Καινοτομία διαδικασίας υποστήριξης με Support Ticket System
Το Ηλεκτρονικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών STS (Support Ticket System) είναι ένα καινοτόμο προϊόν λογισμικού για τον συντονισμό των απαιτήσεων των πελατών μιας επιχείρισης. Το STS παρέχει αμφίδρομη επικοινωνία μέσω ειδικής web περιοχής στο Internet.

Κάθε πελάτης έχει τα δικά του στοιχεία εισόδου στο σύστημα και με αυτά μπορεί να μπει στην δική του περιοχή όπου παρακολουθεί τα θέματα που έχει ο ίδιος ανοίξει, λαμβάνει απαντήσεις από τα διάφορα τμήματα της εταιρίας, ενημερώνεται για τα στάδια εξέλιξης μιας διαδικασίας ή ενός έργου, ενώ μπορεί ταυτόχρονα να ανοίξει νέα tickets για οποιαδήποτε ζήτημα επιθυμεί. Κάθε ticket εξετάζεται από το τμήμα υποστήριξης της εταιρίας και προωθείται στους αρμόδιους για απάντηση ή επίλυση. Ο πελάτης λαμβάνει πάντα ενημερώσεις τόσο μέσα στο ίδιο ticket όσο και με email. Το STS διαθέτει μηχανισμό πρότυπων μηνυμάτων όπου οι διαχειριστές μπορούν να έχουν έτοιμα πρότυπα κείμενα αποθηκευμένα ανά κατηγορία ώστε να ανατρέχουν γρήγορα σε αυτά και να απαντούν στους πελάτες τους γρήγορα με ελάχιστες προσθήκες κειμένου. Το σύστημα επιτρέπει την προσθήκη νέων πρότυπων μηνυμάτων, αξιοποιώντας έτσι την συσσωρευμένη γνώση ώστε να βελτιώνεται η διαδικασία της υποστήριξης των πελατών.

Το σύστημα STS είναι ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών που μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα ή σε διασύνδεση με το ηλεκτρονικό κατάστημα μιας επιχείρισης. Η εφαρμοσμένη χρήση της γνώσης μιας επιχείρησης συμβάλει στην παραγωγή νέων βελτιωμένων προϊόντων και υπηρεσιών, γι' αυτό και το STS βρίσκει άμεση εφαρμογή τόσο σε παραγωγικές όσο και σε εμπορικές διαδικασίες. Το STS είναι μια πρώτης τάξεως προσθήκη για προτάσεις επιδοτήσεων που η καινοτομία αποτελεί βασικό παράγοντα επιλογής.

Καλέστε μας σήμερα κιόλας στο 2310 300326 για περισσότερες πληροφορίες, για δωρεάν παρουσίαση ή ζητήστε μας προσφορά μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας. Η καινοτομία του STS και τα οφέλη που αυτό προσφέρει είναι αδιαμφισβήτητα.


Σχετικά άρθρα:

 active³ 5.4 · IPS κατασκευή E-shop · Όροι χρήσης