Κατασκευή e-shop που αποδίδουν
Σε τι διαφέρει η IPS. Γιατί να επιλέξετε εμάς:

  1. για την υψηλή αισθητική και την λειτουργικότητα που απαιτείται στη σχεδίαση κάθε ηλεκτρονικού καταστήματος. Με υπερδεκαετή εμπειρία και εξειδίκευση στο web design, σχεδιάζουμε καλαίσθητα και εργονομικά ηλεκτρονικά καταστήματα που εμπεριέχουν τα απαραίτητα στοιχεία για να αποδώσουν τόσο στις αγορές που απευθύνονται αλλά και στις μηχανές αναζήτησης.

  2. για την εύκολη διαχείριση που προσφέρει το active3 CMS. Με απλές και γρήγορες διαδικασίες μπορείτε να έχετε πλήρη έλεγχο του E-shop σας, να οργανώσετε όπως εσείς θέλετε τις κατηγορίες, τα προϊόντα, τις προσφορές και ότι άλλο θέλετε να συμπεριλάβετε στην ηλεκτρονική σας παρουσίαση.

  3. γιατί τα ηλεκτρονικά καταστήματα που κατασκευάζουμε διαθέτουν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά και τις απαραίτητες λειτουργίες για την επιτυχία. Δείτε σε ανάλυση τα χαρακτηριστικά κάθε έκδοσης ηλεκτρονικού καταστήματος active3 και επιλέξτε αυτή που ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες της επιχείρησης σας. Εξειδικευμένα στελέχη μας μπορούν ασφαλώς να σας βοηθήσουν σε αυτή την επιλογή προτείνοντας πάντα την πιο οικονομική και συμφέρουσα έκδοση.

  4. για την επεκτασιμότητα και την προσαρμοστικότητα που έχει εν γένει η κατασκευή E-shop με το active3. Γνωρίζοντας απόλυτα κάθε γραμμή του κώδικα (αφού πρόκειται για αποκλειστικά δική μας εφαρμογή) μπορούμε να αναπτύσσουμε γρήγορα νέες εφαρμογές ή λειτουργίες σε πολύ συμφέρουσες τιμές. Έτσι μπορούμε να φέρουμε την κατασκευή του E-shop στα μέτρα σας, ικανοποιώντας κάθε ειδική απαίτηση.

  5. για την διαρκή φροντίδα και υποστήριξη κάθε εγκατάστασης. Η IPS είναι μεταξύ των ελάχιστων εταιριών που διαθέτουν τμήμα εκπαίδευσης, τεχνικής και συμβουλευτικής υποστήριξης.

  6. γιατί είμαστε από τις πρώτες εταιρίες που υιοθέτησαν την τεχνολογία Cloud hosting για την φιλοξενία των ηλεκτρονικών καταστημάτων που κατασκευάζουμε. Τα δεδομένα σας είναι ασφαλή στην πρώτη Cloud farm στην Ελλάδα, σε δύο Cloud υποδομές στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε επιλεγμένα Data Center του εξωτερικού.

  7. για την αποτελεσματικότητα και την υψηλή κατάταξη που πετυχαίνει κάθε δικό μας E-shop στις μηχανές αναζήτησης. Παρέχουμε ειδική εκπαίδευση σε τεχνικές βελτιστοποίησης (SEO) ενώ οι ενσωματωμένες λειτουργίες της εφαρμογής active3 πολλαπλασιάζουν την αποτελεσματικότητα και την δημοτικότητα του ηλεκτρονικού καταστήματος.

  8. γιατί παρέχουμε λύσεις και πρωτοποριακές ιδέες προώθησης ενισχύοντας την επένδυση μετά την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι ενέργειες προβολής και διαφήμισης στο Internet είναι απαραίτητες, ειδικά κατά τα πρώτα στάδια της λειτουργίας του E-shop και μέχρι αυτό να αποκτήσει το κοινό του.

  9. γιατί ακούμε με προσοχή τις ειδικές απαιτήσεις και τους στόχους σας, αναλύουμε και βοηθάμε συμβουλευτικά πριν από κάθε ενέργεια για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα στελέχη της IPS είναι πάντα κοντά για ότι χρειαστεί.

  10. γιατί εκατοντάδες επιχειρήσεις είναι ήδη πελάτες μας και παραμένουν πιστοί φίλοι από το 1999, έτος ίδρυσης της εταιρίας μας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης