Νέες απαιτήσεις του Google για τα προϊόντα των eshop
Συμβαδίζουμε με τις νέες απαιτήσεις στην έκδοση v.5.4.

Αυξάνονται οι απαιτήσεις για την παρουσίαση των προϊόντων που βρίσκονται σε eshop. Πλέον το Google θέλει τρεις (3) νέες ενότητες με πρόσθετες πληροφορίες να συνοδεύουν κάθε προϊόν.

Νέες απαιτήσεις από την Google

Αυτές είναι:

  1. Η ενότητα offers όπου εκεί αναφέρονται η διαθεσιμότητα, η τιμή, η ημερομηνία λήξης αυτής της τιμής, το νόμισμα, το link που θα βρει κανείς το συγκεκριμένο προϊόν, ο σειριακός αριθμός (αν έχει), ο κωδικός  αποθήκης (sku), ο κωδικός  προμηθευτή (mpn), κ.α.,
  2. Η ενότητα reviews όπου εκεί παρουσιάζονται όλες οι αξιολογήσεις από μέλη του eshop και τέλος,
  3. Η ενότητα aggregateRating όπου εκεί αναφέρονται η συνολική βαθμολογία και το πλήθος των αξιολογήσεων που έλαβε το προϊόν από τα μέλη του eshop.
Screenshot από το Google Search Console

Το μήνυμα λάθους που βγάζει το Google Search Console στον τομέα Products όταν λείπουν οι παραπάνω 3 ενότητες. 

Τα πρόσθετα πεδία που ζητάει το Google αλλά και όσα προκύψουν μελλοντικά μπορούν πλέον οι διαχειριστές να τα εισάγουν στο active3 v.5.4 μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον των δυναμικών δομικών δεδομένων στον Πίνακα ελέγχου του eshop.


Με λίγα λόγια και χωρίς τεχνικούς όρους, το active3 στην τελευταία του έκδοση v.5.4 είναι ακόμα καλύτερο και συμβαδίζει με τις απαιτήσεις της Google για καλύτερη κατάταξη.


Καλέστε μας στο 2310 300326 για να δείτε στην πράξη τις νέες λειτουργίες και για να συζητήσουμε την αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας.
active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης