούν να παρουσιάσουν απεριόριστο αριθμό άρθρων (υποσελίδων) σε δυναμικό μενού πλοήγησης. Με ένα Basic active3 SaaS website μπορείτε να υλοποιήσετε μια πλήρως δυναμική ιστοσελίδα επαγγελματικής προβολής.

Η έκδοση Community παρέχει ότι και η Basic αλλά παράλληλα προσφέρει και δυνατότητες αλληλεπίδρασης με το κοινό. Έτσι, μπορείτε να δημιουργήσετε δημοσκοπήσεις, ερωτηματολόγια, download area, photo gallery και προστατευμένες περιοχές με κωδικό πρόσβασης. Η έκδοση αυτή υποστηρίζει απεριόριστο αριθμό μελών.

Η έκδοση ηλεκτρονικού εμπορίου B2C είναι η έκδοση που υποστηρίζει λιανική πώληση με καλάθι αγορών. Παρέχει ότι και οι προηγούμενες εκδόσεις αλλά παράλληλα ενσωματώνει όλες εκείνες τις παραμέτρους για την ανάδειξη και εργονομική παρουσίαση των προϊόντων.

Οι εκδόσεις SaaS διαθέτουν πρότυπη σχεδίαση (ανάλογα με την έκδοση) στην οποία μπορούν να εφαρμοστούν μεταβολές σε χρώματα και εικόνες (πχ. λογότυπο). Κάθε μία από τις παραπάνω εκδόσεις στο μοντέλο διάθεσης SaaS μπορούν να αναβαθμιστούν σχεδιαστικά ή να μετασχηματιστούν σε εγκαταστάσεις με άδεια χρήσης μετά από αποδοχή της σχετικής οικονομικής προσφοράς που θα εκδοθεί αποκλειστικά για την εταιρία σας. Σε κάθε περίπτωση όντας δημιουργοί και απόλυτοι γνώστες της εφαρμογής, μπορούμε να υλοποιήσουμε άμεσα οποιαδήποτε custom απαίτηση σας και αν αυτό είναι εφικτό να την προσαρμόσουμε στο μοντέλο SaaS που ήδη έχετε.

Επιχειρήστε ηλεκτρονικά κάνοντας το πρώτο βήμα στο διαδίκτυο επιλέγοντας κάποια από τις παραπάνω εκδόσεις active3 SaaS. Επικοινωνήστε μαζί μας και αποκτήστε σε μόλις 3 ώρες ένα σύγχρονο, δυναμικό και αποτελεσματικό δικτυακό τόπο για την επιχείρισή σας!


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης