Υπάρχει αναγκαιότητα για κατασκευή E-shop;
Σήμερα είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η στροφή προς το ηλεκτρονικό εμπόριο με την κατασκευή E-shop για την ενίσχυση των υπηρεσιών υποστήριξης της πελατειακής βάσης και την ανάπτυξη των πωλήσεων.

Ένα E-shop σήμερα παρέχει μεταξύ άλλων:

  • ευκαιρία προβολής σε ένα τεράστιο κοινό, το κοινό του διαδικτύου, που ολοένα μεγαλώνει.

  • ευκαιρία ανάπτυξης σε «δυσπρόσιτες» μέχρι τώρα περιοχές για την επιχείρισή σας, γιατί με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα «η Καλαμάτα απέχει το ίδιο από το κέντρο της πόλης σας».

  • αύξηση ρευστότητας καθώς λειτουργεί περισσότερες ώρες (24/365), απευθύνεται σε περισσότερο κοινό που μάλιστα πληρώνει «τοις μετρητοίς» για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

  • ενίσχυση της εμπιστοσύνης του αγοραστικού κοινού και δημιουργία φιλικών δεσμών, κάτι που αυξάνει τις συστάσεις προς την εταιρία σας.

  • καλύτερη γνώση της αγοράς καθώς καταγράφονται οι τάσεις και οι προτιμήσεις του αγοραστικού κοινού και παράγονται πολύτιμα συμπεράσματα για το ενδιαφέρον αγοράς κάθε προϊόντος.

Και όλα αυτά με το ελάχιστο δυνατό κόστος αφού:

  • η έναρξη ενός E-shop κοστίζει όσο το 2 - 4% της δαπάνης έναρξης ενός κανονικού καταστήματος (αναλογιστείτε δαπάνες όπως διαμόρφωση χώρου, εξοπλισμός, διακόσμηση, κ.α.).

  • το κόστος διατήρησης ενός E-shop ξεκινά από τα 90 € + ΦΠΑ / έτος!

  • το κόστος προωθητικών ενεργειών μέσω διαδικτύου είναι ασύγκριτα φθηνότερο από οποιαδήποτε άλλη διαφήμιση.

  • ο χρόνος ενασχόλησης που απαιτείται είναι ελάχιστος αναφορικά με το μεγάλο όφελος που προκύπτει. 4-5 ώρες / εβδομάδα αρκούν για ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Σκεφτείτε πως για κάθε πελάτη του συμβατικού σας καταστήματος πρέπει να αφιερώσετε σημαντικό χρόνο για να επιτευχθεί μια πώληση, ενώ σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα αυτός ο χρόνος απαιτείται μόνο μία φορά, κατά την ενημέρωση των προϊόντων.

Το ηλεκτρονικό εμπόριο είναι μια σοβαρή διέξοδος τόσο για την τοπική όσο και προς μια παγκόσμια αγορά, γι' αυτό και σήμερα η κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος ή ακόμα και περισσότερων ηλεκτρονικών καταστημάτων (για τους πιο θαρραλέους) είναι πηγή εσόδων και ενίσχυση κύρους και εμπιστοσύνης προς την εταιρία σας.

Στην IPS κατασκευάζουμε σύγχρονα και πλήρως δυναμικά ηλεκτρονικά καταστήματα, έχοντας εμπειρία στο χώρο από το 1999. Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 2310 300326 για μια πρώτη γνωριμία και για να συζητήσουμε από κοντά τις ανάγκες της δικής σας επιχείρισης.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης