Αυτόματο resize φωτογραφιών
Αυτόματο resize φωτογραφιών
Αυτόματο resize φωτογραφιών

Αν δεν έχετε το χρόνο να ασχοληθείτε με την προετοιμασία και την επεξεργασία των φωτογραφιών που θα εισάγετε στο website ή στο Eshop σας, τότε η λύση βρίσκεται στο νέο module αυτόματου resize φωτογραφιών που ανέπτυξε η εταιρία μας. 

Με το module αυτόματου resize φωτογραφιών μπορείτε να προσδιορίσετε από την αρχή τα μεγέθη όλων των φωτογραφιών και στη συνέχεια να ανεβάσετε μόνο μία φωτογραφία στο μεγαλύτερο μέγεθος από αυτά που επιλέξατε. Το active3 CMS θα πάρει την αρχική και θα δημιουργήσει όλα τα άλλα μεγέθη αυτόματα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Για παράδειγμα, με αυτό τον τρόπο μπορείτε να ανεβάσετε μία φωτογραφία σε θέση image1_zoom και αμέσως να δημιουργηθούν τα image1, image1_zoom και thumbnail. 

Ο νέος τρόπος ενημέρωσης φωτογραφιών είναι συμβατός με κάθε προϋπάρχουσα ενημέρωση και δεν επηρεάζονται παλαιότερες εγγραφές. Η αυξημένη κίνηση των δεδομένων όταν ανεβάζουμε μεγάλες φωτογραφίες υποστηρίζεται από μεγαλύτερα πακέτα φιλοξενίας και το επιπλέον κόστος για το bandwidth traffic που δημιουργείται αντισταθμίζεται από την ευκολία και την ταχύτητα της διαδικασίας ενημέρωσης. 

Γνωρίστε τα οφέλη που παρέχει το αυτόματο resize φωτογραφιών και επιλέξτε αν και κατά πόσο μπορεί να εξυπηρετήσει στην δική σας επιχείρηση. Θα χαρούμε να συζητήσουμε από κοντά κάθε λεπτομέρεια. Καλέστε μας στο 2310 300326 για μια δωρεάν παρουσίαση.


active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης